Keresés

Részletes keresés

DrBacardi Creative Commons License 2002.03.24 0 0 51
Szisztok!

Azon a pályán elakadtam ahol Hotwire nevű tyúkot kell kisegíteni. A 2.lángszorós tankot is kilottem találkoztam valami mesterlövésszel és amikor elindulok a csajszi fele akkor nyekereg valamit rádión és meghal. Misson failed ozt vége.
Segítsen valaki hogy merre kell menni vagy mit csináljak.

ripper Creative Commons License 2002.03.17 0 0 50
Üdv!
A swap 500 mega, a másikat megnézem.
Kösz a tippet.

bye

Előzmény: Long_Gun (49)
Long_Gun Creative Commons License 2002.03.17 0 0 49
Kevés a swap. Állítsd a méretét min. 500 max amennyi hely van, meg a file cache is legyen legalább 8 mega. 98 alatt nekem is szaggat, de 2k alatt szép folyamatos, és ez nem a ripp hibája (nekem eredeti van).
Előzmény: ripper (46)
ripper Creative Commons License 2002.03.16 0 0 48
Az első kizárva, ilyen drága játékokat nem veszek meg (max 5000 alatti játékokat, ha máshonnan nem tudom beszerezni).
A második: nem tudok jobb verzióról, persze csak ha a full cd-set nem tekintjük annak. Azt meg megint nem tudom leszedni, mert a havi 3 giga korlát mellett erre nem futja.
De mégis létezik jobb verzió, és van belőle rip, azt szívesen megnznem.
Lee_ Creative Commons License 2002.03.15 0 0 47
megveszed boltban, vagy mas a mostaninal _JOBB_ verziot szerzel be
Előzmény: ripper (46)
ripper Creative Commons License 2002.03.15 0 0 46
Üdv!

Egy kérdésem lenne azokhoz, akiknek a class féle rip van meg.
Ez ugye csinál egy 1.x giga méretű file-t.
A gondo ott kezdődik, hogy már csak egy pálya betöltése is 6-7 percbe telik, de ezt még elviselném. Súlyosabb probléma, hogy néhány mp-ig folyamatos ugyan a játék, de aztán hosszabb röbidebb ideig leáll, mintha töltene valamit, és eközben a hang is szaggat. Nem maga a játék lassú tehát, addig a már pillanatik, amíg megy, addig szép folyamatos, de utána gyakorlatilag minden lépésnél hosszú másodpercekig tölt, hogy utána elfodjuljak kb 5 fokkal, és kezdődjön minden előről.
Találkoztatok ilyennel?
A gép AMD Duron 600@750, GF2MX400, 256 mega RAM, ennek szerintem elégnek kellene lennie a folyamatos játékmenethez. De ez csak tölt, tölt...
Van erre megoldás?

DrBacardi Creative Commons License 2002.03.13 0 0 45
Sziasztok!

Az lenne a kérdés hogy ha elhalálozás miatt vissza kell tölteni az elöző mentést hogy nektek is legalább 1 perc mire visszatölti ?
A gép PIV 1.5 GHz, 256 MByte RAM, Asus V 7100-es.

KaTy Creative Commons License 2002.03.11 0 0 44
nálam sem:( elégedetlen is voltam,mert én oda szoktam tenni a gugolást....
Előzmény: VisioN (40)
Lee_ Creative Commons License 2002.03.10 0 0 43
te hogy multizol?
Előzmény: Vampyro (42)
Vampyro Creative Commons License 2002.03.10 0 0 42
Nem tudtok magyar NEM Gamespy-os meg Westwood-os szervereket? Meg lehet vhogy kerülni?
Lee_ Creative Commons License 2002.03.08 0 0 41
erre se :( , pedig kurvajol jott volna a gugolasnak
Előzmény: VisioN (40)
VisioN Creative Commons License 2002.03.08 0 0 40
www.gamecopyworld.com
Itt a patch és a törés is kint van.....

Nálam nem lehet a CTRL gombot bekonfigurálni, nálatok?

Yin and Yang Creative Commons License 2002.03.07 0 0 39
kuldd at icq n
hatha lehet ineten hostolni vele.

150745679

vagy talalj vmi ftp t :)
csak a crack kell.

CREATOR Creative Commons License 2002.03.07 0 0 38
Ott már nincs fent ahonnan letöltöttem, de ha kapok egy FTP cimet akkor oda felteszem. Ugylátom singl-ben nem válltozott semmi a multit nem próbáltam.

Creator [HUN]

Előzmény: _ParaDoxx_ (37)
_ParaDoxx_ Creative Commons License 2002.03.06 0 0 37
Honnan lehet leszedni a patchet?
Előzmény: CREATOR (36)
CREATOR Creative Commons License 2002.03.05 0 0 36
Tévedtem ez ugy nézki hogy multi javitás még nempróbáltam de az NFO-ban ez áll:
Multiplayer

- Minor updates to firewall negotiation queuing. This was preventing players
joining games in some situations (usually when many players were trying
to join at once, or when many players hit the abort button on this dialog).
- Minor updates to low-level packet handling which were causing server
instability when unexpected traffic appeared on the game port.
- LAN hosting is now allowed on routable IP addresses.
- Cosmetic fix to game list control which was displaying multiple
selected games when the list was refreshed in some cases.

Creator [HUN]

CREATOR Creative Commons License 2002.03.05 0 0 35
Egyenlőre nemtudom ma tesztelem ha van valami infó akkor nyomom fel.

Creator [HUN]

Előzmény: Lee_ (34)
Lee_ Creative Commons License 2002.03.05 0 0 34
és singlebe mit valtoztat?
Előzmény: CREATOR (33)
CREATOR Creative Commons License 2002.03.04 0 0 33
Megjelent a Game-hez a V 1.0.5. update /DEVIANCE törés/ csomizva 10M .Szerintem a multyt ez se javitsa a WESTWOOD-os fiuk nagyon vigyáznak a netkódra.
Lee_ Creative Commons License 2002.03.03 0 0 32
rip suksz
Előzmény: blade_hu (31)
blade_hu Creative Commons License 2002.03.03 0 0 31
Help Renegades!;)

RIP elindításakor behal a következővel :
invalid working folder
set working folder and try again...

valaki esetleg?

thx:Bld

Yin and Yang Creative Commons License 2002.03.02 0 0 30
Hi

Kene a game hoz vmilyen internetes multiplayer patch mert nemigazan akarja engedni hogy a inetes ip vel createljen az ember. Ha vki tud vmi megoldast az irjon !!!

Thx

Lee_ Creative Commons License 2002.03.02 0 0 29
nagyon jo kis demok jottek ki a multirol mar korabban is:), nagyon erdemes lenne kiprobalni. Ott van pl. az, amikor egy helcsibe beszall par ember a bazison, es dropolja oket az ellenfel fohadiszallasanal. Irtozatos lehetosegek vannak benne, csak a wws fiuk kicsit nyomik :>
Előzmény: _ParaDoxx_ (28)
_ParaDoxx_ Creative Commons License 2002.03.02 0 0 28
Tegnap este próbáltam ki a full gamet. Egyelőre csak a single playert. Nekem nagyon tetszett, de főleg azért, mert a régi ismerős épületeket most belülről is láthatom. Meg az hogy ki-be lehet szállni a tankból, vagy egyéb járműből. A főszereplő csávó tök vagány arc, ez egyből a második küldetésnél kiderül, amikor az átvezető movieban a főnöke parancsának ellenszegülve nekivág a küldetésnek. De nem csak a moviek hozzák meg a jó feelinget a játékhoz, a terep, a fegyverek, a járművek így első tapasztalatom alpján megfelelően kidolgozottak és kezelhetőek, bár a tankot kicsit nehézkesen vezettem eleinte, de hát nem szoktam "autós" játékokkal játszani. 8-D
Hogy multiban milyen azt még nem tudom, de a single biztatóan indult.

!ParaDoxx

JAMES Creative Commons License 2002.02.28 0 0 27
Austin, próbáld meg gyári CD-vel :-))

Pár napja kaptam meg a lemezeket, azóta alig alszom :-) Aki anno szerette a C&C-t, annak jólesik a mexokott épületek közt járkálni.
Hogy milyen a grafikája? Szerintem jó, bár leszarom, pláne a kvake fényében. Játszani kell vele, nem a poligonokat számolgatni. Bár egy kvake unalmú játékban ráér az ember ezzel is foglalkozni :-))
Most lógtam ki a sittről, egyenlőre még leöldösnek, de keresem a megldást, olyan 9- szint környékén, asszem...

Előzmény: Austin (26)
Austin Creative Commons License 2002.02.28 0 0 26
Sziasztok!
Nem indul el a játék és a következő hibaüzenetet írja a játék könyvtárában lévő except.txt file-ba:

Error code: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION

Description: The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
Access address:FFFFFFFF was read from.
Exception occurred at 00467887

Stack walk...

A konfigurációm:ABIT KT7-es alaplap,AMD DURON 700 MHZ,256 MB SD RAM PC 133,ASUS GEFORCE 2 MX 7100-as VGA kártya,Sound Blaster Live Value hangártya.

Ha valaki tud segíteni írjon a fórumba vagy az E-Mail címemre:shawn1@freemail.hu

KisPiton Creative Commons License 2002.02.27 0 0 25
Innen letoltheto a full es mukodo magyar serverrol: http://qczi.warez.hu/ . Az Online resz erosen cd-key-es ugy hogy egyenlore el lehet felejteni ezt a jatek modot :(((((((((((((( Olyan mint a Half-Life fele won csak itt meg a menube se tudsz mukodo cd-key nelkul bemenni.Remelem cracker barataink hamarosan megoldjak ezt a kerdest:)).
Lee_ Creative Commons License 2002.02.26 0 0 24
ide egy hasznos segítő és nemrövid hozzászólás jött volna, de mivel elfelejtettem usernamet es jelszót beirni és a back "kinullázta" a textboxot, ezért csak ez maradt belőle :)
Sorry.
Előzmény: Lozsa (21)
lentigo Creative Commons License 2002.02.26 0 0 23
Sziasztok!

Terjed a Game a net-en két cd-s az xtream warez-n vannak linkek a full verzióhoz csak nem működbek. Ha valaki tud valamit írjon.

l

KecSke Creative Commons License 2002.02.25 0 0 22
Igen. Multiban kéne nyomni, singlében utálom az ilyesmit. :|
Előzmény: Lee_ (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!