Keresés

Részletes keresés

McLek Creative Commons License 2000.11.07 0 0 3
Üdv!
Mielőtt bárhogy is döntenél javaslom, hogy az általad kiválasztott néhány bank kondíciós listáját nézd meg.

Az OTP valóban sok ATM-el rendelkezik, de meglehetősen szar a fióki kiszolgálás. A bankszámlakivonat meg kimondottan csapnivaló, és sok apró kis + díjat számít fel.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ne őrájuk essen a választásod.
Néz körül mielőtt döntenél! Az egyik helyen kevesen vannak és kultúráltak, míg a másik helyen olcsóbbak, de sorba kell állni és sok a macera!

McLek

KEEP Creative Commons License 2000.11.07 0 0 2
Lehet, hogy itthon több helyen fogadják el, de én úgysem vásárolok itthon annyit. Amire nekem kell, hogy tudjak pénzt felvenni, meg neten vásárolni. Illetve ha külföldre megyek (Ausztria sűrűn előfordul, USA is lehet), akkor is tudjak vásárolni vele.
Itthon meg olyan helyen vásárolok vele, ahol elfogadják. Ha meg nem, akkor keresek egy ATM-t... :)))

KEEP

Előzmény: stika (0)
ks Creative Commons License 2000.11.07 0 0 1
nekem a K&H-nál van egy sima maestro kártyám, mellé meg egy internetes visa kártyát kértem. A kettő így együtt kiegészíti egymást. A Visa kártyával könnyedén lehet neten fizetni, a tranzakciót előtte leküldik és a mobilomról kell engedélyeznem, szóval biztonságos is.

stika Creative Commons License 2000.11.07 0 0 0
Szvsz mindenképpen OTP, mert a legkiterjedtebb hálózata van. VISA helyett EM, ezt itthon több helyen fogadják el.
Előzmény: KEEP (-)
KEEP Creative Commons License 2000.11.07 0 0 topiknyitó
Hali!
Gondolkozok most egy folyószámla nyitáson és kéne a segítségetek.
Szóval kellene egy folyószámla, egy kártya is mellé, és nem tudom, hogy hol/milyet.
Tulajdonképpen nem sok dologra használnám, csak mondjuk ide kapnám a fizut, ha akarok vásárolni kártyával, az is jó dolog, ha van. Szeretnék Interneten is vásárolni.
Azt mondták (OTP-nél van az illető), hogy nem érdemes egyből dombornyomásos kártyát igényelni, hanem előbb asszem 3 hónapig Cirrus vagy VISA Electron, utánna jóval kedvezőbb feltételekkel kaphatok VISA Classicot.
Mit javasolnátok? Hogyan csináljam?

KEEP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!