Keresés

Részletes keresés

sogyu Creative Commons License 2001.03.18 0 0 5
Én nem idegeskedem. Ha elolvasod, mit írtam, úgy vélem, eléggé ironikusan fogalmaztam.
Előzmény: JO (4)
JO Creative Commons License 2001.03.18 0 0 4
UDV!

En is amondo vagyok, hogy az idegeskedes nem tesz jot az egeszsegnek...

m.t.:
JO

Előzmény: sogyu (-)
trancsiloz Creative Commons License 2001.03.18 0 0 3
Krasznai, amint azt maga is többször kifejtette, az intézményesült politikai szférán kívül áll. Úgy véli, a demokrácia hagyományos intézményei semmit sem érnek, nem alkalmasak arra, hogy mindazokat a jogokat, amelyek szerinte megilletnék a cigányokat, biztosítsa nekik. Modern partizán, polgárjogi fegyveforgató sat. Éppen ezért a frontvonal közte és a többi párt közt húzódik, nem pedig másutt.
mindigmorc Creative Commons License 2001.03.18 0 0 2
ideges vagy?
net-boy Creative Commons License 2001.03.18 0 0 1
Ha krasznai kivisz meg parszazezer ciganyt a franciakhoz, akkor tolem akar miniszterelnokjelolt is lehet.
sogyu Creative Commons License 2001.03.16 0 0 topiknyitó
Ez a lángelméjű roma a szegény maszop/ szadi utolsó reménysége. Úgy hazudik, hogy hozzá képest Kovács László a mesebeli igazmondó juhász, és olyan üldözési mánia gyötri, hogy Demszky mellette mondjuk pszichiátriai értelemben vett "állatorvosi antiló". Azaz maga a kiegyensúlyozottság. Ezenkívül a 8 elemijével vonzóan hat a maszop/ munkáspárt hasonló végzettségű választóira, a 2 előbbi párt és az szdsz toleranciától közismert szürkeállománya pedig tapsikolni fog, amiért egy kisebbségi, a másság 2 lábon járó megtestesülése szállhat csatába a gaz OV-val. (Sajnos annyira még Thürmer sem hüje, hogy rákapna az ötletemre.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!