Köszönöm a Fórum szerepének mindenki számára érthető megfogalmazását. Magam is hasonlóan vélekedem.
Valójában a fórumon csak társaság iránti igényünket igazoljuk vissza. A Fórum virtuális lehetőség az azonos céllal és értékrenddel bíró emberek találkozására, illetve elveink megvitatására. Lehetőség, mert bevalljuk, vagy sem, a való életben talán (fizikai küllemünk, társadalmi poziciónk, stb miatt) még szóba sem állnánk egymással.
Kedves Topictársak!
Sajnálom, hogy indulatokat szabadítottam el a számomra érdekesnek ígérkező témával. Szerintem egy topic életét a tartalom és nem a fórumon elfoglalt helye dönti el.
Eddigi hozzászólásokat megköszönve várom a továbbiakat. Még csak annyit, én magam nagyon nehezen bírnám ki a Fórum adta lehetőségek nélkül. Tehát semmi esetre sem tartanék azokkal, akik bojkottálni szeretnék azt. De, ez én vagyok,az én véleményemmel.:)))
Kedves panchó!
Köszönöm, hogy fontosnak találtad megindokolni válaszod elmaradását. Bosszantó lehetett áram, azaz fórum nélkül maradni.
klia:
bocs, áramszünetem volt este 8-tól, ezért nem tudtam válaszolni (az egész kerületnek, ahogy néztem :-( ). De zsosz elmondta helyettem, köszi neki.
A topicnak ha valobban utana gondolunk ,valo erteke van,csak ha szemrehanyasnak vesszuk a cimet akkor valaszolunk ra egy kisse turelmetlenul.
Meg probaltattok mar fel tenni a kerdest ?
Miert irunk a forumokban.Neha olyan temakhoz is amirol a realis vilagban nem irnank ?
Hiszen a net ad sok mas lehetoseget (sorfezhetsz ujsagok, tanzlmanyok kozott,dolgozhatsz vele (rendelsz,masolsz,stb) megis elcsabit a bszelgetes lehetosege.
Volt titkarnom,kisleanyom,itt talalt boldogsagra.Amiota a netre ir,meggyarapodtak azzok az emberek akivel szivesen talalkozik realisan is,szerelmes is lesz kozbe majd kiabrandul,baratsafokat kot,elete erdekesebb éett.Nem volt neki csak ez az egy lehetosege :mert fiatal (persze ez relativ nekem az:32 eves),jo helyen dolgozik,tozsgyokeres pesti,jol nezz ki.De itt az asztalno egy kis beszelgetes utan,jobban valaszthat kozelebbi ismeretseget.
Aztan jonnek tarsak akok valami kerdesre keresnek valaszt,informaciot.
Masok meg a bajukat mondjak el egymasnak,sorstarsat keresnek,osszehasonlitjak a proiblemajukat a maseval.
Egyesek politikai harcot vivnak sot meg rosszabb vallasi kerdesekben fanatikusan gyulolhetik egymast.Huzzak Jezus szakalat a maguk oldalara...
Masok egyszeruen csevegnek ,gyulnek az egyik vagy a masik fanklubja.A vonatmaniasok mar 20000 fele vonulnak,de az asztrologiai jelek tulajdonasai is szervezkednek.
Nagyszeu fluidum ez a forum.
Szamomramint kulfoldi magyar ajku szamara aki 5 eve elek itt,nagyszeru megismeresi lehetosege a magyar mentalitasnak,tabuknak.Sajnos a szokincsnek is meg az intolerancianak.
Na , de ez is erdekes.
Ha holnap-holnapután keresed a topicodat és az OFF fórumban találod, ne lepődj+!
Nem ártott senkinek, nem rosszabb mint a többi, nincs vele semmi baj.., illetve a baj nem vele van!
Na ebbe aztán jól beleléptem. :)))) Hiányzott ez nekem? Ezek szerint semmi indoklás nem történt?
Egy-kettő topicba belekukkantottam. Nem lehet, hogy éppen a chat jellegűk miatt kerültek off fórumba? Gondoljatok a "fórum" -ra, mint meghatározásra! Talán itt lehetne keresni a magyarázatot, vagy nem?
Még a látszatot is sajnálom. Vajon miért mindjárt ez a bizalmatlanság? Megsértődni? Ugyan már.:)) Csupán csalódott lennék, ha mások is így látnák, és érdektelenség miatt "újszülött topicom" süllyedne. Maradok továbbra is kiváncsi.:))))
Igen a fórumon belül törzsasztaltag, de akár lehetnél a politika, kultúra fórumain tag egy-egy témában. Tehát mindjárt jön a kérdésem. Miért éppen a Törzsasztalt választottad? Mikor volt az első hozzászólásod? Hogyan találtál rá a fórumra?
Ajánlották? Vagy szörfözgetés közben leltél rá?
Minden érdekelne, ami eszedbe jut a témával kapcsolatban.