Keresés

Részletes keresés

BZoltan Creative Commons License 2000.10.29 0 0 2
Decemberben mennek az usa-ba egy honapra. na en is raakaszkodtam a szopogepre...
1. jelenleg is kulfoldon elek..
2. az aktualis vizumom ev vegevel lejar,de nyilvan meghosszabitjak.
3. huszoneves single him vagyok.

ja es elore fosok, hogy nem fognak kiengedni :)

kocsog jenkik...
z

Csokis Creative Commons License 2000.10.29 0 0 1
Fogd fel a jo oldalat. Igy legalabb nem erhet az a meglepetes, hogy a repteren visszaforditanak. Ha az embernek nincs halaszthatatlan uzleti ugye, akkor minek megy olyan helyre, ahol nem latjak szivesen? Tele van a vilag olyan helyekkel, ahova:
- el lehet menni naszutra;
- szebb, mint az USA;
- olcsobb is;
- be is engednek, sot szivesen veszik, ha naluk koltod el a penzedet.
Előzmény: flashman (-)
Ozon Creative Commons License 2000.10.29 0 0 0
0 forintból nem lehet utazni! nyerj a lottóm, tegnap mi is ezt tettük!;)

3as rulZ;)

Előzmény: flashman (-)
flashman Creative Commons License 2000.10.29 0 0 topiknyitó
Eloszor is elnezest, hogy megint az amerikai vizumrol van szo, hisz mar kezd unalamssa valni a temaes mar ezer topic foglakozott ezzel, viszont ma reggel a nap kelteben volt egy erdekes riport. Az egyik magyar Miss Hungary-nak is elutasitottak a keremlet. Ezert ez mar erdekes.
Most mar senki sem kaphat vizumot? Mi kell mar hozza, hogy elfogadjak a kerelmet?
Ahogy hallom es tapasztalom, mostanaban nagyon sok kerelmet utasittanak vissza. Tobbek kozt engem is a heten rugtak ki -szo szerint-, mert ki szerettem volna menni 2 hetre naszutra a parommal.
Most itt nem irom le reszletesen, de korrekt haterunk van, tobb eves munka viszonnyal. Erre ott
a pofamba vagjak, hogy nincs stabil gazdasagi hatterem. 2 het naszuthoz. Ja es az elotem levo embereket, mind elutasitottak. (kb. 20 fo vegyesen, fiatal, idosebb.)
Azert ez mar szemetseg. Akkor modjak, azt, hogy csak milliomosok mehetnek es kesz. A tobbiek ne is probalkozzanak. :((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!