Keresés

Részletes keresés

chillout Creative Commons License 2001.01.21 0 0 14
?
Előzmény: originalqszi (7)
db Creative Commons License 2001.01.21 0 0 13
Vannak is vele problemaik rendesen.
Eleg sokan feszegetik, hogy tenyleg jo-e az, hogy az USA-ban a nepesseg baromi nagy resze bortonben van (pontos szamot most nem tudom, de tobben, mint a fuj-fuj elnyomo Kinaban), es a nagyobb reszuk "victimless crime"-ok miatt (es persze a bortonok viszik a kozpenzt + a bent levok nem dolgoznak, igy aztan nem termelnek se adot, se GDP-t)
Legutoljara eppen New Mexico (gy.k. USA egyik tagallama) kormanyzoja feszegette a dolgot, hogy jo-e ez igy.
(Ja, meg persze az ACLU is ugat allandoan, mivel az USA kormanya a "war on drugs" fedonev alatt szokta nyirbalni a szabadsagjogokat, meg idonkent penzelni a neki tetszo gerillakat/kormanyokat, mert nyilvan nem arrol van szo, hogy _tenyleg_ a drogok karos hatasaitol akarjak megovni a polgarokat, csak kell valami masik urugy a "terrorizmus" mellett, ha el akarnak fogadtatni valamit, ami ellen amugy tiltakozna mindenki)
Előzmény: pestiutca12 (11)
chillout Creative Commons License 2001.01.21 0 0 12
Akkor eleg sok ilyenfajta bunozo van otthon a buta torveny miatt:-(.
Előzmény: Törölt nick (10)
pestiutca12 Creative Commons License 2001.01.21 0 0 11
Amerikában sincs megengedve.
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.20 0 0 10
Hmmm, szoval ezzel valami olyasmit akartam mondani, hogy a marihuana-fogyasztas, sot, a 'tulzasba vitt' marihuana-fogyasztas abbol az egy okbol kifolyolag deviancia, mert azza teszik <- bunozove teszik a fuvezoket azzal, hogy torvenyben tiltjak.
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.20 0 0 9
Ahol ez tarsadalmilag elfogadott, ott nem okoz problemat. Jamaicaban sem tartanak merteket az emberek. Minek is tennek, milyen kart okoznak ezzel es kinek?
Előzmény: bicycle-repairman (5)
szappan Creative Commons License 2001.01.20 0 0 8
;)))))
Előzmény: originalqszi (7)
originalqszi Creative Commons License 2001.01.20 0 0 7
Remélem csak akkor, ha a heti hetes szídni fogja a zsidókat:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: chillout (-)
chillout Creative Commons License 2001.01.20 0 0 6
Latnad milyen a mertektartas Izraelben,az otthoni ahoz kepest laza "sorozgetes"!
Előzmény: bicycle-repairman (5)
bicycle-repairman Creative Commons License 2001.01.20 0 0 5
Igen, aki akar, az tud, de úgy láttam, nálunk sokan nem tudnak.
chillout Creative Commons License 2001.01.20 0 0 4
Belgiumot irtam nem Hollandiat!Ott ugy legalizaltak,hogy nem buntetik ha termelsz,de cofe shop nincs,es nem is irtak,hogy lesz.Aki meg akar az ugy is tud merteket tartani.
Előzmény: bicycle-repairman (2)
chillout Creative Commons License 2001.01.20 0 0 3
Jo nem akartam azt irni,hogy meg csak Balkan vagyunk ebben a temaban:-(!Egyebkent tisztaba vagyok vele,amit irtal,en 8-10 evre tippelek.
Előzmény: gee-em (1)
bicycle-repairman Creative Commons License 2001.01.20 0 0 2
Nálunk nem fogják.
Sajnálattal mondom, de jogosan. Odaát vannak füvezdék, mint mondjuk egy kávézó, meg ilyenek, és bemennek az emberek, eltolnak egyet, dumcsiznak közben, és kimennek. Ezt úgy hívják, mértéktartás. Na, ez nálunk többségében nincs, és nem is lesz. Ezért nem lesz nálunk soha legális.
gee-em Creative Commons License 2001.01.20 0 0 1
na de komolyan, az Belgium, ez meg Magyarország.
Azért van különbség. Itt még legalább pár évtizedet várni kell, amíg a nép elfogadja a marihuánát, meg tudja, mit várjon, ha legális lesz.
gee-em Creative Commons License 2001.01.20 0 0 0
s0ha
chillout Creative Commons License 2001.01.20 0 0 topiknyitó
Belgiumban legalizaltak a marihuanat!Nalunk mikor fogjak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!