Keresés

Részletes keresés

H_G Creative Commons License 2009.12.17 0 0 240
A szőr nem esik le, benne marad a szerkezetben. Időnként ki kell fújni, és a maradékot kikefélni, vagy vízálló modelleknél mosni.

Előzmény: revire (238)
morfolgus59 Creative Commons License 2009.12.17 0 0 239
Azért ezek a borotvák kivannak találva úgy hogy ne menjenek tönkre, illetve ne tugyanak kárt tenni senkiben egy kis víztől. Ráadásul az akkumlátoros borotvák, fokozatosan vesztik el az erejük és emiatt elkezdenek csipkedni a végefele. Mindennek megvan a hátránya....
revire Creative Commons License 2009.12.17 0 0 238
Jó de a tükrök 90% a msodó felett van, a leeső szőrt sem célszerű csak úgy szétszórnia lakásban, már a hajszárítót is neccesnek tartom azt is ikább a szobámba használom, nem hogy a még egy villanyborotva is legyen odakint 220ról :D csak az aksis! :)
Előzmény: nayan00 (237)
nayan00 Creative Commons License 2009.12.17 0 0 237
Na jó persze, de ami arra nem alkalmas azt egyszerűen nem szabad víznél használni.
De ha már veszel mindenképpen jobb aksisat venni.
Előzmény: revire (236)
revire Creative Commons License 2009.12.17 0 0 236
Meg alapból, nem mindegy, hogy mekkora feszültséget tartasz az arcodhoz, a csap mellet állva kómásan másnapossan egy izzasztó este után, a következőre készülve :D ...azért a kis aksi valahogy megnyugtatóbb mint a 220V :D
Előzmény: nayan00 (235)
nayan00 Creative Commons License 2009.12.17 0 0 235
Értem, furcsa is lett volna, ha aksisat nem csinálnának. Az szerintem sokkal jobb, mint a hálózati. Nyaraláskor nekem már volt abból bajom, hogy messze volt a tükörtől a konnektor.
Előzmény: revire (234)
revire Creative Commons License 2009.12.17 0 0 234
Dehogy nincs :D Braun is meg Philips rendelkezik mind hálozati, hálozati-aksi, és csak aksis borotvákkal. Mindkét cég eléggé csúcsrajáratt a technológiáját :D
nayan00 Creative Commons License 2009.12.17 0 0 233
Az tényleg igaz, hogy a philips-nek nincs akkus borotvája?
Az elég gáz.
revire Creative Commons License 2009.12.17 0 0 232
Jó... a metrosexualításé a jövő....phej. No persze kell valamilyen színtű igényesség, jó ha mondjuk a szőrzet rendezett mondjuk.....mindenhol! De azért az alapozó dolog, kicsit hot. Egy férfi hazsnál borotvát, egy modern férfi használhat több funkciós villany borotvát, helyre hozhatja szörzetét, ha van rajta mit, de az alapozó maradjon meg a másik nem-nek! szerintem :)
Előzmény: hastetheday (231)
hastetheday Creative Commons License 2009.12.17 0 0 231
Nem sokáig lesz ez igaz. Egyre nagyobb trend hogy a férfiak is teljes test szőrtelenítést végeznek, ami ugye kicsit nehezebb :) Van már olyan is aki buli elő rak egy kis alapozót az arcára, mert hogy van egy kis pattanás vagy miteszer..
Előzmény: revire (230)
revire Creative Commons License 2009.12.17 0 0 230
Alapbetően az is igaz lehet, hogy a nők jobban megszenvednek a szépségükért mint a férfiak, még ha nem is lenne szükség az önkínzásra a kívánt cél eléréséért. Hiába, kell az ok dicsérhessük őket :D
H_G Creative Commons License 2009.12.15 0 0 229
Ami a kés helyett van, a szőrkirángató spirál vagy mi az más, de egyébként ránézésre ezekek az alkatrészei elég nagy részben megegyezhetnek a férfiborotvákéval.
Előzmény: kabalaa (228)
kabalaa Creative Commons License 2009.12.15 0 0 228
Azért az egy kicsit durvább megoldás! :)

@hastetheday:
Szerintem mi sem örülnénk a borostás hónaljnak és a sörtés lábszárnak!
Előzmény: H_G (226)
hastetheday Creative Commons License 2009.12.15 0 0 227
de az fájdalmasabb,mint egy elektromos borotva
Bár a hölgyek nem örülnének a borostás hónaljnak vagy a sörtés lábszárnak...pedig mekkora biznisz lenne. Mondjuk vannak férfiasabb nők :)
Előzmény: H_G (226)
H_G Creative Commons License 2009.12.15 0 0 226
"Még szerencse,hogy nincs női elektromos borotva mert az meg 35 ezertől indulna...és csak azért mert rózsaszín."

Hogyne lenne, gyárt ilyet a Braun is, a Philips is. Csak nem villanyborotvának hívják, hanem epilátornak.
Előzmény: hastetheday (224)
revire Creative Commons License 2009.12.15 0 0 225
Pedig nagyon egyszerű a képlet. Legyen valami jó formája, legyen szép színe, és picivel legyen drágább. Tuti kombináció.
És persze, nyilván gyengébb, mert gyengébb szőrzetet is kell eltávolítania.
Ez nem csak a borotvákra igaz, ugyan így van ez más női cuccoknál is.
Előzmény: kabalaa (223)
hastetheday Creative Commons License 2009.12.15 0 0 224
amúgy merem azt mondani,hogy a női borotvák sokkal gyérebbek,mint a férfi borotvák...és azért a szőr az szőr legyen az női vagy férfi. Nem mindegy,hogy egy élesebb fémdarabbal szedegetem le vagy egy normális pengével. (sajnos márkán belül is elmondható ez,hogy férfi borotva jobb,mint a női)
Még szerencse,hogy nincs női elektromos borotva mert az meg 35 ezertől indulna...és csak azért mert rózsaszín.
Na most adtam egy jó ötletet a gyártóknak. Remélem olvassák mert megnéznék egy rózsaszín női elektromos borotvát bikini vonal igazítóval és egyéb nyalánkságokkal :)
Előzmény: kabalaa (223)
kabalaa Creative Commons License 2009.12.15 0 0 223
én inkább azt nem értem, hogy miért veszik meg a nők ezeket!
Bár a vásárlás matematikája szerint:
"A férfi dupla árat is megad azért, amire szüksége van.
A nő csak fele árat ad azért, amire nincs szüksége."

ebből kiindulva már érthető! :)
Előzmény: hastetheday (221)
kabalaa Creative Commons License 2009.12.15 0 0 222
Ha nő lennék én biztos nem venném meg ezeket plusz 1-2 ezerért!
Lehet hogy még annyit sem érnek, mint egy normál férfi borotva!
Előzmény: missi.tmea (218)
hastetheday Creative Commons License 2009.12.15 0 0 221
na ez az amit én sem értek...szerintem ugyanaz a penge van benne..minden ugyanaz..és drágább...csak mert női. Nem értem. Lehet azért kerül ennyibe mert rózsaszín és az menő szín és emiatt drágább...igen minden bizonnyal ez a magyarázat!
hastetheday Creative Commons License 2009.12.15 0 0 220
régebben én is körkésest használtam és valamiért teljesen megdöglött...valami zárlat lehetett és meghalt az egész gépem. Bekapcsolása lehetetlen volt és a javításról is letehettem. (drága lett volna..akkor ha lehetett volna még rajta segíteni) Ekkor volt egy akció és vettem egy rezgőkésest. Az azóta is hajthatatlanul működik de valóban kell mellé egy rendes pengés borotva is ha mirror face-t akarok.
Előzmény: H_G (217)
revire Creative Commons License 2009.12.15 0 0 219
Hát, azért a pengések sem olyan rossza. Itt mondjuk nem az eldobhatóra kell gondolni, hanem a rendes 2-3e/4db penge félékre. Azok darabja nálam 2-4 hónapig mindig kitart, pedig nagyon erős az arc szőrzetem.
missi.tmea Creative Commons License 2009.12.14 0 0 218
A pengés borotvák éle is elég hamar elkopik, legalábbis a nőieké tuti:)  ráadásul piszok drágák... nem is értem, hogy miért. És akkor még vegyen az ember sensitive borotvahabot is:)
Előzmény: H_G (217)
H_G Creative Commons License 2009.12.14 0 0 217
Azt már sokszor megírtam. Jól működik, igazán megbízható, kíméli a bőrt, gyorsan végezni lehet a borotválkozással. Hátrányai: még annyira sem sima utána a bőr, mint a rezgőkéses (=Braun) után -- persze a pengés borotvával egyik villany se versenyezhet e téren! --, és hihetetlenül drágák a pótkések, láthatóan arra megy ki a dolog, hogy már az első pár eltompulása után inkább vegyél új borotvát. (Viszont ennek a szitája masszív, azt nem kell időnként pótolni.)

Előzmény: Dalmus 1 (216)
Dalmus 1 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 216
Nincs mit!
De azért talán megkérdezheted H G-t hogy mi a vélemény-e a Philips-ről, amit használ.
Előzmény: tantandi (215)
tantandi Creative Commons License 2009.12.14 0 0 215
Ez esetben, akkor egy ilyesmi lesz a befutó, márcsak az ára kérdéses, de csak nem lesz csillagászati... legalábbis bízom benne :)

Köszi a segítséget.
Előzmény: Dalmus 1 (213)
missi.tmea Creative Commons License 2009.12.14 0 0 214
Hát akkor biztos ezért volt gondod vele. Az elmúlt 15évben ezek is rengeteget fejlődhettek, épp úgy mint a hajsütő vasak:)
Előzmény: H_G (212)
Dalmus 1 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 213
Na így akkor érthető. :)
Nem kell aggódnod Tantandi.
Az újaknál már nem sűrűn van ilyen probléma.
Előzmény: H_G (212)
H_G Creative Commons License 2009.12.14 0 0 212
Ez a régi Braunom Micron Plusommal volt, már vagy 15 éve nem azt használom, hanem (hasonló gondok nélkül) egy Philipset, hát persze, hogy régi modell.
Előzmény: missi.tmea (210)
tantandi Creative Commons License 2009.12.14 0 0 211
Csak abban reménykedem, hogy ez csak ilyen speciális eset, mert páromnak valami ilyesfajta borotvát terveztem venni Karácsonyra.Milyen típust használsz? És ennél a típusnál elterjedt ez a probléma , azaz panaszkodtak mások is?
Előzmény: H_G (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!