Keresés

Részletes keresés

evare Creative Commons License 2002.06.26 0 0 39
"Something very devious" ;)

valleyboy Creative Commons License 2002.06.26 0 0 38
A kedvedért akkor most belemegyek a művészetekbe is:

Tehén rokokó: felhúzod a tehenet a kertkapura
Tehén klasszicizmus: oszlopfőt dugsz a seggébe
Eklektikus tehén: még a kecskének is megvolt…
Avantgarde tehén: annak ott a Pa-dö-dö.

Szólj ha odaadjam a művtöri könyvem...

Előzmény: LaraEdge (37)
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.25 0 0 37
A világ politikai-társadalmi berendezkedéseit és néhány idegen kifejezést viszonylag könnyű megérteni, íme néhány kézzelfogható példa:

1. FEUDALIZMUS: Van két tehened. A földesúr a tej egy részét megtartja magának.
2. FASIZMUS: Van két tehened. A kormány mindkettőt elveszi tőled, felbérel hogy vigyázz rájuk, majd eladja neked a tejet
3. VALÓDI KOMMUNIZMUS: Van két tehened. A szomszédaid segítenek az őrzésben és megosztoztok a tejen.
4. ALKALMAZOTT KOMMUNIZMUS: Van két tehened. Neked kell rájuk vigyázi, de a tejet elveszi a kormány.
5. DIKTATÚRA: Van két tehened. A kormány mindkettőt elveszi, téged meg lelövet.
6. NIGERI DEMOKRÁCIA: Van két tehened. A kormány mindkettőt elveszi, téged lelövet, a teheneket pedig Svájcba küldi.
7. MILITARIZMUS: Van két tehened. A kormány mindkettőt elveszi, téged meg besoroz.
8. SZINGAPÚRI DEMOKRÁCIA: Van két tehened. A kormány megbüntet, mert engedély nélkül két haszonállatot tartasz a lakásodban.
9. VALÓDI DEMOKRÁCIA: Van két tehened. A szomszédaid eldöntik, kié lesz a tej.
10. REPREZENTATÍV (MEGBÍZOTTI, KÉPVISELETI) DEMOKRÁCIA: Van két tehened. A szomszédaid kijelölnek valakit, aki megmondja neked, hogy kié lesz a tej.
11. AMERIKAI DEMOKRÁCIA: A kormány ígér neked két tehenet, ha rájuk szavazol. A választások után az elnököt bíróság elé állítják, mert tehenek jövőjével spekulált. A sajtó Tehén-gate néven ír az ügyről, a tehén pedig beperel szerződésszegés miatt.
12. BRIT DEMOKRÁCIA: Van két tehened. Birkaaggyal etetet őket és megkergülnek. A kormány semmit nem tesz.
13. EURÓPAI DEMOKRÁCIA: Van két tehened. A kormány szabályozza, hogy mivel etesd és mikor fejd meg őket. Később fizet azért, hogy ne fejd meg őket. Majd elveszi tőled mindkettőt, az egyiket lelövi, a másikat megfeji, a tejet pedig a csatornába önti. Végül arra kötelez, hogy űrlapokat töltögess ki az eltűnt tehenek ügyében.
14. KAPITALIZMUS: Van két tehened. Az egyiket eladod, és veszel helyette egy bikát.
15. HONG-KONGI KAPITALIZMUS: Van két tehened. Hármat eladsz belőle a saját cégednek, és azokkal a hitellevelekkel fizetsz, amelyeket a sógorod váltott a bankban. Ezután végrehajtasz egy kötvényadósság/méltányossági részesedés csereberét, minek következtében mind a négy tehenet visszakapod, vagy adóvisszatérítéssel, vagy úgy, hogy megtarthatod az ötödiket is. A hat tehén tejelési jogait egy panamai közvetítőn keresztül átengeded egy Kajmán-szigeteki cégnek, amelynek titokban a főrészvényes a tulajdonosa, aki mind a hét tehén tejelési jogát eladja a tőzsdén jegyzett cégednek. Az éves jelentésben megtalálható, hogy a cégnek nyolc tehene van, és még egyre opciója. Eközben megölöd a két tehenet, mert a feng-shui szempontjából károsak.
16. LESZBIANIZMUS: Van két tehened. Összeházasodnak, és adoptálnak egy kisborjút.
17. TOTALITÁRIANIZMUS: Van két tehened. A kormány elveszi midkettőt, és letagadja, hogy valaha is léteztek. A tej tiltólistára kerül.
18. HÍMSOVINIZMUS: Van két tehened. Az egyik a feleséged, a másik az anyósod.
19. POLITIKAILAG KORREKT: Kapcsolatban állsz ( a 'tulajdonjog' és 'birtok' eszméje a fallokrata, uszító, intoleráns múlté) két korosabb ( de a társadalom számára nem kevéssé hasznos), meghatározatlan nemű szarvasmarhával.
20. ELLENKULTÚRA: Hö, haver tehén valaki fejje meg, vazze.
21. SZÜRREALIZMUS: Van két zsiráfod. A kormány elvárja tőled, hogy hamonika-leckéket vegyél.

Ezek utan nyugodtan ertelmezz barmit barhogy...

Előzmény: Matyika_ (34)
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.25 0 0 36
Latod, rolam legalabb megemlekezik a sajto... ellenben hogy te hova tuntel:) lehet hogy nem is volgy lako vagy hanem sullyesztokiraly?
Előzmény: valleyboy (35)
valleyboy Creative Commons License 2002.06.24 0 0 35
Részlet a zoobudapest.com 04.18-i bejegyzéséből:
"2002. április 16-án három csimpánzunk, Lara, Bianca és Misi a győri Állatkertbe költözött."

hah, ezért láttalak oly rég....

Előzmény: LaraEdge (33)
Matyika_ Creative Commons License 2002.06.24 0 0 34
Válasszuk ketté a dolgokat: a bálnák királyak, példaként írtam. Írhattam volna vidrát is, de azokat utálom, nem lett volna valami hiteles a dolog. Go bálnák, víz alá a japán halászokkal - akik persze bálnavadászok, whatever.

Az a baj, hogy azzal legitimálja Jim Carrey (horribile dictu (lehet, hogy ide nem ezt akartam írni, valami másik latint, de ez jutott az eszembe - mindegy, tudományosan hangzik, fussatok :), szóval horribile dictu te is) a Mester baromságait, hogy "legalább odafigyelünk a gyerekekre tőle". A leszurkálás is sarkított példa volt (mellesleg ölni akarok, láthatod - fussatok, említettem már?:), legyen helyette bokánrúgás akkor. A lényeg, hogy van egy csomó öncélú, igénytelen mocsokság, amitől jobban fogy egy lemez, mert a vásárlok 90%-a birka, és ettől veszi meg. És erre ráhúzzák/ráhúzzátok, hogy "ááá, csak üzenetet akar közvetíteni a társadalomnak". Ja, itt az üzenet: vedd meg a lemezem, de jobb ha a DVD-met is rögtön, két példányban. De tegyük fel, Emnek szabad úgy/arról megnyilvánulni, ahogy/amiről akar, hogy eljuttathassa az üzenetet. Akkor én mért nem rugdalhatlak titeket bokán büntetlenül, hogy eljuttassam azt az üzenetet, hogy "vigyázz magadra, ne engedd, hogy bokánrúgjanak, fussatok"?

Fussatok.

(Ja, a D-12 pedig már színtisztán, 100% pénzre megy, ott már végképp nincs üzenet, csak ****.)

Előzmény: LaraEdge (32)
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.24 0 0 33
Kanalcsattogtatos ciganyaiddal ellentetben Em nem segelyen tengeti eletet es nem ver meg este 10-kor a koruton.
Ellentetben veled Valo-bojom:)
Előzmény: valleyboy (31)
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.24 0 0 32
Matyika, neked eleg ha Ali neha hozzadvag nehany keresetlen szot...

A logikad oke, de akkor talan gondoljunk az Allatkert nem is olyan regi - es ha jol emlekszem, meg most is folyamatban levo - kampanyara, mely alapjan kicsi (es nagy, szarnyas es vad) allatokat lehet `orokbefigadni`, igy biztositva nemi kiegeszito ellatmanyt az amugy igencsak szukolkodo intezmenynek... szoval, ne, nehogy felemeljuk a hangunkat.

Amugy meg Te lehetsz Isten legkisebb gyermeke, ha sosem erezted, hogy olnod kellene. Mas kerdes, hogy Em ezt ki is kiabalja...
A tobbi blablabla. Mas amit mondasz es mas az, amit meg is teszel. Szoval amig gyilkossagert (nem feltekenysegi, sajto altal felfujt verekedesi jelenetre gondolok, hanem konkret verontasra), szoval, amig az nem tortenik, mi is a bajod Jim Carrey beszolasaval?

Kulonben az vesse ra az elso kovet, aki totalisan tisztaban van az amerikai eletviszonyokkal. Mert azok nem mi vagyunk...

Előzmény: Matyika_ (30)
valleyboy Creative Commons License 2002.06.24 0 0 31
Látom ma megdölt a melegrekord.....

Akkor most figyelmeztetlek pár dologra:
- A hóember elolvadt, miénk a paradicsom! És megisszuk a levét! De meg ám.
- Ha nem tudnád LaraEdge egy biológiai kísérlet eredménye, egy túlspankolt Lara Croft. Szóval vigyázz merre úsztatod itt a bálnáidat, különben a bicikliláncodat rácsavarja a farkadra és hazateker veled.
- Mielőtt még előjönnél vele most közlöm, hogy nem szabadítjuk ki Willyt! Ha ettől leesik a Michael Jackson orra akkor sem.
- Tudom helyes vagyok. De nekem már van még egy köldök a hasamon. Csak kicsit lejjebb és hátrébb. Na ott kinyalhatod a Jim Carrey-vel együtt, de csak ha Te is olyan szélesen vigyorogsz :-))

Hogy a topicba is potyogtassak egy kis fikát elmondhatom, hogy nemrég végighallgattam az Eminem új klipjét.
Bevallom eddig sem tisztelegtem előtte, de azért megrökönyödéssel fogadtam (ha már új lemez), hogy 2002-ben az európai és amerikai zenei listák No. 1. közeli helyezettje annyi zenei alappal rendelkezik, mint egy Pa-Dö-Dö lemez. Ez valami tragikusan SHIT és szörnyű, hogy ilyet el lehet adni. Ha pedig a szöveg volna a lényege a produkciónak akkor viszont azt ajánlom a T. érdeklödőknek, hogy hallgassanak kanálcsattogtatós cigányzenét. Ott is van elég társadalmi probléma.

Előzmény: Matyika_ (30)
Matyika_ Creative Commons License 2002.06.24 0 0 30
ööö, nem kötekedni akarok, de

FULLADJATOK MEG SZEMÉT CSIRKEZABÁLÓ MELÁKOK! TI NAGYFÜLŰ, VÁNYADT TEVEHAJCSÁROK, A BŐR HŰLJÖN RÁTOK! A KUTYAFÁTOKAT! NE SZÓLJATOK BE, MERT SZÉJJELHASOGATLAK TITEKET BICIKLILÁNCCAL! FENE A BŐRÖTÖKBE! AZ EGÉSZ RÉPAORRÚ TOPICOT EGYE MEG A HÓEMBER, MERT MEGISSZÁTOK A PARADICSOMOT! HÁNYOK TŐLETEK! FÚVÓDJON FEL A HASATOK ÉS NŐJÖN RÁ MÉG EGY KÖLDÖK, SZITAARCÚ EM-BURNYÁKOK! A BÁLNÁK HELYESEK! TI MEG MIND NEM VAGYTOK, CSAK A V-BOY, MER Ő NEM SZERETI AZ EMINEMET!

egyébként csak a béke és a szeretet üzenetét közvetítem, és hogy védjük a környezetet, szóval vannak gondolataim. De ha nem így mondanám őket, soha nem figyelne oda senki... akkor visztek haza bálnákat örökbefogadni? Mentsük meg őket a kihalástól. Peace out.

Ja, és a Jim Carrey-féle logika szerint ha én holnaptól mindennap megkéselek valakit a topicból, azzal nagy jót teszek, mert legalább javul majd a közbiztonság, mert a többiek jobban vigyáznak a hátukra? Vagy hogy van ez?

Előzmény: LaraEdge (7)
DrDGF Creative Commons License 2002.06.21 0 0 29
Azért nyomatják ennyire szerintem, mert a tervezettnél előbb kellett kihozni az albumot, ugyanis idejekorán felkerült a netre. Úgyhogy megpróbálnak minél többet eladni mielőtt mindenki letöltené. Egybként szerintem kevesebb reklám mellett is pont ugyanúgy fogyna, mert aki szereti, az úgyis megveszi (vagy letölti), aki meg nem, az a reklámtól ugyan nem fog kedvet kapni.
Kártékony hatás... Rám a fiúbandák vannak kártékony hatással, mindig puskákat vizionálok, ha látom őket.
A fiúbandák mondjanak le!!!:)))
Előzmény: LaraEdge (28)
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.21 0 0 28
Azt viszont rendesen lehanyom, amit most kezdenek Emmel muvelni: a metrokorlaton, a Pesti Est jatekban, a tv-reklamban, a kirakatokban... most nem azzal van bajom, hogy latom, csak miert kell belole kommersz maszlagot (probalni) csinalni? Amugy meg ha mar igy felkapja a media, mit pofaznak a karos es artekony hatasarol? Hoppa-hoppa
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.21 0 0 27
Yes yes yes! Mondtam is a hugomnak - azota enyhen idiotanak nez - hogy foznek is neki...
Na azt tuti dijjazna...
Előzmény: jordanri (23)
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.21 0 0 26
Piroskadat velted megtalalni? Elek meg... ize, vegetalok... vegetat eszem es zoldseget szeletelek... azzal a kessel...
Es qrva meleg van. Hiaba, nem jo helyre szulettunk...

Amugy a nevem Croft. James Croft. Vagy Fred Durst?

Előzmény: valleyboy (20)
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.21 0 0 25
Na te rossz eletu, Te is elokerultel? Lattalak am fix.tv-n nyenyenyenyem is voltal aaaaaaaaaaaaaaannnnnyira hamis, csak az exmacskank menekult sikoltozva a fotel ala...:)
Na komolyan YO VOLT! De hogy Laci meg a tv-ben se tuggya az szovegeket... lehaborodtam... hazudok. Rohogtem. Muszaj volt.
Bonyohoz drakulazok nem semmi, mutoggatalak is, mint a szent jobbot. Te szent bal:)
Előzmény: LeMon Vox (18)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.06.20 0 0 24
na, és miután meghallgattad a dalt, utána jöhet egybQl a 'hammer smashed face' vagy akár -mivel úgy látom te nem vagy kispályás- az egész 'butchered at birth' album!
ez a konyhai hasonlatod nagyon ütQs volt, nagyon.
Előzmény: valleyboy (21)
jordanri Creative Commons License 2002.06.20 0 0 23
Az egy dolog, de én Bizarre-nak akkor is én még fizetnék is érte, csak hogy egész nap hallgathassam a dumáit. :)

Előzmény: DrDGF (22)
DrDGF Creative Commons License 2002.06.19 0 0 22
Igencsak aktuális problémákat vet fel... valóban.
Amit a The way I am-ben mond a diákok lemészárlásáról pl., azzal egyetértek "Where were the parents at?" stb.

DE: "You know why my hand is so numb?
(no)
My grandmother su*ked my d*ick and I didn't c*m" (ha jól értettem)
No, ez azért nem hivja föl semmire a figyelemet, csak gusztustalankodás. Úgyhogy a "jóbarát" Bizarre szvsz nem teljesen normális...

Előzmény: LaraEdge (17)
valleyboy Creative Commons License 2002.06.19 0 0 21
vicces egy életmű lehet
ha már ilyen nagy hatással vannak rád a konyhai dolgok szerintem inkább dugd fel magadnak a gyúródeszkát. aztán meg tegyél virágot az ablakodba, hogy azért gondolkodjunk hátha jó az ízlésed.
Előzmény: diesel()diablo (19)
valleyboy Creative Commons License 2002.06.19 0 0 20
Leköpném, csak nincs elég turhám. De ez nem is érdekes. Tolerálok, and my children will be next...
Csak miattad jöttem be, Miss Bond. Örülök, hogy látlak.
Tomato Juice Forever!

Előzmény: LaraEdge (15)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.06.19 0 0 19
ajánlom továbbá a teljes cannibal corpse-életművet, kezdésnek éppen a 'fucked with a knife' c. szerzeményt.
LeMon Vox Creative Commons License 2002.06.19 0 0 18
Mi a farrow!?
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.18 0 0 17
Ot pont + tapsorkan oda... azert ha mar itt tartunk a Limp Bizkit sem mindig... elfogadhato. Ilyenkor csendben imadkozom, hogy a szomszedomban lako holland gyereken kivul mas ne tudjon angolul.

Masreszt, magamat ismetelve, valoszinuleg a kutya nem figyelne oda egyebkent ra. Marpedig mondjon ki mit akar, igencsak aktualis problemakat vet fel.

Jim Carrey mondta a MTV MAwardson: `felhaborito, elfogadhatatlan, felforgato szovegek. De azt legalabb vegre valaki elerte, hogy kicsit odafigyelunk a gyerekeinkre`
10 pont es tapsorkan.

Előzmény: DrDGF (16)
DrDGF Creative Commons License 2002.06.18 0 0 16
Azért Eminem szövegei esti mesék gyerekeknek Bizarre dumáihoz képest... Én szeretem a D12-t is, de néha jobban örülnék, ha nem tudnék angolul.
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.18 0 0 15
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, my name is...
Tudtam, hogy nevet kellene valtoztatnom:)

Na mizu, elemezzem ki a Te nevedet is?
Gyerunk TomTom kezd el Shadyt szadizni:)

Előzmény: valleyboy (14)
valleyboy Creative Commons License 2002.06.17 0 0 14
Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Előzmény: LaraEdge (13)
LaraEdge Creative Commons License 2002.06.17 0 0 13
Slim Shady jelentesei: (merthogy dragasagunk nem olyan egyszeru egy ember, hogy csak egy jelentessel biro nevet valasszon maganak)

1. Sotet gonosztevo
2. N.N. alkoholista/drogos (argo, fokent Detroitban es Michigan kornyeki kifejezes)
3. kis sotet

Gondolom ugy gondolta, mindharombol egy kicsi.
Az, hogy ellentmondasos, nem gaz, szeretem a paradoxonokat:)

Előzmény: rastaleary (12)
rastaleary Creative Commons License 2002.06.16 0 0 12

Eminem szerintem az egyik legradikálisabb mainstream. Népszerűbb, mint Britni Spears, és hát annál klasszisokal jobb. Meg hát amit itthon játszanak a rádiok...

Mit csinál a Shady? Buzdít a drogfogyasztásra többször, kritizálja és gyülöli a hatalmat, fikázza a médiasztárok torz ideát (bár kétség kivül ő maga is egy médiaproject nem egy valós ember), sokszor ellenmondásos. Ezek mind jók.
Az, hogy homofób viszont elég gáz.

Én lefordítottam egypár szöveget, ugyhogy ha valami konkrét kérdés van talán tudok segíteni.

Tényleg tudtok valamit a Slim Shady kifejezésről, hogy mit jelent? Valahol azt halottam olyan elmebeteget jelent akit az utcán találnak és nem tudja kicsoda, nincs nála semmilyen papír. Ez igaz?

A angol szövegek, meg az M.M borítóján is rajta vannak, én úgy emlékszem

LaraEdge Creative Commons License 2002.02.19 0 0 11
A D-12 válaszom: I s*** on you

A Marshall Mathers válaszom: S*** my dick between my legs & kiss my white naked a**

A leglogikusabb: nem hülye, csak sérült a LELKE, HA VALAKI NEM VETTE VOLNA ÉSZRE

Előzmény: evare (9)
LaraEdge Creative Commons License 2002.02.19 0 0 10
A Slim Shady válaszom: nye-nye :)
Előzmény: evare (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!