Majd ha holnap időben jövök haza teszek fel a mi "Ganyé"-nkról képet. A gyerekeim nevezték el, mert kiscica korában ez volt a legfalánkabb, az összes tesóját kitúrta a kajától, vagyis egy "ganyé". Úgy is néz ki, mint Garfield. Egy dagadt disznó. De jó fej, ha éppen nem sebesült a kandúrtól.
Ha nem ismered a pontos adatokat, nehéz véleményt alkotni. Főleg ha részinfókból építkezel és raksz össze morzsákat.
A telken 3 család lakik.
Az első elöl, Ők már nem is tartanak macskát, mert ahogy kiengedték (lakásban tartották) szinte azonnal elgázolták. Náluk volt a nemtetsző "fogyó..." fogalom.
A középsőnek nincs állata, sőt középső szomszéd sincs, mert nem igen tartózkodik otthon. Én lakom leghátul, kerítéssel elszaparálva (most már).
Kint hagytam kaját egy másik szomszédom macsekjának mert nem etették és csont és bőr volt !
De annyira hozzánk szokott, hogy a mi macskánk kezdett ideges lenni !
A szomszédommal beszéltem és megértettem velle, hogy nem jó az egy kedves kioperált fiatal nőstény cicának, ha nem etetik és - 10 fokban kint tartják !
Ez tavaly volt.
Azóta beengedik, etetik rendesen, és nem jár át hozzánk !
Hála az istennek, mert már ide is pisilt meg kakilt !
Képzelheted milyen helyzetben voltunk !
De megoldottam !
A szomszéd kandúr milyen nemű cicákat pusztított el nálad ?
Olyan embernek tartom magam, aki tanul a hibáiból, de leginkább másokéból.
A megoldásért (javaslatokért) jöttem, bűnöst Ti (ők) kezdtetek el kreálni belőlem.
Ettől eltekintve meg fogom oldani a helyzetet, csak gondoltam vannak jogszabályok amiket az itt lévők ismernek, nem csak erkölcsi meg etikai kérdéseket feszegetnek egyesek. Ami persze a saját lelküknek biztos jó, de az én helyzetemen per pillanat nem segít.
Most kotozkodsz. Probalod a hozzaszolasomat kritizalni, hogy az en hibam - pedig te vagy az aki "fogyoeszkoz"-nek tartod a macskat. Gyenge.
"A jelentése kettős. Idézet, vagy tiltakozás, egyetnemértés valamivel. (tudtommal)
Nálam az utolsó. Számomra fontos a macska, de mint háziállat, nem mint simogató kedvenc."
Es itt irod... jelentese kettos, az egyik idezet... akkro inkabb a Te bajod, ha masnak erzed mint aminek szantam, nem? Te dontod el, hogy idezetkent veszed, vagy tiltakozasnak, egyet nem ertesnek...