Melyik az az ország? Nyártól szeretettel várunk!?)
Hazajöttem Shockwave-ről.
Hát..kezdeném a negatívumokkal:
Sajnos a 4 fűtőberendezés semmire se volt jó, csak ha előtte álltál 1 méteren belül, úgyhogy mínusz fokos térben végig kabátban voltunk. Persze volt 1-2 elvetemült, aki trikóban nyomta végig:) Abból a tekintetben mondjuk jó volt a kabát, hogy most kényelmesen elrakhattam a cuccaimat, mert több zseb volt. De amúgy nagyon szar kabátban, hidegben bulizni.
Sajna a hangrendszer se bírta sokáig, egyszercsak lehalkult, és végig úgy maradt, úgyhogy most nem kellett a másik fülébe ordítani.
Az elején még ottvolt Hoti, Jay, sőt Igor is, aki pedig rajta se volt a lineup-on, de végül egyikőjük sem játszott.
Inigo Kennedy a novemberi fertődi produkciója után óriási csalódás, 1-2 jó számon kívül felejthető volt az egész. Tokytól szintém nem estem hanyatt, bár azért jobb volt, mint Inigo.
Bár szerintem sajnos a hangrendszer meghibásodása is ellenük dolgozott.
Ettől függetlenül jó kis party volt, kényelmesen el lehetett férni, olyan pont jó!
Legközelebb biztos nem megyek el télen ilyen helyre (májusi Shockwave viszont nagyon jó lehet ott), ennek ellenére nem bántam meg, hogy ottvoltam - mégha eddig csak fanyalogtam is - mert kellemes, jó hangulatú party volt mindezektől függetlenül!
Kurva jó nektek,hogy minden király buliban ott lehettek.Én júniusig egy olyan országban vagyok, ahol 622 évvel el vannak maradva az "emberek".
Azt terveztem,hogy miután hazamegyek,elmegyek Ibizára.Erről letettem!
Otthon fogom élvezni a zenét,veletek!
Utána jöhet csak a nagyvilág!!!
11 körül érkeztünk, ezért már lemaradtunk Julian és Newl bemelegítéséről.
Hot X - szokásos latinosabb techno
Misjah - nagyon komoly germán vonal, kiváló zenékkel
Inigo Kennedy - egyértelmű csalódás... kb. másfél órán keresztül csak kísérleti és elektro zenék, néha megszakítva egy-egy hagyományosabb techno lemezzel. Szerencsére az utolsó félórára nagyon összekapta magát és elővarázsolt pár olyan lemezt, h azt hittem lehidalok. Ha végig ezeket játszotta volna, most ő lenne nálam a nr.1
Igor - ugyebár ő nálam az egyik top, de sajna csak egy órát zenélt
Jay - Igor zenéinek picikét visszafogottabb folytatása
Julian - reggeli zúzda nagyon jó kiállásokkal