Sziasztok! Bedigiztem egy pár dolgot a videokazikról. Van egy emelet interjú teli régi klipp bejátszásokkal.pl: Édes évek, Nézelődünk, Csakazértis szerelem, Kis Generáció, Állj vagy lövök,Film Forog tovább. Ez a riport 97-es konci elött volt a BpTv-n. 160mb Innen lehet letölteni:
Ne is mondd! Áldom azokat a régi szép időket, amikor még nem volt divat a szövegeket a borítón feltüntetni..A "Valahová, valakivel.." szövegét kb 5* javíttam át, igaz, elsőre emlékezetből írtam..:-) Más: nem merült fel valakiben 1 Emelet-tribute zenekar 5lete? (a kérdés komoly)
Én is örülnék, ha picit több élet lenne a zenekar körül! Csabi oldalát láttam már, de a letöltések elkerülték a figyelmemet. Más: nem tudjátok, lehet valahol emeletes szintihangszíneket találni..?
'79-es születésűként nem vagyok a legszerencsésebb a zenekar szempontjából Összesen 1 koncertjükre jutottam ki valamikor nagyon régen, Érden. A Kisszabó nélküli időszakban. Jó lenne még látni őket! (akár felvételről, ha valaki +oszt velem ilyet) Az első, és a kislemezeken kívül mind1ik +van bakeliten, vagy kazettán. Pedig egész mást hallgatok, azért néha előkerül.:-) Ma pl a koncertet gyakoroltam dobon. Kár, hogy Michel nincs, bár nem tudom, Örs a hivatalos tag? Ő hogy dobol? Tulajdonképpen mi lett annak idején a bandával? Van köze a feloszlásnak Gesztihez és a Rapülőkhöz vajon? Az utolsó albumok sem zeneileg, sem szövegileg nem hozták a régi formát, szerintem. Örülök, hogy Kiki jobban van! Üdv mindenkinek!