Na jó. Hát akkor legyen az!:-)
De tényleg, én nem tudom hova sorolnám, elég egyedi ugyan de valahogy nekem nem íllik rá ez a jelző. P'sze lehet, hogy tévedek.
A M.Á.K együttes komoly szándékú és tudású, cuccal és elég idővel rendelkező színpadképes független szólógitárost keres hosszútávra. Részletekért hívd a 06-30/2777-453-as telefonszámot vagy írj a mak@mentha.hu címre.
Felhozom abból az apropóból, hogy ma remek kis zenéket hallgattam, többek között a Pixies Doolittle c. remekét. Ezen van rajta a Monkey Goes To Heaven c. slágerük:
"If man is five
and the devil is six
then god is seven..."
Jaj, LUsti! CSak azt ne! Kérlek, ezt ne tedd! Csak a TV-t és a Barátokköztet ne! jajaj, ennyire nem szabad lezülleni!
Gondolj öregségedre! Meg sem fogod érni az öregkort,ha ilyen káros szenvedélyeknek hódolsz!
Légy óvatos!:-)))
Nálunk nincs diktatúra, igaz demo sem.
Inkább nem hallgatunk semmit:-)))
Ja először a pia, aztán a számítógépes játékok... a végén megjavíttatom a TV-t és a Barátok közöttet meg a többi hasonló sorozatot fogom bámulni naphosszat :-)))
A Sisterst kénytelenk elviselni a kollégák, mert elég sokat megy, de többnyire nagyon halkan nyomatom....
Játék egyelőre nem nagyon kell, még egy darabig el leszek a mostaniakkal; azért köszi a felajánlást.
Bizony, bizony...ilyet mondtál!:-)
Szóval züllünk, züllünk...értem én!
Most már rákattantunk a fantasykra és egész nap a gépelőtt ülünk és bámuljuk, igaz?!
Van nekem is otthon nemtudom hanyas Heroes, meg egy-két ilyen fantasy még régebbi PC Gurukból.
Kell? Neked adom, ha gondolod!
Nekem most a gépem kampec Dolores, úgyhogy nincs most otthon PC-m és 60-80 lenne az új cucc. Mivel 20 Gigás vinyóm már van, de nincs hozzá semmi sem.
Ráadásul min. PII-es alaplap kell, a prociról nem is beszélve és állítólag a hang- és vidikártyám meg nem is (amik egyébként vadi újak) az új cucchoz majd. Szóval most meg vagyok lőve és nem tudom bámulni már 1 hónapja a monitort csak itt bennt:-(
SOM? A mh-eden? És mit szólnak hozzá a többiek?:-)
a csukott szem természetfeletti lények esetében nem probléma, amúgy meg foncsorozott napszemüveggel helyettesíthető:-))
Én is így szoktam! Legalább két három napszemüveggel vagyok felszerelve mindig!
A játékot? Tudom melyik az, de még nem játszottam vele.
És ez annyira tetszik neked?
Pedig azt mondtad, nem is szoktál számítógépjátszani!!!:-))
Ma egyébként ilyen nap van minden topicban offtopicolunk. Senki nem tud online:-) lenni ma!
most semmilyet, de majd ha hazamegyek (már alig várom).
A csukott szem azért nem jó, mert akkor annak orraesés a vége (jó esetben). De buszon, villamoson előfordul, hogy 1-2 megállónyit csukott szemmel utazom...
Ismered a Heroest? (mármint a játékot)
Teljesen offtopikok vagyunk, de legalább elértük a 100-at.
Néhány tipp, ahol előfordulok:
Milyen zenét hallgatsz most? (TA)
Darkwave / gothic
Sisters topic
NMA topic
Mission topic
Joy Division topic
Én ugyan egyetlen vámpír vagy más éjszakai lény őst sem tudok felmutatni (a vámpírok egyáltalán szaporodnak a hagyományos módon?), ennek ellenére nehezen tűröm a napsütést. A függönyt mindig behúzom, csak sajnos az utcán ez nem megy. :-))
Én is keveset aludtam, de az a Heroes 2-nek köszönhető. ;-))
Hát látod az lehet...
Pedig becsszó nem a Modern Talking és nem is a Britney Spears topicban néztelek!:-)))
Hát igen a vámpírok és éjszakai lények nem bírják a napsütést, ez már csak így megyen.
Én sem bírom! Sőt kimondott fóbiám van, hogy amikor aludni akarnék még egy kicsit reggel négykor mert még úgy gondolom itt lenne az ideje, hogy ne kelljek fel már világos van és kimegy az álom a szememből! Tegnap se aludtam semmit!:-)