Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 10
Nem kell pénz ahhoz! megteszi egykét jó, nem válogatós csaj is:)))))))))) Az meg van bőven!
Előzmény: PETYUS (9)
PETYUS Creative Commons License 2001.02.07 0 0 9
Aztán van-e pénzetek arra, hogy megvegyétek a TV-ket, hogy a ti clipjeiteket nyomassák orrba-szájba? Mert ha nincs, akkor egy kanyi vasat nem fogtok keresni vele.
A pénz mindig oda megy, ahol már van.
4RESK Creative Commons License 2001.02.07 0 0 8
Legyen a neve Happy Barbie. Ez jó nyálas név, erre bukni fognak az elsömenseses csajok.
Témák a szövegekhez:
1., én szeretlek téged, te szeretsz engem és most ez milyen kurva jó nekünk.
2., én szeretlek téged, te nem szeretsz engem és ez most milyen kurva szar nekem.
3., te szeretsz engem én nem szeretlek téged és ez most milyen kurva szar neked.
4., happy a világ, döl a lé, szolis börömön megcsillan a Hawai-i naplemente negédes sugara, SZTK keretes szemüvegkeretemhez faszán megy az agyonhidrogénezett fejem, én vagyok a disco cica, gyere édes nyald meg az orrszörszálam.
5., stb.
Tutti a siker
4RESK/man.ager
Előzmény: YERICO (-)
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 7
Nyál -gays??? Tuti aranylemez!
Csajok, ki akar a háttérben ugrálni velem?
Nagymellűek kíméljenek jeligére várom jelenkezésetek!
Pepi-egyedül is el tudja ütni a delet
vapiti Creative Commons License 2001.02.07 0 0 6
Jó, te zsebrevágod, mi a citronnyal jól elkaszinózzuk.
Előzmény: nimand (5)
Kham Creative Commons License 2001.02.07 0 0 3
vagy a szomszéd kakasa.
Előzmény: originalqszi (2)
originalqszi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 2
Aztán mán, ha megazdagodtál, lelő a feleséged:((((((((((((((((
originalqszi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 1
Én is,..... pár órára:DDDDDDDDDD
BahnScorper Creative Commons License 2001.02.07 0 0 0
No, nekem azért a nullánál több tudásom van, nagyon jól tudok King Diamond összes hangszínén énekelni... :-))))))) t'od mit, hozzunk össze egy Mercyful Fate-tributebandát...
YERICO Creative Commons License 2001.02.07 0 0 topiknyitó
Meg akarok gazdagodni, ezért elhatároztam, hogy alapítok egy együttest. Még nem döntöttem el, hogy milyen stílusban játszunk, de ez úgyis mindegy, a lényeg a lé. Énekelni nem tudok, hangszeren sem tudok, de ez nem is kell, majd a menedzserek keresnek megfelelő háttérembereket. Szóval aki akar, még csatlakozhat. Névajánlatokat is várok, mert nem mindegy, mire költik az emberek a pénzüket. Ja, managert is keresek.
Arra gondoltam, hogy megénekeljük majd az élet nagy igazságait és igazségtalanságait, ezt mindig veszik az emberek. Egy két vicces szám, és már meg is van az album. A discokban majd playback-kelünk, meg ugrabugrálunk, aztán dől a lé.

Ha jelentkezik más, akkor szólókarrierbe kezdek, de menedszerre akkor is szükség van.

Szóval segítsetek!

UI: Hogy hangzana a (Play)BackStreet Boys név?

:)))))))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!