Persze, amit én írtam, az egy összeesküvés-elmélet volt, semmi háttérrel, csak képzelegtem.
De vazelin valahogy nem bánkódott annyira.
Amúgy a mostani mérkőzéseken egész más közönség van, nem annyira egy rakás elbutult ember, amit egyszer Sullivan is kifogásolt, hogy semmi fiatal a nézőtéren, csak béna arcok, amik általában a fejük felett lévő képernyőket bámulják.
Egyébként egy hátsó sorból mi a szöszt lehet látni, talán még a golyókat sem.
Wilsonnak mégsem jön az újabb tornagyőzelem. 3 selejtezős is az elődöntőben és Ding, mint kiemelt. Lehet most jön el megint az ő ideje, kb. 3 évenként van egy jó versenye, aztán hibernálja magát. :)
Lehet megint kínai döntő lesz, most már tényleg kezdenek nagyon feljönni.
Itt tart most, ezt is meg kell becsülni. Fiatal, reméljük eljön az ő ideje is. Idő, sok gyakorlás, rutin - ezek biztos h kellenek (majd). Meg néha mázli :-)
Attól függetlenül hogy elbukta, megmutatta hogy van keresnivalója a nagyok között is. Nem egyszerű 2 framet megnyerni egy ilyen nehéz ellenfél ellen. A safety csata is azért húzódott sokáig, mert mindketten nagyon jókat löktek, például mikor a rózsát kergették.
Ráadásul ilyen lassú ellenfél ellen még nehezebb játszani. Közel 30 másodpercenként lökte a golyókat..