Hello! Van egy VOLVO v 40 1.9 TD járművem. A klíma kapcsolója valami oknál fogva beragadt, és nem tudom kikapcsolni. Most folyamatosan megy. Ehhez hogy tudok úgy hozzáférni, hogy kivegyem?? Már leszedtem a burkolatot, de nem láttam semmit, amivel ki tudnám szedni. Tudnátok ebben segíteni? ELőre is köszi.
Van egy 2000/03 v40em, de a hatso szelso helyzetjelzo nem vilagit (ilyenkor a kodlampat sem tudom felkapcsolni). Tudja esetleg valaki, hol bujt el a kontakt hiba? (foglalat jo, nem volt az auto torve es csak kb par honapja csinalja)
Egyben tegnap kivettem az elso uleseket, szabalyosan szetkapcsoltam, visszadugtam - levett gyujtasnal - es azota folyamat vilagit a legzsak lampa.
volvo v 40 1.9 dci t4 102 loero (renault laguna megane motor) semmi elojel nelkul felhangosodot a motor :) sennki nem tudja miert
jelenleg amit tudok inyektor jo kipufogo jo motorlab jo vezerles jo .az edigi szerelok tanacstalanul allnak mellete es a Darabokra kell szedni oszt meglasuk nal tartanak :( koszi a segitseget !
Sziasztok! Hétvége óta vagyok tulajdonosa egy 2003 9-ik havi S40 1.8 automata volvonak. Szokott ezekkel komolyabb gond lenni? Milyen ez az automata váltó? Kell róla valamit tudni? Esetleg valami típus hiba ezeknél? Mivel eléggé a modell ciklus végéről van a kocsi, remélem nem lesz gond vele, eddigre már csak kinőtte a gyerekbetegségeit a gyártás. Egyébként 102000 mérföld van a kocsiban és végig vezetett szerbízkönyve, az első tulajától vettem, az utolsó izzócserére is Volvo Szervízbe hordta, midenről megvan a számla is! Előre is köszi a válaszokat!
sziasztok! Van itt valaki? Sürgősen segítség kellene. Tegnap vettem üléshuzatot a Volvonkra (V40-es) és nem tudom felrakni rá, mivel a fejtámlánál elakadtam. Tudja valaki, hogy kell leszerelni? Köszi a gyors válaszokat
Sziasztok. Az 1.8 tényleg nem jó választás inkább a 2.0T de Én olyat is hallottam, hogy az 1.8 a Mitsutól származik (mivel a Volvokba van 3-4 féle benzines és 3-4 féle dizel motor más gyártótól). Pontosabban az 1.8 az GDI tehát közvetlen (ha jól tudom) ezért kicsinek kéne lennie a fogyasztásnak de még sem az. Ezek az1.8 ak nem váltak be.
Sziasztok! Kiégett a bal első fényszóróm izzója. Sajnos nincs semmi irodalmam a csere elvégzéséhez, viszont kihívást érzek a megvalósításra. Tudnátok segíteni, hogyan tudnám kicserléni az izzót? Milyen izzó kell, hogyan kell beszerelni az újat?
Szerintem a kapcsolószervek példásan szépen működnek, ha 2F4U a váltóra gondolt, (kapcsolódoboz?) akkor az valóban Renault eredetű, és szerintem nem túl rossz, de a 2 literes mindenképpen jó választás. Ugyan csak 140 lóerô, de sokkal agilisabb. Az 1.8-as annak ellenére, hogy nem megy jobban, mint az 1.6-os, jóval többet eszik. Szerintem is gyűjts a 2 literesre, esetleg a 2 literes soft turbora. AZ már 160 lovas, ha akarod, akkor kompromissumok nélkül akár 220-230 is lehet belôle.
Egyébként meg nézz át a VOLVO topicba, ott több választ kapsz...
ne vedd meg irto ronda a kapcsoloszkrénye (nem preciz, olyan mintha egy kést forgatnál egy megolvadt Ráma dobozban, Renaulttol származik), a motor nem nagy eresztés, ha neked lennék gyüjtenék még egy kis pénzt és vennék egy 2,0t ami 160 lovas, és a válto az S70-é!! ami ezerszer jobb!!