Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2001.04.16 0 0 222
Es ami a gaz: egy csomo poent, amit elpuffogtatnak, mar hetekkel elotte olvastam a neten, neha a Tasztalon, neha a Politikan...
Ez viszont nagyon nagyon siralmas dolog...
bullseye Creative Commons License 2001.04.16 0 0 221
Hopszi, mikor lesz legközelebb, van valami rendszere? Erre nagyon kíváncsi vagyok!
Előzmény: HORVÁTH G. LÁSZLÓ (218)
freu Creative Commons License 2001.04.16 0 0 220
Nyiss erröl egy topicot.Nagyon érdekes téma.
Előzmény: Luby (219)
Luby Creative Commons License 2001.04.16 0 0 219
Lehet ,hogy nem új hír:a XIII.kerületi MSzP javasolta és végig is fogja vinni ,hogy Farkasházi díszpolgár legyen a kerületben.Erről azt gondolom, hogy nem kérdőjelezhető meg a sz@r HH politikai irányultsága.Egyenes folytatása a Dem.Char-ban betöltött szerepének /politikai szerep;Szárszónak -nem Fórum-politikai szerep;a Heti hetesnek ,politikai szerep.Szóval jutalmazni kell!-és megsérteni azokat ,akik már ennek a kitüntető címnek birtokosai.Ha tudtátok,bocs!
HORVÁTH G. LÁSZLÓ Creative Commons License 2001.04.16 0 0 218
A múlt héten kezdtek a Magyar ATV-en egy "ellen" Heti Hetest: Selmeczi, Trunkó, Megyesi, Juszt volt a műsorvezető. Ezerszer jobb volt, mint ez a kiégett, erőltetett, agyonreklámozott vacak. Látszik, hogy nulla forintból készül, de tele volt poénokkal és nem volt gusztustalan.
Nem tudom, lesz-e ezen a héten is, kíváncsi vagyok, folytatják-e.
feherlofia Creative Commons License 2001.04.16 0 0 217
Kb. 5 percig tudtam nézni a tegnapi műsort, de
ha ezek a fazonok a humor nagyágyúi, akkor a Tasztal tele van humor atombombákkal.

Nagyon gagyi műsor. Batiz András meg iszonyú nyálas, tejfölös szájú kölyök, de legalább ugyanolyan tudott lenni, mint a Heti 7-es többi "sztárja": humortalan.

fanyűvő Creative Commons License 2001.04.16 0 0 216
Ezek arcok?
Előzmény: Esbeta férje (214)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.16 0 0 215
Láthatod a hozzászólásából, hogy nem látta...
Előzmény: Esbeta férje (214)
Esbeta férje Creative Commons License 2001.04.16 0 0 214
Láttad a tegnapi adást?
Szinte csupa új arc.
Előzmény: dédé (213)
dédé Creative Commons License 2001.04.16 0 0 213
Muszály a HH szereplőinek kósernek lennie? Mást miért nem engednek maguk közé? Szélesedhetne a paletta.
Esbeta férje Creative Commons License 2001.04.16 0 0 212
Kivételesen egyetértünk, különösen Bajorral kapcsolatban.
Nem a műsor jóságára gondoltam!:-(
Előzmény: Törölt nick (208)
fanyűvő Creative Commons License 2001.04.16 0 0 211
Miért vigyáznak annyira, hogy mindig hat pénisz egy vagina legyen az összetétel?
lujza Creative Commons License 2001.04.16 0 0 209
Valaki megmonhatná, ki volt az a manus a Bajor mellett ? (Először azt hittem, néma, de aztán elmondott egy baromi régi, rossz viccet.)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.16 0 0 208
Nem, nem. Ez most kifejezetten jó volt.
Bajor is, Verebes is miylen szépen, bő-
nyállal nyalta Orbán seggét.
Úgy látszik nagyon bántja őket, hogy ki-
maradnak a filmekből.
Előzmény: _ Liar _ (206)
bullseye Creative Commons License 2001.04.16 0 0 207
Ezért aztán most reklámozod... :)
Előzmény: _ Liar _ (206)
_ Liar _ Creative Commons License 2001.04.16 0 0 206
az a müsor már olyan szar hogy kimondani sem lehet....
GaBo Creative Commons License 2001.04.04 0 0 205
Kedves Torres,

Szerintem a HH nem politikai müsor. Egyszer strigzuláztam és csak kb 30%-ában foglalkoztak politikával. Különben is csak egy eszköz éppúgy, mint a Bajor iszákossága, a Havas nagyképüsége. Minden a szórakoztatásért.
Éedekes, én csak a Jáksót (főleg a vicceit) nem birom :-)

Előzmény: Törölt nick (201)
zebrapinty Creative Commons License 2001.04.02 0 0 204
Szerintem még sokáig.
-kiváncsi vagyok, ezért előfordul, hogy megnézem
-a politikai irányultság nem zavar, hiszen kell a bolond a háznál aki össze-vissza beszélhet.
-ha mások lennének benne, akkor az már egy uborka saláta lenne , s ez már annyira alsószint, hogy rossz híre lesz annak aki ide vetemedik.
-szerencsére ilyet sokszor megéltem, mikor összejött nálunk a társaság, és jókat oda-oda mondva, esetenként sikamlósan is, de kiadtuk magunkból a politika által okozott feszültségeket. Csak itt az a baj, hogy míg nálunk
ha valaki SzDsz-es volt, és a másik Miépes, lehet, hogy látszólag megölték volna egymást, de amikor kiegyeztek abban hogy "mindenki hülye, vagy valami hasonló.." továbbra is jó barátok maradtak.
zebrapinty
Előzmény: GaBo (191)
La Koma Creative Commons License 2001.04.02 0 0 203
Amíg lósz* van, addig még a Verebesnek is áll a zászlaja.
Előzmény: darab01 (22)
bullseye Creative Commons License 2001.04.02 0 0 202
Rossz hír, Farkasházy humorista, humora is van hozzá, csak nem könnyű érteni (na nem mintha nekem állandóan bejönne), mert nem egy hugyosjózsi. (pedig az de jó kis banda vót)
Előzmény: Törölt nick (201)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.02 0 0 201
Szerinted a HH politikai gyakorlatokra szakosodott humoros müsor?
Inkább pénzéhesek mint humoristák?
A legubbi adás is példa volt erre.
Bajor kijózanódásra használta fel az adást.
Gálvölgyi, jó ha mondott összesen ha 5 mondatot.
Verebes pedig reklámozta, hogz pénzért mindenre meghivható, temetésre vagy esküvöre vagy ballagásra.
Farkasházy pedig nem humorista csak szeretne az lenni.
Egyedül Jáksó jelent valamit a maga hülyeségeivel.
Előzmény: GaBo (200)
GaBo Creative Commons License 2001.04.02 0 0 200
Szerinted olyan sok vizet zavar az Erzsike? Szerintem nem. Ha eléri az 1 %-ot már örülhet.
Mikor hallottál róluk utoljára? 2 havonta egyszer ha előkerül a neve.
Nem a F mondta 2-3 hónapja azt az "Szdsz már régóta nincs" poént?
Előzmény: Törölt nick (198)
Fine Tune Creative Commons License 2001.04.02 0 0 199
Szereplők miatt? Gálvölgyi a kedvenc humoristám.
Politikai irányultsága miatt? Attól még lehetne akár jó is.

Nincs az uraknak igazán humoruk. Verebes, Farkasházy, Havas humorát egy magántársaságban sem élvezném, bár Verebesnek legalább öniróniája van. Ripacskodásnak tűnik az egész, ez elmegy a büfében, de itt kevés és ciki. Verebest sajnos a sok TV szereplés sem teszi jobbá, az alpári humorhoz túlságosan intellektuális a habitusa, az intellektuális humorhoz meg nem jó előadó. Gálvölgyin látszik, hogy színvonaltalannak tartja az egészet, de kell neki a zsozsó. Farkasházy teljesen feszült, izzadságszaga van, ő gyülöl. Nem tudom ki fogta rá, valamikor, hogy humorista, de én biztosan nem és most sem esnék ebbe a hibába. A többi mintha nem is lenne, teljesen jellegtelen figurák, szerintem afféle töltelékemberek. Havasnak, Jáksónak, Hernádinak kb. annyi a humora mint itt bármelyik kollégámnak, vagy még annyi sem. Havasnak nem tudom, hogy van e humora, mindenesetre saját magától ez nem látszik, jól eltakarja.

Egy megfelelően előkészített Heti Hetest (legfeljebb akkor havonta) filmes bejátszásokkal, Kernnel, Gálvölgyivel, Bandóval Koltaival tutira élveznék. Persze ezek aligha hagynák ki a "másik oldal" poénjait sem. Ezekhez viszont az RTL szerintem túlságosan gagyi adó. Ez így kb. olyan mint a Pokemon sorozat, marha nagy gagyi, de sokan beszélnek róla.

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.02 0 0 198
Te már hallottad a Verebest például, hogy szidta volna egy minipárt köpönyegforgató Pusztai Erzsébetát?
Vagy hallotad, hogy Farkasházi ugyanolyan elánnal szidta volna Demszkyt vagy éppen Kunczét?
Csak az nem veszi észre, aki nem akarja.
Te akarod?
Előzmény: GaBo (196)
GaBo Creative Commons License 2001.04.02 0 0 197
És a többi kérdés?
GaBo Creative Commons License 2001.04.02 0 0 196
Mindenkinek szíve, joga amellett kampányolni, aki mellett akar. Neked is, nekem is, Verebesnek is. A HH-ben pedig nem kampányol az MDNP mellett. Vagy lemaradtam vmiről?

Láttál Te már olyat, hogy a HH-ben valamelyik pártot kifejezetten dícsérték volna? Nem.
Blokinak írtam a másik rovatban, hogy a politika nem cél, hanem épp ellenkezőleg, eszköz a szórakoztatásra.

Előzmény: Törölt nick (195)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.02 0 0 195
De igen.
Nagyon jól tudom.Csak félreértetted de lehet, hogy rossul fogalmaztam.
A HH miért pártszimpátia alapján müködik ill. pártutálat alapján?
Előzmény: GaBo (194)
GaBo Creative Commons License 2001.04.02 0 0 194
A Pusztai Erzsike nem MDNP-s?
Előzmény: Törölt nick (193)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.02 0 0 193
Az ÉS pontosan megmondta a véleményét a HH-röl és ha ehhez, még hozzávesszük, hogy a dabasi választások elötti kampányon Pusztai Erzsébet mellett kampányolt Verebes és Havas, az SZDSZ szimpatizánsok között megtalálható Farkasházy és Vágó is, akkor tényleg nem lehet objektiv müsorról beszélni.
Politikai hovátartozásukat csak ilyen nivótlan humorral/?/ próbálják kifejezni.
Előzmény: GaBo (192)
GaBo Creative Commons License 2001.04.02 0 0 192
Mi az, hát mindenki szereti a Heti Hetest? :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!