Keresés

Részletes keresés

klia Creative Commons License 2001.03.17 0 0 24
Kedves Mumu!

Köszönöm a Fórum szerepének mindenki számára érthető megfogalmazását. Magam is hasonlóan vélekedem.
Valójában a fórumon csak társaság iránti igényünket igazoljuk vissza. A Fórum virtuális lehetőség az azonos céllal és értékrenddel bíró emberek találkozására, illetve elveink megvitatására. Lehetőség, mert bevalljuk, vagy sem, a való életben talán (fizikai küllemünk, társadalmi poziciónk, stb miatt) még szóba sem állnánk egymással.

Kedves Topictársak!

Sajnálom, hogy indulatokat szabadítottam el a számomra érdekesnek ígérkező témával. Szerintem egy topic életét a tartalom és nem a fórumon elfoglalt helye dönti el.

Eddigi hozzászólásokat megköszönve várom a továbbiakat. Még csak annyit, én magam nagyon nehezen bírnám ki a Fórum adta lehetőségek nélkül. Tehát semmi esetre sem tartanék azokkal, akik bojkottálni szeretnék azt. De, ez én vagyok,az én véleményemmel.:)))

Kedves panchó!

Köszönöm, hogy fontosnak találtad megindokolni válaszod elmaradását. Bosszantó lehetett áram, azaz fórum nélkül maradni.

üdv klia

Előzmény: Mumu (22)
pancho Creative Commons License 2001.03.17 0 0 23
klia:
bocs, áramszünetem volt este 8-tól, ezért nem tudtam válaszolni (az egész kerületnek, ahogy néztem :-( ). De zsosz elmondta helyettem, köszi neki.
Mumu Creative Commons License 2001.03.17 0 0 22
A topicnak ha valobban utana gondolunk ,valo erteke van,csak ha szemrehanyasnak vesszuk a cimet akkor valaszolunk ra egy kisse turelmetlenul.
Meg probaltattok mar fel tenni a kerdest ?
Miert irunk a forumokban.Neha olyan temakhoz is amirol a realis vilagban nem irnank ?
Hiszen a net ad sok mas lehetoseget (sorfezhetsz ujsagok, tanzlmanyok kozott,dolgozhatsz vele (rendelsz,masolsz,stb) megis elcsabit a bszelgetes lehetosege.
Volt titkarnom,kisleanyom,itt talalt boldogsagra.Amiota a netre ir,meggyarapodtak azzok az emberek akivel szivesen talalkozik realisan is,szerelmes is lesz kozbe majd kiabrandul,baratsafokat kot,elete erdekesebb éett.Nem volt neki csak ez az egy lehetosege :mert fiatal (persze ez relativ nekem az:32 eves),jo helyen dolgozik,tozsgyokeres pesti,jol nezz ki.De itt az asztalno egy kis beszelgetes utan,jobban valaszthat kozelebbi ismeretseget.
Aztan jonnek tarsak akok valami kerdesre keresnek valaszt,informaciot.
Masok meg a bajukat mondjak el egymasnak,sorstarsat keresnek,osszehasonlitjak a proiblemajukat a maseval.
Egyesek politikai harcot vivnak sot meg rosszabb vallasi kerdesekben fanatikusan gyulolhetik egymast.Huzzak Jezus szakalat a maguk oldalara...
Masok egyszeruen csevegnek ,gyulnek az egyik vagy a masik fanklubja.A vonatmaniasok mar 20000 fele vonulnak,de az asztrologiai jelek tulajdonasai is szervezkednek.
Nagyszeu fluidum ez a forum.
Szamomramint kulfoldi magyar ajku szamara aki 5 eve elek itt,nagyszeru megismeresi lehetosege a magyar mentalitasnak,tabuknak.Sajnos a szokincsnek is meg az intolerancianak.
Na , de ez is erdekes.
Nagy-Gaboca Creative Commons License 2001.03.16 0 0 21
Drága klia!

Ha holnap-holnapután keresed a topicodat és az OFF fórumban találod, ne lepődj+!
Nem ártott senkinek, nem rosszabb mint a többi, nincs vele semmi baj.., illetve a baj nem vele van!

Gaboca

Előzmény: klia (18)
klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 20
Kérlek nézd meg a "Mit keresünk a törzsasztalon" topicban adott válaszom. Köszönöm.

üdv klia

Előzmény: tracy (19)
tracy Creative Commons License 2001.03.16 0 0 19
Nézz körül itt meg ott, ugyanolyanokat fogsz találni.
Előzmény: klia (18)
klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 18
Na ebbe aztán jól beleléptem. :)))) Hiányzott ez nekem? Ezek szerint semmi indoklás nem történt?
Egy-kettő topicba belekukkantottam. Nem lehet, hogy éppen a chat jellegűk miatt kerültek off fórumba? Gondoljatok a "fórum" -ra, mint meghatározásra! Talán itt lehetne keresni a magyarázatot, vagy nem?

üdv klia

rali Creative Commons License 2001.03.16 0 0 17
Az az igazság,hogy erre gondoltam én is.
Előzmény: Törölt nick (7)
zsosz Creative Commons License 2001.03.16 0 0 16
nem nevetunk ki. nincs ra ok.

Itt

Előzmény: klia (15)
klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 15
Ne nevessetek ki, de hol találom azt a bizonyos off fórumot? Komolyan segítsetek megtalálnom, mert megesz a kívácsiság.

klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 14
Köszönöm a válaszodat. Így már érthető a bizalmatlanság. Meg is nézem azt a bizonyos off fórumot.

üdv klia

Előzmény: zsosz (12)
johnnybravo Creative Commons License 2001.03.16 0 0 13
aha. :)
Előzmény: zsosz (12)
zsosz Creative Commons License 2001.03.16 0 0 12
a tasztalrol atpakoltak egy csomo topikot az ujonnan megnyitott off forumba. ossznepi felhaborodas. ezert volt rossz az idozites. :(
Előzmény: klia (11)
klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 11
- az Index tegnapi aknamunkája után -,
Köszönöm a figyelmeztetést. A legteljesebb mértékben tájékoztatlan vagyok. Kiokosítanál? Mi történt?

üdv klia

Előzmény: pancho (9)
johnnybravo Creative Commons License 2001.03.16 0 0 10
Nézz már a bannerre fórumokban. Semmit nem keresnek rajtad. Vagy látsz fizetős hirdetést ?
Előzmény: pancho (9)
pancho Creative Commons License 2001.03.16 0 0 9
Mi itt nem keresünk semmit. Rajtunk keresenek Uj Péterék, nem is keveset.
Amúgy meg szarnak a fejünkre. Lásd Off fórum létrehozása.

klia, rosszkor nyitottad ezt a topicot - az Index tegnapi aknamunkája után -, azért a bizalmatlankodás.

klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 8
Kedves Linkelek!

Még a látszatot is sajnálom. Vajon miért mindjárt ez a bizalmatlanság? Megsértődni? Ugyan már.:)) Csupán csalódott lennék, ha mások is így látnák, és érdektelenség miatt "újszülött topicom" süllyedne. Maradok továbbra is kiváncsi.:))))

üdv klia

Előzmény: Törölt nick (7)
klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 6
Igen a fórumon belül törzsasztaltag, de akár lehetnél a politika, kultúra fórumain tag egy-egy témában. Tehát mindjárt jön a kérdésem. Miért éppen a Törzsasztalt választottad? Mikor volt az első hozzászólásod? Hogyan találtál rá a fórumra?
Ajánlották? Vagy szörfözgetés közben leltél rá?
Minden érdekelne, ami eszedbe jut a témával kapcsolatban.

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.16 0 0 5
eddig úgy tudtam, hogy törzsasztaltag vagyok, de rájöttem, hogy mégsem

valéptech

Előzmény: klia (-)
klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 4
Először magamnak tettem fel a kérdéseket. Miért is keresem fel ma már napi rendszereséggel a fórumot? Mit jelent nekem?

Válaszaim hirtelenjében a következők:

Mindig is szerettem volna az engem érdeklő témákhoz beszélgető partnert találni. A mai rohanó világban ez igazán nem egyszerű.

A fórum óriási előnye sokszínűsége, szinte bármely témában olvashatom véleményeteket, kapcsolódva azokhoz hozzászólhatok.

Nick mögöttiségem teljes gondolat szabadságot ad számomra.

Vrituális barátokra leltem, akikkel időnként már a valóságban is találkozunk.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe. És most szeretnélek Benneteket is hallani. Ki mit keres a fórumon, miért fontos neki? stb.

Előzmény: rali (3)
rali Creative Commons License 2001.03.16 0 0 3
Mielőtt válaszolnék,áruld el,miért kérdezed?
Előzmény: klia (2)
klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 2
Fórumon belül általánosságban érdekelne, mit keresel, milyen témát, vagyis mi érdekel?

Előzmény: rali (1)
rali Creative Commons License 2001.03.16 0 0 1
Melyik fórumon?Mert nem mindegy.
tracy Creative Commons License 2001.03.16 0 0 0
Én a nullázási lehetőségeket keresem, több-kevesebb sikerrel. Ma bejött.
klia Creative Commons License 2001.03.16 0 0 topiknyitó
Mit jelent Nektek az index - fórum? Milyen szerepe van életetekben? Általában mit keresünk a Főrumon?

üdv klia

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!