Az undying homepage-n es mashol is lattam olyan screenshot-ot, ahol jobb oldalon ket bevalasztott varazslat is szerepel. Nekem csak egy sikerul. Tudtok errol valamit?
ugyan én már nem emléxem, hogy akkor pontosan mit kell csinálni [asszem meg kell célozni a világítótornyot, illetve az álló köveket - oda pedig a kerten keresztül lehet eljutni]. bethany kulcsát csak jóval később felfedezni: a játék vége felé. a kéményből szálló trutyit is feljetsd el egyelőre. help: ha f3-t nyomsz, akkor belépsz a "napló menübe", ahol bal földő sarokban vagy egy "objectives" gomb. ez azért néha segít.
Üdv. Most nem a végigjátszással kapcsolatban. Gányul fut nálam a cucc!!! A SYS: cel400@450 128sd, ELSA ge2 32 DDR, WinMe. Na most 640x480 ban tudok játszani úgy fut rendesen, de 8x6-ban szaggat mint atom (képkockánkénti léptetés). Azzal tisztában vagyok hogy a ge2 alá nem 450-es proci kéne, de azért ez még is csak igen gyatra teljesítmény... Ha esetleg van valakinek ötlete akkor dobja ide, előre is kösz. Valami jó kis Tweak vagy extra GL_MIPCAP parancs:)))
nom én is végig másztam a játékon. nos, az utolsó világ, az eternal autumn sztem elég szánalmas volt [erősen unreal szagúnak tűnt], a csúnya-ronda-csúf-stb. főszörny meg erősen shootemup szintűre degrdálta a játékot. érdekes mód, nekem nem tartott olyan sokáig a kifektetése, de a végén már eléggé monotonul csapdostam a lényeket. a játéktervezők kifogytak a a játék első 2/3-ára jellemző [és a half life-ból megöröklött] közjátékokból. sajna. ennek ellenére, jó poén volt a főhős érdekes nézése, mikor a nagy cécót követően előpattanó múmiakirályfi [vagy micsoda] hirtelen köddé vált. :] remélem, lesz majd undying 2: return of the covenants, vagy vmi hasonló. :] szívesen borzonganék még clive barker világában.
Én is végigjátszottam, de a vége, ehhh elég gagyira sikerült.Többet vártam , ha már angy szenvedések árán kinyírtam ezt a szörnyet. (Angolutudásom elég gyenge, elmondaná valaki hogy mi a fene volt ez a végén???)
Re!
Ma fejeztem be a jatekot, es hat iszonyat tetszett. Nagyon szep grafika, es nem tul rovid, nem tul hosszu, pont jo! :)
Az uccso szorny eleg rohejes volt, bar parszor meghaltam mire rajottem a jo megoldasra, ami az amit irtak mar parszor: dinamit, tojas, utana maxos koponya, es legyen rajtunk maxos pajzs, igy kb 5 perc alatt kivegezheto...
Nalam jelenleg ez a Single FPS kiraly!
Byez!
no, megint elakadtam. oneriosban vagyok. épp ősi kegytárgyakat [ancient artifacts] kell begyüjtenem, s az egyikért alámerültem vmi vérszínű folyadékban [tehát, vérben :], a másik oldalon meg egy ilyen nyöszörgő szobor fogadott, amit ha megnéztem a varázslattal, vmit magyarázott, amit nem igazán értek és mutatta a dobogó szívét. innen se előre, se hátra. mi a teendő???
A végén a főszörny ellen nem is használtam főnixtojást, csak a kopnyavarázslatot. Persze maximumra fejleszve. Azzal lőttem a fejét, a hasába csak shotgunnal lőttem akárhányszor kinyitotta. Persze csak sokadszorra sikerült megölni.
Összességében nagyon tetszett a játék, bár bosszant, ha nem tudok felmászni egy combig érő akadályra. Ez más, hasonló játékban is előfordul.
Vagy például szorosan a fal mellett állok, elsütöm a "nyílpuskát" pontosan az ősemberre célozva és belelövök a falba. Egyikünk sem mozdul, de ő simán belémlő. lehet, hogy az ő nyilvesszője tud kanyarodni?
Mindezek ellenére ez egy remek hangulatú, jól megírt játék.
Én is azzal dobálom a nyomorultat, de csak nem akar megdögleni..még jelét se adja eme szándékának, folyamatos játék esetén körülbelül hány percet vesz igénybe?
Lehet hogy kissé offtopic leszek, de eladnám pénteken megvásárolt EREDETI dobozos verziójú Clive Barker's Undying c. progimat, 8000 forintért. Asszemaz eredeti 11990 Ft-s árhoz képest ez eléggé batáti.
Akit érdekel, az emilezzen az undying@freemail.hu-ra, akit nem, az meg tegyen úgy mintha el sem olvasta volna:)
Én 5-ös szintre fejlesztett koponyákkal dobáltam, egyet a kinyilt szájba, majd a lenyiló piros részen lévő fekete területre hármasával. Közben mentegetés :)
Tehát a főnix tojásokkal kell dobálni?? Dinamit, illetve 3 koponya szóba sem jöhet?? És körülbelül meddig kell mívelni ezt a fej-has játékot?...még mindig azon gondolkodom hogy lehetett így elszúrni ezt a játékot, pedig végig jó móka volt!