Nálunk az a helyzet, hogy semmi extra dörgés nincs. Dolgozom ezerrel, az asszony meg otthon a gyerekkel. Plusz most még Após is nálunk, sőt Anyós is jön ma/holnap. Ohh yes!
Semmiképpen ne hagyd leülni a topikot, mert ez egy remek topik. :) Ahogy mondani szokták, a "csavarok" már csak ilyenek. Előbb-utóbb mindannyian lepattanunk, ha más nem, akkor a föld alá. Mi azonban nem vártuk meg azt a szomorú pillanatot, így hamarabb lepattantunk.
Megmondom frankón, hogy nem igazán terveztem semmit az ünnepekre. 24 otthon, 25-26 rokonság, 27-től meg meló tovább. Vagyis nem sok időm van idén, ami a pihenést illeti. Páfrány haverodnak szólok, hogy látogasson meg minket, ha úgyis erre jár, vagy akkor is, ha nem. Elég rugalmas, meg hát úgysem szeretik otthon... :) Egyébként szívesen látlak Benneteket is, ha van időtök gyertek el. Szóval így külön találkát én idén nem terveztem és Te vagy az első, aki megkérdezni, hogy találkozunk-e?! Többiekkel még nem beszéltem erről.
Amikor a skype aktívra van állítva, akkor az asszony ül a gép előtt - neki vannak ilyen skype-os kapcsolatai, én nem ismerem mindet - és egyébként is, mindig. Én jó esetben este, a gyerek rendezése után tudok egy kicsit a gép elé vánszorogni, ha épp nem alszom el.
Mi a faszom ez a "Píísz"! Na majd jelentkezz, ha bebaszunk a Zotyóval, akkor úgyis megjelenünk itt. :)
Mi a hihetetlen nagy dörgés van veletek? Nem hagyom leülni a topikot, még akkor sem, ha az élet furcsa csavarai úgy alakították, hogy mára egyikőnk sem tartózkodik a topik névadójának városában.
Mikorra tervezitek az ünnepek alatti találkozást?
AttiSátán! Mikor aktív vagy a szkájpon, akkor valóban vagy ott, vagy a Réka, vagy senki? Vagy..? :-)
Gyere már tippelni a Supertotoba hurvinyek! Avagy a jogsiddal együtt a tippelési kedved is elvették? Amúgy mi a pálya? Még van 1-2 nap a nyelvvizsgáig, aztán találkozthatnánk majd egy pohárkára mindeképpen. Szombaton meccs. Hehhe. :)
A fiam idősebb, mint a tied, úgyhogy a rutinjával hamar a padlóra küldené a lurkódat. :)
Nem tudom a találka mikor lehetséges, mostanában nem nagyon járok felétek. Pedig a Zolival beszéltem a minap, aki említette, hogy már megvan a pia a következő bulira. Nem hiszed el, de kurta kevés szabadidőm van. Melózok, aztán otthon is, aztán nyelvvizsgázni is készülök, úgyhogy van feladat dögivel. Azért valamikor egy skype belefér, remélem.