Keresés

Részletes keresés

Duplalábú Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2085
A topik címére csak egyvalamit nyöghet ki az ember, a földre borulva, az ég felé bámulva: Blind Myself - Ancient Scream Therapy!
Black Heart Affair Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2084
Támogatom!
Előzmény: Jordi Culé (2083)
Jordi Culé Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2083
Tór, mint topikgazda kerlek nyisd meg az uj, "Az ev legjobb igenyes lemeze" topikot. Aztan a linket postold valahova.
Alternative Thor Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2082
Gyerekek, én ebből kiszálltam, akit érdekel a 40es listám, átküldöm mélben neki :-(
Szergő Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2081
odavagyok a Libertinesért de mivel feloszlottak...nemtom a Babyshambles albuma 2006-os e de az nem annyira jön be de a DPT igen...hát igen nyílvána Kooks is beletartozika Libertines nyomvonalán elindult zenekarok csoportjába...
akkor ránézek Once Again;)
Előzmény: GabrielNYC (2078)
GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2080

Whitney Houston is elenekelte azt, amit Diana Ross.

Es akkor mi van?!

Nem hiszem, hogy Basement Jaxx orulne, ha Gnarls Barkley zenejevel hoznak ossze.

Szerintem jo zenet csinal mindketto. Mig az elso az iden compilation albumot adott ki, addig a masik egy teljes studio albumot.

Javaslom, hogy a masodikkal erdemes tovabb foglalkozni, es felesleges azon vitazni melyik jobb!

Elnezest kerek amiatt, hogy magyar szovegem nem tokeletes. Remelem, nem vakultal meg tole! Legkozelebb odafigyelek!

Előzmény: yourownhOle! (2071)
GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2079

Irigyelned a csajom, abban biztos vagyok!

Es mivel nem Amerika, el kell viselnem, hogy osszefutok nehany rasszista elmebeteggel, mint te!

Előzmény: Jordi Culé (2070)
GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2078

John Legend Once Again albumat, ami tobbi figyelmebe ajanlva 2006ban jott ki, erdemes meghallgatni, mert Kanye West hatasa mar szinte nem erezheto. Habar energiajabol is veszit, es lagyabb dallama van.

En pedig The Roots uj albumat egyszer hallgattam meg, de mar megvan talan 4 honapja. Nem tudom, nekem eddig tetszett foleg amikor vezetek, szoktam hallgatni :))

Dirty Pretty Things nem az en vilagom, mert valahogy nekem eleg british. Egyik haverom nagyon szereti ezt az egyetlen albumukat.

Adam Green 2006os albuma Jacket Full Of Danger nekem tetszik viszont. Elkepesztoen fiatal es nagyon erett zenet csinal. Egyebkent jo, hogy mondtad. Erdemes ra figyelni, habar itt ugysem kap hangot!

Kooks nagyot robbant briteknel, de nalam annyira nem! Valahogy egyutt jut eszembe Dirty Pretty Things zenejevel :))

Előzmény: Szergő (2077)
Szergő Creative Commons License 2006.12.11 0 0 2077
persze h láttam az Idlewildot.Szerintem alapmű.tényleg baromi jól bemutatja a kort és a zene az tényleg zseniális.Idlewild Blue nagy kedvencem most.Macy Gray is fantasztikus(enyhe Bessie Smith beütéssel)Egyértelműen 2006 legjobb lemezei között a helye mégha szerintem nem a legjobb filmbeli számok kerültek is lemezre.
John Legend első lemezét szeretem de a másodikat még nem hallgattam meg de félek h nem lesz olyan jó.Tehetséges gyerek csak nem szabadna elmennie Kanye West irányába mert az elég tré.
Hogy le ne legyen harapva a fejem beírom a Roots Game Theory című új lemezét-szokásosan magas színvonal bár nekem az előző évtizedben született lemezeik jobban bejönnek.
És szerintem ott vannak a szeren még 2006ból a Dirty Pretty Things,a Kooks,és Adam Green lemezei mindenképpen.
Előzmény: GabrielNYC (2056)
Zser Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2076
Eszem ágában sincs kitérni (bár ízlésről vitatkozni..:), Olvass vissza, írtam, hogy GB lemezén volt jópár felejthető dolog, de azért középszerűnek semmiképp nem nevezném. A BJ érdemeit eszem ágában nincs lehúzni, csak érzékeltetni próbáltam, hogy a legtöbb együttesnek vannak gyenge pillanatai, de jobb nem ezek alapján ítélkezni róluk, ha alapvetően jók.
Nem hiszem, hogy a GB tehet róla, hogy ennyire felkapták őket (véleményem szerint őket ugyanúgy meglepte a dolog), nem egy megcsinált banda, bár tény, hogy az albumon finomítottak nem is keveset a demohoz képest ami sokkal zajosabb és nyersebb volt (nem hangminőségileg).
Előzmény: yourownhOle! (2075)
yourownhOle! Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2075
a BJ az idei előtt 3 lemezt csinált már, mondj már egy zenekart, aminek 3 lemezből nincs egy-két gyengébb pillanata, leszel szíves? bénán térsz ki, arról van itt csak szó, hogy kurva sokat emeltek át ők is a feketéktől, feketékkel is énekeltették fel ezeket és szinte mind kivétel nélkül első rangú sláger.
Előzmény: Zser (2074)
Zser Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2074
Abban, hogy kúlok lettek, jelen esetben nem ők a vétkesek:) BJaxxnek meg ugyanúgy voltak igencsak felejthető pillanatai...az angolság nem ment meg mindent:)
Előzmény: yourownhOle! (2071)
Zser Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2073
naaa...
Szergő Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2072
öreg...
yourownhOle! Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2071

bazz, zenei ízlésed mellett a szöveged sem kiscserkész.

So ha neked ilyenek vannak...

én nem tudok ilyen maxikewl lenni, hogy a szóval helyett csak úgy odavágok egy so-t a mondta elejére :((

különben a Gnarls Barkley kúlságnak nevezett közepességét sokkal jófejebbűl eljátszotta már a múltban a Basement Jaxx és a Gorillaz is, utóbbi persze nem véletlen.

Előzmény: GabrielNYC (2029)
Jordi Culé Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2070
Figyelj ocsi, aki egy niggerrel kur, az takarodjon ebbol a topikbol. Az Index foruma szerencsere meg nem Amerika, itt tiszteletben tartjuk legalabb az alapveto termeszeti torvenyeket.
Előzmény: GabrielNYC (2068)
Alternative Thor Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2069
Pedig Paris Hilton és magyar zene nélkül egyetlen lista sem ér, előre szólok, úgy írd meg!!
Előzmény: GabrielNYC (2034)
GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2068

Meg jo, hogy kedves voltam veled!

Nehez talalni ennyi idiotat egy helyen, de itt nehany kivetellel az osszes magyar punkass osszegyult!

Egyebkent tisztazhattad volna az elejen, hogy mi van, mert akkor egy rohadt betut sem pazarolok rad!

Előzmény: extrmntr (2067)
extrmntr Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2067
Támogatom, ezt a faszkalapot nem lehet leállítani.
Előzmény: dandoevan (2058)
retisonic Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2066
Én nyertem meg, most áruljuk a lakásunkat meg a kocsit.
Előzmény: delfinvibrator (2065)
delfinvibrator Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2065
CaliTee Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2064

Na, akkor itt az én listám:

1. Abszolút kedvencek (sorrend nélkül):
Placebo - Meds
Tool - 10 000 Days
Thom Yorke - The Eraser

2. Szintén kedvencek:
Pearl Jam - Pearl Jam
The Raconteurs - Broken Boy Soldiers
Muse - Black Holes And Revelations
TV On The Radio  - Return To Cookie Mountain

Woven Hand - Mosaic
Juliette And The Licks - Four On The Floor
Ben Harper - Both Sides Of The Gun
Peaches - Impeach My Bush
Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That's What I'm Not
Skin - Fake Chemical State

Amik még listára kerülhetnek:

The Mars Volta - Amputechture
Eagles Of Death Metal - Death By Sexy...
Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium
Primal Scream - Riot City Blues

Yeah Yeah Yeahs - Show Your Bones

GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2063

En pedig csak reagaltam. Tobb hozzafuznivalom nincs!

Ha zavar benneteket, lehet torlest kerni!

Előzmény: Zser (2062)
Zser Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2062
Részemről csak válaszoltam a nekem feltett kérdésekre...
De szerintem is jöjjenek azok a listák inkább...
GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2061

Most nem en vagyok a hulye, hanem te!

Ezek ebben az evben jelentek meg! Irtam is ezt!

Előzmény: dandoevan (2060)
dandoevan Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2060

igen, 2056 OFF.

2006 van baszki!!!

Előzmény: GabrielNYC (2059)
GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2059

2056 Off lenne??

Abban javasoltam eppen Outkast - Idlewild, John Legend - Once Again, India Arie - Testimony albumokat!

A masik tema pedig nem rajtam mulik!

dandoevan Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2058
légyszi nyissatok egy másik topicot, mert ez erőteljes OFFolás!
Előzmény: GabrielNYC (2057)
GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2057

Mos Def, A Tribe Called Quest mint a hagyomanyos rap, hip-hop komolyabb kepviseloi. Mos Def mostanaban mas iranyban mozog, es ATCQ is alternative iranyt vett. Egyebkent nem rossz. En mar evek ota nem hallgattam ezeket a zeneket. Pete Rock pedig puszibaratja ATCQ band tagjainak :))

Szerintem erdekesebb a zeneje, mint a fent emlitett haverjainak. Jo, hogy elmegy a jazz es R&B fele bizonyos elemeiben, viszont idonkent unalmassa valik az albuma. Ez a nagy baja.

Saian Supa Crew altal kepviselt francia rap nem az en vilagom, ahogy a francia nyelv sem :)

Danger Mouse eppen az aki, megalkotta Jay-Z (Beyonce legkedvesebb szerelme), Gnarls Barkley (mint egyik tagja) albumait. Ok azert igazan benne vannak a mai hip-hop nation vilagaba. Ha jol tudom Gorillaz albuman is dolgozott, habar en azt nagyon nem szeretem. Es aztan Outkast tagjaival is rendszeresen egyutt dolgzik.

Lenyeg az, hogy a klasszikus hip-hop es rap igencsak letunt mar. Ez nem biztos, hogy rossz, de ha belegondolunk 50 Cent es baratai munkaiba, en hianyolom azokat a szep idoket.

Danger Mouse pedig rendszeresen dolgozik egyutt a mai kepviselokkel, de o meg az igenyesebb. Habar Gorillaz zenejere gondolva :))) Neha megbillen a velemenyem! 

Előzmény: Zser (2054)
GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.10 0 0 2056

En nem foglalkozok ilyenekkel, mert ez egy igazi psycholgical casework :)))

Kicsit agyamra ment a pszichologia, mert holnap vizsgazok, es ingerult vagyok!

Tiltson ki, ha tud, vagy inkabb erdemleges dolgokat irjon!

Idlewild albumrol mar irtam itt egyebkent! Nekem az Outkast az elejetol kezdve egyik kedvenc. Ez az album egy igazan profi anyag. Lattad mar a filmet??

Nekem nagyon tetszik. Vegre egy olyan musical movie, amiben eletszeruek a karakterek. Es valosan adja vissza a gazdasagi valsag eveit, es a zenet is! Persze a maga muveszi modjan. Nekem jobban tetszik, mint a Chicago, de ez az en egyeni velemenyem.

En szavazok, hogy az Idlewild legjobbak kozt legyen. De csakis fekete zenek kozt!

Ugyan hogyan tudnam en osszehasonlitani egy teljesen mas, mint Justin Timberlake vagy The Strokes albumaval!!

Van nekem meg egy kedvenc: John Legend. Kivalo zenesz es fanatsztikus hangja is van. Hasznalja a hagyomanyos jazz es r&b hangokat. Egyebkent nekem eloszor kicsit erzelmes volt, de a noverem rabeszelt, hogy legalabb egyszer hallgassam meg akkor meg Get Lifted albumot. Es engednem kellett a szavanak, mert valoban super.

Most uj album is van Once Again cimmel. Ez az album melyebb hangu lett, mint az elozo, de nekem tetszik.

India Arie zenejet ismered? Traditional R&B, amit enekel. Kicsit olyan Billie Holiday vagy Sarah Vaughan hangja koszon vissza dalaiban. 2006ban uj album: Testimony.

Igyekszek az evnel maradni :))

Előzmény: Szergő (2055)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!