akik nem kerülik, azoknak ott a fókusz, a merivagynemmeri, a vadangyal, stb ...
azokat a csízről sem érdemes lebeszélni. manapság a tv-ből 98%-ban csak szar, hazugság, ferdítés, kommersz szemét folyik (érthető módon nem lehet napi 6*18 órában unikális, érdekes, mélyenszántó, szórakoztató dolgokat adni. a gond az, hogy felnő(tt) egy generáció, amelyik el sem tudja úgy képzelni a hétköznap estéit, hogy nem kapcsolja be a TV-t. őket szolgálja ki a több csatornányi szar)
KP: téged magánban köpködnek? mert itt senki nem fikázot téged azért, hogy mit szeretsz ...
azon nevetsz, amin akarsz ... legfejjebb lesz, aki ez alapján sorol téged valahova az ő külön katalógusában
ezek itt vélemények, és mint olyanok, szubjektívek. csakúgy, mint a színészi(?) játék élvezete, megítélése ...
itt téged még nem bántottak azért, mert neked bejön a csíz ...
a csízt már inkább azért, mert szerintünk az nem az, aminek eladják. ha neked bejön, lelked rajta ... én ezek után nem adok a véleményedre, ha humorról van szó. attól még lehetsz rendes ember : )
Pedig ha elolvasom a kritikádat és a hozzászólások nagy részét, azt érzem. Olyan alantas ember, aki ezen a műsoron is tud szórakozni. Akinek ennyi elég ahhoz, hogy jól érezze magát. Még én érzem magam rosszul...
A fenébe, inkább most megyek dolgozni. Estig gyűjtök éreveket, hogy miért lenne érdemes megnéznetek :)
Talán sikerül...
Nagggyon rossz ember vagy te is.Most már ideállhatnál mellém egy picit, mert én már eléggé nyálas vagyok.
Kérdés:
Milyen a kellően entellektüel és emelkedett humor?
Írja már meg valaki, min illik nevetni és min nem!
Ez most teljesen őszinte kérdés, korrekt választ várok, mert tudni akarom, min nevethetem el magam legközelebb anélkül, hogy mérhetetlen bunkóságom és primitívségem kiderülne.( Úgyis ki fog..)
Nincs neked akkora szerencséd, hogy én megsértődjek.
Az intelligenciának nem fokmérője a diplome, ezt nem is állítottam. De ha azt írom, hogy 8 általánosom van, azt 15 év alatt szereztem meg és szeretem a Csííízr, akkor rögtön az a vélemény, hogy persze, mert olyan hülye vagyok, hogy ez a szellemi színvonalam, ezért szeretem. Nem tudtam máshogy kifejezni, ez az én hiányosságaimat mutatja, bocs.
Értelmes, felnőtt ember vagyok, állítólag nem a hülyébbik fajától és élvezem a Csííízt. Ezt akartam mondani :)
Ja, és van más alternatíva is természetesen. Ezek példák. Mondj már egy olyat, amit Te szívesen nézel Csíííz helyett, légy oly kedves!
nem vitatom, hogy némely részei kevésbé siralmasak a többinél...
Beleznay annyira színész, mint ahogy én űrhajós. Ha rossz a szerep vagy a színész, akkor már rossz az előadás is; márpedig itt a kettő egyszerre sose jó.
Igen, van aki ezen tud nevetni, és van aki nem. A színészek eljátszák, hogy lehet-e rajta nevetni, azt esetleg nem is érzik (még sosem voltam színész). Más lehet eljátszani, mint megnézni. A játszáskor az ember hajlamos azt hinni, hogy ez jó lesz. Aztán esetleg mégsem.
A becsületből nem lehet megélni, híresnek (lásd Mo-n ismert) lenni és még sorolhatnánk mit nem. És a műsort szeretők (vagy méginkább a műsort nézők :)) bizonyítják nekik, hogy van értelme csinálni, ezért hisznek (vagy nem) benne.
SZVSZ nem lenne kötelező ezt csinálniuk. Gyanítom, ahogy a többi (rosszabb) színész megél, ők is meg tudnák tenni.
És nem tehetek róla, de én szoktam humoros dolgoakt találni a műsorban. Mit csináljak, rossz ember vagyok?
Most nem ugrik be, hogy a csizben van-e gépröhögés, de ha nem tudom elérni otthon, hogy valami ilyesféle szemetet kikapcsoljanak (ti. nem olyan nagy a kéró, nem nagyon tudok elbújni), szoktam azt játszani, hogy minden gépröhögésbe én is beszállok. Érdekes élmény ez is... Mint valaki helyesen leírta, különbözőek vagyunk...
De azért ez a forgach meg a claudia a maga megtestesült tehetségtelenség.. Kiváncsi vagyok, mennyi zsetont akasztanak le ezért?
"Na most őszintén, ha Gorgách játssza mindig pl. a riportalanyt egy jelenetben, akkor hogy legyen más a riporter? Ha meg ő (FG) játsza a riportalanyokat jól, akkor miért cserélnénke?
Szerintem..."
Hű, asszem nem voltam eléggé érthető, bocs.:)
Szóval én arra gondoltam, hogy Forgách az egyetlen négyük közül, aki képes mindig másféle embert eljátszani. Ő az, aki ugyanúgy meg tud jeleníteni egy ráncos vénasszonyt, aki csak a kötögetéssel meg a cukorbajával van elfoglalva, mint egy középkorú, ereje teljében lévő vadászt (csak hogy két példát említsek, tudom, még rengeteg másikat lehetne) és mindezt hitelesen. A többiek egyfajta embert személyesítenek meg. Liptay a buta bombanőt, Beleznay a tipikus hülyegyereket, Besenczi az állandó értetlenkedőt akinek azért aranyból van a szíve. Előre kiosztott szerepkörök. Okéééé, aláírom, hogy ezt teljes egészében nem kéne a szereplőkre "kenni", de számomra ez taszító. Ez pont olyan, mint Hacsek és Sajó esete, egy ideig nagyon szórakoztató, aztán ha már kiismerted az adott figurát, szinte előre tudod a forgatókönyvet.
Nocsak. Sejtettem, hogy van a műsornak tábora, ha egyáltalán mehet az ufótévén... remélem, senki sem bántódott meg személyében.
Amit Liptay C. csinál, azzal megalázza magát. Szívesen hangoztatom: olyan országban akarok élni, ahol egy nőt sem lehet rávenni, hogy tamponreklámban szerepeljen. Ez pedig még annál is pusztítóbb. Forgách esetében látható leginkább mennyire elhasznál egy arcot egy hasonló szerep. Ő már sose állhat színpadra pl. klasszikus szerepben, mert a közönség szemében így maradt. (Ahogy a Szomszédok szereplői is.)
Az ember, ha becsületes, nem ad el olyasmit viccnek, amin maga nem tud nevetni. Ez a fő gond.
Jujj, gyerekek, de habzik a szánk!!!!:)))
Szerintem a Csíííz mint szórakáztató műsor nem rossz....Tetszik a Pókusz, jó lenne egy Forrrón nyomok paródija is, de télleg nem kéne véresen komolyan venni a kritikát. Annyifélék vagyunk, és annytfélén nevetünk, nem kéne fikázni egymást.
Én például az BB-féle átb@szós műsort rühellem. Nem is nézem.
Beleznay, ha itt vagy valahol, kérek ótógrammot!!!!!!!!
Szerintem Forgách Gábor pont erre a szerepre kitűnő. Istenien játszik bárkit. Ez tény. Claudia játéka nem az igazi, az tény, ő egyfélét játszik és eltúlozza. Azonban valószínűnek tartom, hogy Beleznay E. elég sokat talál ki abból, amit előadnak és ezért értékelem. Amúgy a fiatalokban szok jó lenni.
ugyanazokat a karaktereket személyesítik meg Na most őszintén, ha Gorgách játssza mindig pl. a riportalanyt egy jelenetben, akkor hogy legyen más a riporter? Ha meg ő (FG) játsza a riportalanyokat jól, akkor miért cserélnénke?
Szerintem...
" De: változatlanul az a véleményem, hogy ha egy műsor nem akar filmakadémiai díjakra pályázni mondanivalóját tekintve, akkor miért kell úgy értékelni?"
A cikk írójának nevében ugyan nem nyilatkozhatok, de sajátoméban megteszem.:) Szóval én speciel nem úgy néz(t)em a Csíííízt, mint egy filmakadémiai díjra pályázni szándékozó művet, de könyörgöm, vicces műsort is csak kétféleképpen lehet csinálni: vagy jól, vagy rosszul. Másképpen fogalmazva: vagy színvonal fölött, vagy a színvonal alatt. És úgy veszem észre, hogy Csíííízékkel bizony elsüllyedt a hajó.:(
gratulálok!
tehát szerinted három alternatíva van: csíz, Ovi, vagy meztelenül szaladgáló kisfiú ...
továbbá gratulálok ahhoz is, hogy szerinted az intekigencia fokmérője a diploma!
éppen most bizonyítod, hogy nem
es hát akkor inkább a Citrom :). Azzal is nehéz kibírni egy szobában, olyan izzadtságszagú, de mondjuk adásonként egyszer látszik némi tehetség-szikra. Ezen egy-ket alkalommal elröhhintem magam.
Az a legnagyobb baj a műsorral, hogy nem válogatnak rendesen a felvételek között. Nekem voltszerencsém ilyen-olyan műveletek közben irgalmatlan nagyokat taknyolni, estem bringávsl betonon, esett szét alattam létra, stb. Ezeket egyáltalán nem éreztem poénosnak, főleg amikor kijöttem az orvostól bokától zacskóig bekötözve. Rém jópofa volt...
A Tunyó viszont nekem is bejött, sőt, régebben Magyar Attilával is elégedett voltam. A két sírásó meg tökéletesen mutatja az átlag magyar melós lelkivilágát. :))))
Persze azt is meg kell jegyeznem, hogy még egyet sem láttam elejétől végéig, főleg mert nagyon is átéreztem a downhill közben elzúgó bringások élményét, és inkábbb mással foglaltam el magam.
Hát azért ez a csíz nagyon-nagyon mélyen van. Szóval, ha otthon erre téved a távirányító, akkor hörögve kell menekülni. Basszus, ha engem odatennének egy kamera elé, hogy most azonnal, egyedül, élőben csináljak szórakoztató műsort, tutira élvezhetőbb produkciót hoznék ösze. És nekem a családi pöcegödör-átugró versenyről készült videok nem is fájnak annyira. Ezek primitív, igénytelen, de közömbös dolgok. Amikor viszont ezek a "színészek" rákezdik, az a pokol maga... Brrrr
Ezért van annyiféle műsor! Pl. ottvolt tegnap a beszélgetés Orbán Vikotrral, ha neked nem jön be a Csíííz, akkor nézhetsz olyat is! Vagy pl. a múltkor volt egy film a DunaTV-n, egy fickó lelocsolt egy meztelen kisfiút minusz 5 fokban és aztán szaldgáltak. Isteni műsor :)
Éljen Kalóz Pepi! :))))
Ja és persze a fiatalok beszédének perszehogy nemsok köze van általában a maiakhoz, dehát Vonyákéknak sem, nem a hűsége miatt jó, hanem mert poénos! Nem korkrikika, hanem poén!
Én mindőjüket szeretem, de most leginkább a Sírásók jönnek be! Azon be szoktunk sz*rni! Pedig a páromnak is és nekem is van diplománk... ez van :)
A cikkről: Tóta úrnak bizony igazsága vagyon.:)
A műsorról: jópárat megnéztem, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy kiszemezgessem belőle azt a keveset, ami valóban jó, és legalább a többihez képest némi színvonalat is képvisel. Sajnos ez a műsornak elenyésző hányada! Kb. úgy tudnám kifejezni közérthetően: az amit Forgách Gábor csinál, az sokszor jó, ami a többiek csinálnak, az nem más, mint ócska, színvonaltalan, és inkább sírni lehet rajta, mint nevetni. Úgy értem, sírni kellene/lehetne azon, hogy ilyesmit nemhogy képernyőre engednek, de főműsoridőben...!
Nem tudom megfigyelte-e még rajtam kívül valaki, de én azt látom, hogy a Beleznay-Liptay-Besenczi trió ugyanazokat a szerepeket játssza el minden jelenetben, ugyanazokat a karaktereket személyesítik meg, csak más ruhát viselnek közben. Forgách egy őstehetség, és sajnálatos, hogy eladta magát egy ilyen műsornak, mikor sokkal többre is képes lenne. Nagy kár, hogy ahhoz, hogy a jó pillanatokat élvezhessem, kénytelen vagyok "élvezni" a többit is. Illetve, mivel egy ideje már nem nézem (nem éri meg), még azokat sem.
ne haragudj, mikor voltál fiatal? mert ha nagyon régen, akkor betudjuk annak ...
annak a baromságnak kb annyi alapja van, mintha én azt mondanám, hogy a mai öregek mind lovon jártak és nyershúst ettek, mert nem ismerték a tüzet. az a "fiatalok beszélgetnek" egy baromság (pl)