Még nincs veszve semmi. Nicket kell választani, hogy senki netuggya, ki vagy. Mondjuk lehetnél undokkismalac, vagy gorombamalac. Senki rá nem jönne, ki rejtőzik e nevek mögött.
Kicsit nekimentem a Dunának, de már jobban vagyok. Szóval ezentúl csak értelmes dolgokat lehet írnom ? A big bráder mindig vacsing engem ? Akkor, hogyan írjak ezentúl vérgozös, pocskondiázós, rosszindulattól csöpögo névtelen leveleket ? Arról nem is beszélve, hogy titkos kazettákat sem gyárthatok többé az ifjabb Torgyán vesztegetési ügyeirol ?
Ernesto Serra,
Ezt a "...dö metriksz hez jú..."-t egyáltalán nem értem. Viszont észrevettem egy érdekes dolgot. Valami üvegkád félében lebegek ahol rózsaszínu lötty vesz körül, valamint érdekes kis fém alaktrészek lógnak ki a testem különbözo pontjaimból, ezenkívül pedig rá van tetoválva a hsamra, hogy DURACELL. Szerintetek ez jelent valamit ?
a) ha jó nő: mondd hogy cserébe a hallgatásáért kivételt teszel, és hajlandó vagy lefeküdni vele.
b) ha nem tetszik: mondd hogy amiért ilyen orvul viselkedett, ellentmondva eredeti terveidnek, nem létesítesz vele szexuális kapcsolatot (igen, a szopatás is annak minősül, Lewinsky ide vagy oda)
Én Sir Godefroy, Montmirail ura, kötelességemet teljesítve figyelmeztetőleg az alábbaiakat közlém: amennyiben az jó agresszívmalac nékitámad az nagy Dunának, ez eset a kétszeresen történő lebukás okozatával fog végződni!
Vadonatúj munkahelyemen gyanútlanul odasétálok egyik kolléganomhöz, kérdést intézek hozzá, miközben látom, hogy tasztalozik. ...és akkor minden átmenet nélkül elmondja, hogy ismer engem, ÉS A NICKEMET BEMONDJA !!!!!!
Szo itc a veri veri tredzsödi. Brühühü.
De nem baj, mert egyúttal megtudtam, hogy Kockásfülü nyúl is itt dolgozik valahol. Ha-ha-ha.