És azt Te honnan tudod, hogy melyik ember, mennyire osztja meg a közvéleményt? Saját tapasztalat? Hát az nem túl nagy merités!
Valóban nincs szavazatszámlálás és eredményhirdetés, ez tényleg egy ötletdömping, ahol szerintem az a leghelyesebb, ha mindenki a saját ötletével foglalkozik. Persze lehet, hogy én tévedek.
Igen, de azert vannak fokozatok abban, hogy egyes jeloltek mennyire osztjak meg a kozvelemenyt. Es kulonben is, tudomasom szerint itt nincs szavazatszamlalas es utana eredmenyhirdetes, inkabb csak olyan otletdomping.
Breakwind,
nem akarlak elkeseriteni, de nem fogsz olyan embert talalni, aki nem osztja meg a "kozvelemenyt". Ilyet keresni nem is bolcs dolog szerintem, elég ha mindenki ideirja, hogy neki ki a szimpatikus. A "szavazatok" szama mindent elarul.
Vamos es Kepes szamomra is szimpatikus, a tobbi altalad emlitett emberrol no comment. FYI, Simor Andras (akire en gondoltam) a Budapesti Ertektozsde jelenlegi elnoke, a koltot nincs szerencsem ismerni.
Egyebkent Rubik Erno jelolesevel en is egyet tudok erteni. Javasolnam meg Szabo Istvant, a filmrendezot.
Szerintem addig viszonylag epito jellegu tud lenni a vita, amig olyan embereket tudunk megnevezni, akik nem osztjak meg a kozvelemenyt. Marpedig Torgyan, Zambo, Orban elegge vitatott szemelyisegek...
A te kedvenceidet elnézve, nem is csodálom, hogy neked pl. nem szimpatikusak Nemeskürty, Eperjes, Makovecz, vagy ilyen arcok. Soros György nagyon antipatikus a számomra, Simor Andár viszont nagyon jó költő.
Az Ezredvég c. újság, amelynél ír, nem feltétlen vonzó arculatú nekem, viszont kétségtelen, hogy a megjelenő versek többinyire nagyon magas színvonalúak, és ez a lényeg.
Mácsai Pált, Vámos Miklóst, Kepes Andrást én is nagyon bírom...
és akik nem ebbe a kategóriába tartoznak: Vámos Miklós, Gáspár Sándor, Kállai Ferenc, Máté Gábor, Szőke András, Badár Sándor, Dávid Ibolya, Sebestyén Márta, Póka Egon, Nagy Feró, Schuszter Lóránt, Deák Gyula, a Muzsikás-, a Tatros-, a Zsarátnok együttesek tagjai, a székelyföldi jégkorongcsapatok minden játékosa, vezetője, szimpatizánsa és szurkolója, Kemény Ferenc, Kemény Henrik, Kemény Dénes, Kovács István /ismét, rá sokáig haragudtam, de most meggyőzött/, Nagy Tímea, Fodor Rajmund, Kiss Gergő, Kammerer Zoltán, Mincza Ildikó, Pulai Imre, Darnyi Tamás...
stb ha eszembe jut beírom
A hozzaszolasok nagy reszet elnezve (tisztelet a kivetelnek) a legkevesbe szimpatikus emberek neve merult fel. Emebrek, azert szabad egy kicsit gondolkodni is! Nanemahogyagyozo!?!?!? Megazimi!!!!!
Dehogy epito javaslatom is legyen: Soros Gyorgy, Somody Imre, Andre Kosztolany, Simor Andras.
Eperjes Károly, Vámos Miklós, Orbán Viktor (ugye nem volt kizárva a politikus), Kovács "Koko" István, Lovas István, Szabó Gyula, Kepes András...
Biztos eszembe jut még egy pár, majd irok.
Borbás Mária, Sebestyén Márta, Pallag László,
Szandi, Zorán, Antal Imre, Kudlik Julia, Koko, Bálint gazda, Vétech,mint együttes, vmilyen Iván nevü prof. aki a tv szabadegyetemét tartja és Jómagam! @:)