Keresés

Részletes keresés

zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 138
hogyha arra a magas szoke jokepu pasira gondoltal, akkor nem nyert :)

zsosz

Előzmény: zsosz (137)
zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 137
de, jartam. johet a tipp :)

zsosz

Előzmény: Sista (136)
Sista Creative Commons License 2000.12.26 0 0 136
hát van 3. is, meg 2. is, de valszeg 2. stabilabb, s jövőre lesz talán 1.:)

jaj hülye vagyok, mert a 3. nem is érvényes, az a magyar, oda nem iratkoztam be idén.
nem jártál tavaly mondjuk rendszeresen a széchenyi könyvtárba? nem mintha lenne tippem, hogy ki vagy (hát persze, hogy van, az mindenkire van, mindig:), de akkor lehet, hogy lenne. mmint ha jártál volna.

Előzmény: zsosz (134)
zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 135
huh, ez mar lassan ojan, mint 1 vizsga. sorry. :)

zsosz

Előzmény: zsosz (134)
zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 134
es hanyadev? en 4.

zsosz

Előzmény: Sista (133)
Sista Creative Commons License 2000.12.26 0 0 133
változó, hogy hova járok. illetve, hogy milyen szakra. alapban bölcsész vagyok, most főleg a múzeum körúton, esztétika meg politikaelmélet, de aztán meglássuk, hogy merre tendálok a későbiekkben. btk-n belül valszeg.
Előzmény: zsosz (132)
zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 132
en sose szerettem volna ojan lenni, mint SB :) szerencsere nem nagyon vannak prekoncepcioim, amikor ijen filmeket nezek a TVben, mert moziba nem jarok ijeneket nezni, szoval nem tudom kotni oket sehova :)

telleg te hova jarsz? mar persze ha elarulhato. ha hadititok, akkor fedje orok jotekony homaly :)

zsosz

Előzmény: Sista (131)
Sista Creative Commons License 2000.12.26 0 0 131
hát az jó átlag a jogon, nem?:)

SB télleg olyan jó csajszi, én mindig ilyen szerettem volna lenni, de hát tök más vagyok. a kómás pasi meg nekem sem tetszik, bár én láttam őt más filmben, még fiatal volt és bohém, ott nagyon helyes volt. sajnos a szőke a zsánerem, ahogy nagyanyám mondotta. :(

a másik pasiról (anyám imádja), mindig az jut eszembe, hogy ő volt az elnök a függetlenség napjában (no, ontopic vagyok má szinte:) és az meg aztán nagyon szomorú film volt. hogyan hat egyik film a másikra, ugye. (vicces adoma: apám mindig imádta robert de nirot, és aztán egyszer kb három filmet látott egymásután, amiben a deniro bunkó volt, erőszakos, vadállat, hülye, undorító. azóta apám látja a tévében, akkor mindig mondja, bár kacarászva kicsit, hogy: hülye fasz, ránézek és megakarom verni.) (ennél valójában sokkal sokkal rondábbakat mond rá:)

zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 130
a legnagyobb elonye ennek a filmnek SB volt :) de egyebkent ha en no lennek, akkor a komas pasiba tuti nem szeretnek bele....idegbajt kapok a sikeres ferfiaktol :) talan mert en nem vagyok az a siker penzre valthatosaganak ertelmeben.

zsosz

Előzmény: Sista (127)
zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 129
hogy kell a teat jsz.-ban kerni?

zsosz//tudatlan

zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 128
en sajna nem vagyok a norm. emberek koze valo. az atlagom is 2,78 volt tavaly ev vegen :)))))))))))))

zsosz

Sista Creative Commons License 2000.12.26 0 0 127
szerintem vicces film volt, bár én is tudtam a végét, meg a közepét, meg mindent, de az aranyosabb fajtából, ezt mondjuk szívesen nézem anyuékkal, és tök jókat nevetek. tegnap pölö láttam, szintén esti romantikus mozi, a julia roberts + richard gere filmet, de tudod ezt az újat, runaway bride vagy mi, hát az olyan mértékben volt szar, de télleg, hogy sírtunk szinte a végére. vannak azok az amcsi szoftverek, amik adott elemekből forgatókönyveket írnak, na ezen abszolút egy ilyen szoftver volt érezhető, függetlenül attól, hogy esetleg semmi köze sem volt hozzá, de komolyan, mégis azt éreztem, hogy a megszokott elemeket valahogy rosszul tették össze.

én ismerek rakat jogászt, meg egyik barátnőm is az, télleg sok nyomi van, akik mondjuk a teát is jogszabályban kérik, persze vannak norm. emberek.

jaj de jó, hogy visszajöttél!

zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 126
ez hujeseg. marmint ez az atjelentkezeses dolog. nalunk az emberek nagy tobbsege deficites :) erzelmileg + ertelmileg. es en se vagyok normalis :)))

zsosz//a.nagyik.kedvence :)

Előzmény: Sista (121)
zsosz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 125
+neztem, de nem teccett. mar a film elejen tudtam a veget :) elmegyek hallivuuudi forgatokonyvironak :)))

zsosz

Előzmény: Sista (124)
Sista Creative Commons License 2000.12.25 0 0 124
ja, én is azt nézem fél szemmel:) szia!
Előzmény: zsosz (123)
zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 123
en + most L szerelmesfilmet nezni Sandra Bullock-kal :)

zsosz

zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 122
OK, 1 ize az 1 ize :)))

zsosz

Előzmény: Sista (121)
Sista Creative Commons License 2000.12.25 0 0 121
jó ez a BTW, akkor most már ezt is tudom, meg a LOL-t is tudom, meg a SZVSZ-t is tudom, meg mást is biztos, ami most nem jut eszembe. azon gondolkodom, hogy vajon nincs-e egy ilyen gyűjtemény, ahol ott van az összes netes "szakkifejezést". azt tudom, hogy eccer találkoztam egy olyan oldallal, ami megadta az összesféle szmájlik jelentését, ill. nemcsak szmájlik, hanem mindenféle kombinációi a pontosvesszőnek, a kettőspontnak, zárójelnek, stb. elő kéne kerítsem azt a címet.

a jog az jó, akkor te a nagymamák álma vagy, engem legalábbis mindig a nagymamám nyomaszt azzal, hogy jelentkezzek át a jogra, mert a családunkban minden okos és gazdag ember jogász (no nem az én szüleim azok:), és szentül hisz benne, hogy ott megtalálnám a szerencsémet. mert az ilyen bölcsészizék sehova se vezetnek. de hagyjuk is ezt a szomorú témát.

nagyon köszönöm egyébiránt szívélyes invitálásodat a szerdai hepajra, de izé. (egy izében minden benne van, ahogy nagyanyáink mondották volt.:)

Előzmény: zsosz (119)
zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 120
yo :)

zsosz

Előzmény: Sista (118)
zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 119
BTW = By The Way

en jogot hallgatok, de most finnorszagban van osztondijam szociologiabol+politologiabol, de most jo sokat itt vagyok kis hazankban, h a leghidegebb finn telet kihuzzam itt (mondjuk arra nem gondoltam, h itt ijen rohadt hideg lesz) :(((((((

most vacsiztam: ezert jo anyamekhoz visszajarni neha: mindig van kaja :))) az en hutom altalaba sir az uressegtol :))))

szerdan gyere! jo lesz! aztan meg majd irsz utana :))))

zsosz//yo

Előzmény: Sista (117)
Sista Creative Commons License 2000.12.25 0 0 118
vicces, most így olvasni, hogy "yo!", annyira mókás egy szó ez, de télleg. mondom mégeccer. yo! höhöhöhöhöhöhö.
Előzmény: zsosz (116)
Sista Creative Commons License 2000.12.25 0 0 117
mi az a BTW? ez valami olyan amit mindenki tud, kiv. én, pedig annyira köztudott, hogy annál köztudottabb már nem is lehet?:) hát most éppen a felvilágosodás dialektikáját kellene gyorsan elolvasnom és írni róla szintén gyorsan valamit. ez a hét a házidolgozatok hete. meg irodalmas dolgozatokat kell írnom. ilyesmit tanulok. te meg valami finn dolgot, ha jól emlékszem, ott vagy ebben a tanévben. (válaszolj szépen, hosszan, most el kö menni kilencig, de még úgyis kikötök itt utána, mivel itt tanulok, s ha itt tanulok, akkor már bekukkantok ugye, miért ne, és az már benézés.:)

addig is jó zenehallgatást neked!

asta la vista zsosz, még visszajövök! yo!

Előzmény: zsosz (116)
zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 116
szerda: tanulj de. + este , en is ugy fogom csinalni, egy kis kikapcsolodas sose art ! :)))) es jo is lenne, meg stb. es mit tanulol BTW?

najo, akkor hajra ADF!!! berakom randomra :)

zsosz

Előzmény: Sista (115)
Sista Creative Commons License 2000.12.25 0 0 115
hát, én most a helyedben a másodikat választanám, szerintem az most biztos mókás lenne.

a szerdát nem hiszem, bár jó lenne, de még kiderül, hogy a karácsonyi hejehuja meg a betervezett tanulás mennyire bírja megtartani eddigi nyerő pozícióját.

Előzmény: zsosz (114)
zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 114
biztos szuper az osszes! :)

najo, titkot arulok L: most eppen nem tudom eldonteni, h Suzanne Vega-t vagy Asian Dub Foundation-t hallgassak :(((

zsosz

Előzmény: Sista (113)
Sista Creative Commons License 2000.12.25 0 0 113
háát én egyikről sem tudom igazából eldönteni, hogy milyen lehet:)
Előzmény: zsosz (111)
zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 112
Sis! mit csinalsz szerdan 3kor? mert lesz 1 rogtonzott tali, nehany emberkevel (nyugi, en sem ismerem oket), es ha van kedved, akkor gyere, tok jo lenne, orulok a kepeslapodnak :))))

reszletek:

Megrögzött mellébeszélők topic-ja (Törzsasztal)

zsosz//orul.a.lapnak :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 111
ez ufotelepatia :)))) vagy mastelepatia? uforendortelepatia?:))))

zsosz

Előzmény: Sista (110)
Sista Creative Commons License 2000.12.25 0 0 110
mecsoda telepátia volt itt. mert én még mielőtt olvastam volna előző hozzászólásodat, de köbö annak írásával egyidőben elküldtem a képet. jó mi?
Előzmény: zsosz (109)
zsosz Creative Commons License 2000.12.25 0 0 109
kuldd el emilben!

zsosz

Előzmény: Sista (108)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!