Köszönöm a képbehelyezést! A helyzet korántsem egyszerű ezekszerint, nem csoda ha nem láttam át :) Akkor az Army Assault-ot várjuk mint a mesiást, utána meg a másik kettőt :) Bár a Codem féle ofp2 elég rosszúl hangzik bohemia s nélkül... szvsz b@szhatják a jogaikat a bohemia nélkül... rosszul látom?
Nem. A Bohemia és a Codemasters különvált. A Codemasters elvileg csinál egy OFP2-őt (náluk vannak a jogok), erről azt sem tudni, igaz-e egyáltalán. A Bohemia csinál tegy OFP 1.5-öt, ami idén, év végén jön ki, ez az Armed Assault. A Bohemia féle "OFP2"-nek még nincs neve, és 2006-ban várható. A probléma jelenleg ott van, hogy még nincs kiadó...
megint gyüjthetek nagyobb gépre :) <a href="http://www.combatace.com/index.php?set_albumName=album03&id=20050516125403533_5_original_001&option=com_gallery&Itemid=101&include=view_photo.php" target="_blank">OFP2 képek</a>
Olyan, hogy örök élet, vagy sérthetetlenség, nincs a játékban. Max annyi, hogy bármelyik küldit választhatod.
Alapvetően, el kell felejteni, amit a BHD, MoH vagy CoD játékokban megtanultál. Itt ügyesen el kell jutni az ellenségik. lehetőleg lapulva, és értelmesen vezetve az embereket, már ha te vagy a parancsnok. Ekkor érdemes menteni. Jól jöhet a hold fire parancs, aztán egyenként kijelölni a muksóknak a célokat: LAW-osoknak a tankot (legalább ketten lőjenek egy tankot) aztán, amikor mindenki visszaigazolja a célzást, kiadni a tűzparancsot.
Az AI elég buta. ha ügyesen szedegeted ki az egyes egységeket, nem zúdul a nyakadba az egész társulat.
Ja és TANULJ MEG CÉLOZNI. Itt nincs fél képernyőt betöltő ellenség. Ha már két pixelnél nagyobb, akkor simán le tud lőni és viszont.
Arra figyelj, hogy a legelső, akit kilősz, mindig a géppuskás legyen, mert piszok jól lő és simán bekrepál a banda, csakúgy, mint a való életben.
Jómagam a lopakodós küldiket rüheltem, de meg lehet mindegyiket csinálni. Vmelyik gépkönyvben le van írva a kapmány végigjátszása. Azt olvasva sok mindent megtanítanak neked.
Nem gondoltam ,hogy ilyen hamar társalogni tudok valakivel!
Az a gondom,hogy az egész játék nem megy!
A bomberman küldetést próbálgattam kb napi 1 órát 1 hónapon keresztül.
A többit nem is nagyon erQltettem. Nincs medipakk nincs mentés nincs olyan fedezék ahonnan lQhetek úgy hogy az ellenség ne látna és lQne vissza
Olvastam hogy az eü katona segithet az emberen.de hogy Qt lövik le elsQnek?
Mire egyedül kilövöm a gyalogosokat -mert távcsövessel nem tehetek mást -a társaim mind halottak a bmp-t meg a t80-ast egyedül kéne elintézni? +még a faluba is le kellene menni? Tényleg valósághq de a valóságos katona ilyen helyzetben
menekül és örül hogy él !1 ember 10 ellen! Nagyon szeretem a hideg háborus témát ezt a játékot nekem írták! Csak nem megy .Nemrég töltöttem le magyarítást de ez sem segít! Találtam kódot is amit a replay level game mode -ba kellene írni de nálam
ilyen menüpont nincs. Biztos jó játék ha ennyien játszák és én sem vagyok türelmetlen meg annyira hülye se bár nem tudok angolul ami jó lenne meg
olvassuk, de azért a www.ofp.hu-n vagy #ofp-hu-n könnyebb segítséget találni :) Inkább mondd melyik pálya problémás, godmode-ot nem ismerek, de a mentéssel lehet variálni vhogy.
igen és nem sok értelme van annak ha vesz valaki katonákat és azok csak ott állnak és nézelődnek és terhelik a procit mert mástól nem lehet hogy annyira elkezd belassúlni a ping meg normális marad
a multiban mét lassúl be néha nagyon a game noha a ping marad normális vagy csak nekem van ez a problémám????? gondolom ha sok AI -t vesznek az emberek szerintem emiatt
A küldetéslistában lenyomod a Jobb SHIFT-et és a NUMERIKUS MINUSZ gombot
ezután láthatatlanban beírod CAMPAIGN és az összes küldetés játszható lesz a kampányon belül.
Az ofp.hu-n vannak tutorial-ok,de ha beírod a google-ba a :
ofp mission editing tutorial szavakat valszeg belefulladsz a találatokba :)
írjatok 2 nicket 2 email-címmel és beregisztrálom őket
a cti-vel kapcsolatban....az a legegyszerűbb, ha csinálsz az ofp könyvtáradban egy ofphu_cti alkönyvtárat, pont ilyen elnevezéssel. Aztán elindítod az OUT-ot, rámész a frissítés fülre, ráklikkelsz az ofphu_cti-re és frissítés. Akkor leszed neked mindent.
Hétvégén majd kiteszek egy olyan ap5-öt, amiben cti is van, majd adok itt is linket.
Néhányan láthattatok már engem a szerveren(ofphu), ahogy épp szenvedtem a gammel, végülis akikkel találkoztam azok nagyon rendesek voltak, és próbáltak segíteni.
Nos, azér jöttem ide hogy kisírjam magam a vállatokon...
pontosabban arról van szó hogy szinte semmi nem jön össze a netes gámában.
Hol is kezdjük? Talán az elején.
Builder hawerom egyszer próbált regisztrálni a honlapra(ofphu) de nem sikerült neki(én is ott voltam), és fogalmunk sincs hogy miért... Egy idejig akkor én se próbálkoztam. Amúgy már kb. 1 éve látogatgatom a honlapot, és most nemrég rászántam magam egy regisztrációrah, hátha sikerül. Jólvan, név: dave.himself stb. szóval szépen kitöltöttem mindent. Nah, akkor leokézom. És utána kapott el a röhögőgörcs, mer ilyet írt hogy rossz az azonosítóm. A regisztrációnál nincs is ilyen stuff hogy azonosító... végülis meggyőződtem róla hogy biztos nem-e a belépéshez töltöttem ki az izét, de tudtam hogy nem. Ennyit a regről. Az jutott eszembe, hogy lehet már be vagyok egyszer regisztrálva ilyen néven csak nem emlékszem rá...
Szerveren, próbálok belépni, CTI, valami nincs rendben. Valahonnan(az ofphun, csak a mai napig nem találom meg újra) letöltöttem valami CTI addonst, 3 sziget asszem, szóval at OUTban azzal indítottam a gamet meg még beraktam a llaumax égboltot, hogy mégjobban szaggasson 8). Így is volt hiba, gondolom a llaumax, meg mondta is valaki, szóval utána azt kikapcsoltam. Akkor sem volt rendben vlmi, és itt bepöccentem és átraktam a mezei addonsba a CTI stuffokat, hogy akkor tudjak avval indítani... nehm, azér raktam bele a mezei addonsba a CTI pályákat mer két egy exe-t hogy el tudja indítani a CTI modot, és gondoltam így megadom neki az alap exe-t mer abban úgyis ott vannak már a CTI-s stuffok. Ez történt, így sem volt jó. Letöröltrem az egész CTI-t, és utána jól leanyáztam magam. Elkezdtem kihalászni a kukából a pbo fájlokat, de csak 2őt találtam. Honnan tudnám én megszerezni a CTI addonokat, mer ahogy említettem az ofphun nem találtam.
Szóval tudna valaki segíteni, mostmár talán érthető hogy mér nem a ofphu oldalán írtam a fórumba, mivel ott nem tudtam beregisztrálni magam.
Korábban alapból felhúztál mindent az ATI setupban?
Mert normál állapotban simán kellene a gépeden szakítani az alap flashpointnak.
Deha te a flashpoint belső videosetupjában pl a látótávot baromira megnövelted (1800m fölé),ill a terep vektorának felbontását akkor ne csodálkozz ha slide show-t produkált,hameg mindent hagytál alapon,még a winnyows ATI alap beállításokat is,akkormeg ne dőlj hátra mert azzal hogy lebutítottad a látványt még nem oldottál meg semmit,röcc nélkül kell futnia a gammának a gépeden normal beállításokkal.
Lebutítás nem megoldás.
Ha túl kemény a gém(sztem írreális az AI célzása)
akkor töltsd le a megváltoztatott config fájlomat.
Csak 1.96-os RES-hez a RES/BIN mappába(a régit tedd el onnan máshova)
Pedro-t megelőzve mondom:
Az ofp.hu-n van Dogmanféle hungarosítás,csakis azzal jáccad.
És ha kedves az életed akkor letöltöd a voice-omat is :)
Remélem már nincs hibás rar.Újratöltöttem ami rossz volt.
Sztem ez a "szentháromság" kell a tuti OFP hangulathoz.
Fiuk, koszonom a segitseget! ATI driverben allitgattam az anisot meg a textura szorzokat, igy megoldodtak a problemaim. Hat mit mondjak, igen nehez a jatek. Meg csak a single missionoket csinalom (Ambush), de vert izzadok. Ghost Recon nevelkedett elmemet ra kell hangolnom a jatekra... Pedig szandekaim szerint multiplayerben akarom majd nyomni... :-//
Azon a gépen semi gondod nem lehet a gammával. A legújabb drivert mindenképp szedd le a kártyához.
Pont egy másik topic-ban írtam vkinek hogy létezik olyan konfig ami látványosan lassú egy másik ugyanolyan géppel összevetve,öcsém is kifogott egy ilyen "gyárilag összerakott szemétkupacot" érdemes a gépeket alkatrészenként válogatni.
Egyszerűen nem derült ki hogy miért volt gázosan lassú a gépe.
tipp:
-Legyen hely a c:-n vagy 1Gb -A játék mellett is vagy 500mb -Direct x 9 -A kártadrivernek nemkell feltétlen legújabbnak lennie,szórakozz a különböző verziókkal,de ha directx9-ed van akor azért inkább a legújabbakkal. Baromi sokat számít a megfelelő driver.
-Nemtom változtattál e vmisegédprogramon és vagy mennyire vagy kezdő azért elmondom,amielőtt jáccol mindent takaríts ki a memóriából,elsőnek a task-ban kapcsolj le mindent aztán (CTRL-ALT -DEL,zárogasd be szépen ami felesleges,amit nem lehet vagy nem kell azt úgyis észreveszed(pl Explorer,"SS"-végűek maradnak,LOGON is marad,hálózati dolgok közül a második kilőhető)vagy nemengedi a rendszer vagy elkezd visszaszámolni és leáll,majd rájössz:) )
-a hangkártyád ha régi akkor új drivert szerezz hozzá.Észreveszed ha sok bejövő új hangnál töltés nélkül is szaggat akkor ez a gond.
-a bios-ban amit nem használsz integrált eszközt azt kapcsold le. Pl ne legyen két hangkártya 2 videókártya
-nézd meg pörög e a hűtője a vid kártyának,én már ráoperáltam az enyémre egy tápventilátort mert tönkrement a régi.
kb 1(?)éve már hogy lefordítottam a team hangokat,terveztem még egyénenként customizálni a csevejt de elment a kedvem mivel sosem fogok újra nekiállni ezért feltöltöttem. /csak hallkan röhögni :) /
(némelyikük elég vinnyogós de ez van,vhogy nem pont azon a frekvencián játsza őket néha amire rögzítve lettek,konverterrel nagytömegben effekteztem tehát én is csak útólag szembesültem hogy becsúszott a darálóba egy két tini vagy herélt őrmester(nem vészes),a semminél jobb csináljatok másikat ha nemteeccik,én nem tárolom tovább,azért hangulatos.
A progi szavakból barkácsolja a mondatokat emiatt tűnik olyan debilnek néha. És sokszor ugyanazt a szót vagy mondatrészt máshova is felhasználja,tehát ha vmi kicsit erőltetetnek(lehetne egyszerűbb,de értelmes) hat az azért van mert több helyzetnek "mondatkörnyezetnek" is meg kell felelnie egyazon szövegrésznek.
Pedro:
Ha "beleszerelmesedtek" és kibírjátok röhögés nélkül amikor pl az egyik
nőimitátor benyögi hogy "sérülés" ,tőlem kitehetitek a scene-re, a tietek,mindenkié,úgy változtatjátok ahogy teccik,ezekután semmi közöm hozzá.