Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

AstraF16v Creative Commons License 2001.07.18 0 0 20
Nagyon király a weboldalad! Adatok kellenek vagy képek?

Kedvencem: 1958-as Plymouth Fury (350ci) (de egy Stingray-ért is odaadnám az egyik vesémet :))

Előzmény: Hemicuda440 (17)
BkorVette Creative Commons License 2001.07.18 0 0 19
Hahó itt vagyok, lehet velem kontaktolni!:-)

Üdv.:B.korVette

Előzmény: cuda (15)
Hemicuda440 Creative Commons License 2001.07.18 0 0 18
Egy kis reklám, akit ez zavar , ne haragudjon érte!

Megnézzem, érdekel!

Hemicuda440 Creative Commons License 2001.07.18 0 0 17
Segítsetek!

Anyagot gyűjtök a weboldalamhoz!
Ha, tudtok segítsetek!
http://hemicuda.fw.hu
Hemicuda440 Creative Commons License 2001.07.18 0 0 16
Hali!

Ha a vette érdekel nézzd meg az oldalamat , válaszd ki a gépet ..illetve van egy specko vettés oldal is, bannerét megtalálod az oldalamon

Az oldalon írj a webmasternek , talán ő tudd segíteni.

http://hemicuda.fw.hu

Előzmény: mlke (14)
cuda Creative Commons License 2001.07.17 0 0 15
Hali,

Nem mindegy, hogy milyen Vette-et akarsz. Javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot BkorVette-el, meg nezz be a Amerikai autok dicserete forumba. Alternativakent iratkozz fel a V8 levlistara (www.v8cars.hu), ott egy csomoan tudnak segiteni.
Ja, es sok szerencset!

Udv,

'cuda

Előzmény: mlke (14)
mlke Creative Commons License 2001.07.17 0 0 14
Hello

Bocsi, hogy bepofázok ide. Nem amerikai kocsim van, de van egy autó, amit nagyon szeretnék a BMW-m mellett a garázsban tudni. Ez a kocsi a Corvette. Milyen minőségű ez az autó? Ingem gatyám rámegy a szervízekre? Nemtom láttátok e a Fantom című ősi filmet, Charlie Sheen játszott benne. Ebben a filmben is van egy Vette, mi lehet a pontos típusa?

üdv

mlke

Lebaron Creative Commons License 2000.11.03 0 0 13
Természetesen AMERIKÁBA.......
Lebaron Creative Commons License 2000.11.03 0 0 12
Cuda !

Igen, tényleg 15.000.- volt és ezt valszeg életem végéig bánni fogom. Hangsúlyozom nem csak én voltam a hibás. Persze ha az ember tudna dolgokat előre, akkor másként cselekedne.

Pillanatnyilag változatlanul kutatok...
És csorgatom a nyálamat... Szeretnék kimenni Amrerikába dolgozni, és egy kicsit álvezkedni valami jó öreg nagyvasban...

Lebaron

Előzmény: cuda (7)
cuda Creative Commons License 2000.10.26 0 0 11
Caddy: Angliabol. Legalabbis jelenleg. Ha minden jol megy, augusztusra mar szeretnek otthon lenni, de csak ha eleg penzt szedtem ossze, ami azt jelenti, hogy a vasat veszem, amint megtalalom. Persze ezzel lehetnek nehezsegek, legalabbis az utobbi idoben ugy vettem eszre, hogy egyre kevesebb yanket arulnak, azt is egyre tobbert. Mikor lesz ebbol 76-os Eldo? :)
Ami persze felveti a masik problemamat: el se hinnetek mennyi gyonyoru gepet arulnak itt kinn, kinti arakhoz kepest bagoert. Persze mire hazavinnem kifizetnem megegyszer az arat, ha nem tobbet. Szoval nagyon faj a szivem, amikor a keves otthoni lehetosegre gondolok. Persze lehet, hogy megalkuszom egy burgundi New Yorkerre, kremszinu borrel :)

A v8-at ismerem, koszi, a levlistaba eddig nem akartam belekontarkodni auto es szaktudas nelkul, de most hogy mondod...hm lehet.

Na, minden jot:
`cuda

"Ain`t no substitute for cubic inches"

Blindmouse Creative Commons License 2000.10.25 0 0 10
viszont egy hasonló korabeli Firebird Transam bejön.. amúgy inkább a kifliformára bukok.. Firebird, 'Vette..

Előzmény: CaddyLacee (9)
CaddyLacee Creative Commons License 2000.10.25 0 0 9
cuda!

Honann jössz haza? És mikor akarsz venni igazi AUTÓ-t? :)
Tudodmit? http://www.v8cars.hu
Innentől megváltozik az életed :)))
Szóval ott van a levlista is, onnan sok ügyes szerelgetős havert (is) lehet gyűjteni!

Üdv.

Ja Blind, ha a 2. gen Camarok nem tetszenek annyira, hogy lecseréld az eklipszet, akkor már sajnos menthetetlen vagy :(
Na mindegy, nem baszogatni akarlak... ;)

Blindmouse Creative Commons License 2000.10.25 0 0 8
Az a generáció nem tetszik a Camaroból annyira hogy kelljen is.. inkább egy '89-'91 körüli Z28 tetszene..

igazából imádom a DSM-et is nagyon.. mellé lenne jó egy V8 vas..

Előzmény: cuda (7)
cuda Creative Commons License 2000.10.25 0 0 7
Mouse, 1,5-ert arultak 1979-es Z28-ast. Persze, tudom jo az Eclipse, dehat...
Lebaron, 15,000 ??? :(
Előzmény: Blindmouse (2)
cuda Creative Commons License 2000.10.25 0 0 6
Na, miutan az elobb teleirtam az oldalt, valamiert hangupolt a server, es az istennek nem tudtam repostolni, ugyhogy most kezdhetem elolrol :(
Szoval, szeva mindenki!
Sajnos en is csak a nyalcsorgatok nepes taborat gyarapitom, de mar aktivan dolgozom hogy mire hazamegyek megvehessem almaim autojat. Persze innentol nehez a dolog, mert bar az abszolut kedvenc a 74-76-os Eldo Convertible, azert ki ne gyengulne el egy 70-72-es `cuda, egy Charger, egy Challenger, egy Daytona, egy Toronado, egy 75-78-as New Yorker Hardtop, egy Le Mans, egy Super Straight Eight, vagy akar egy Model 41-es lattan? (Nem is folytatom, na, ertitek.)
Na, ertelmesebb temara terve, szegyenszemre be kell vallanom, hogy a szerelesi tapasztalatom egyenlo a nullaval, ezert ha nyaron hazamegyek, mindenkepp szeretnek megtanulni. Kedves szerelesben jaratos tulajok (akik nem vegeztetek autoszereloit), ti hogy kezdtetek? Persze gondolkodtam az autoszereloin, de kapcsolatok nelkul nehez, viszont a kicsikemet mindenkeppen en szeretnem szerelni. Ha tudtok, bombazzatok otletekkel.
Udv,
`cuda
mccheese Creative Commons License 2000.10.24 0 0 5
Nem amerikai, nem regi, de V8, 4000 ccm, angol es Land Rover Discovery. Kiraly!

Mcc

fastcar Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4
Hali!

Mint már máshol leírtam 3 álomautóm egyike a 8,2-es Cadillac Fleetwood Eldorado!

Egyébként a Corvette V8-át is szerettem, csak a GTV6 használhatóbb és jobban autózható mint a Vette, úgyhogy az ment, de azért állat volt.

Lebaron Creative Commons License 2000.10.24 0 0 3
Üdv !

V8 rulez !

Álmaim autója, (szinte) mindegy, hogy milyen amerikai , hány éves, csak nagyvas legyen és dohogjon. Még nem vezettem igazi nagyvas V8-at de nagyon szeretnék.

Vessetek rám követ, mert elpuskáztam életem eddigi legnagyobb lehetőségét. Oldsmobile Cuttlas Salon 78-as, motorja picit darabokban, három évig állt egy kereskedés hátuljában, és 15.000. forintért megvehettem volna de elbaltáztam. A történet hosszú, részben hibás voltam, ( nagyobb )részben görény volt a kereskedő ( megjegyzem nála csak tárolva volt ).

Változatlanul érdekelne egy udvarban elhanyagolt példány amivel lehet, kell foglalkozni, matatni, ha valaki tud ilyet azonmód szóljon, mert beteg vagyok irántuk... Fűtött garázs, szerszámok, tudás, szeretet, elszántság megvan, már csak a "VAS" hibádzik...

Lebaron www.extra.hu/lebaron

Blindmouse Creative Commons License 2000.10.24 0 0 2
1,4 gurigáért el is tudnám.. abból elég kevér 'vette jön ki..

de ezt is imádnám :)

Előzmény: CaddyLacee (1)
CaddyLacee Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1
Nocsak.
Add el az eclipset, és vehetsz belőle egy Corvette-t. Kitart vissza? :)
Mellesleg megyek aludni, de ez már nem ide tartozik :)
Előzmény: Blindmouse (0)
Blindmouse Creative Commons License 2000.10.24 0 0 0
Nekem még nulla V8 vasam van.. de ezt tudod :))

de nem nyugszok amíg nem lesz :)

Előzmény: CaddyLacee (-)
CaddyLacee Creative Commons License 2000.10.24 0 0 topiknyitó
V8. Amerikai autók. Klasszikusok, kényelmesek, szépek, nagyok, biztonságosak, sokat fogyasztanak.
suzuki-fanok jobb ha be se lépnek.
Kinek van innen amcsi autója? Esetleg ki tud eladót, kertben rohadót, stb?
Ja, késő van, összevissza irkálok, meg ez a topic úgyis elsüllyed. Pozitív hozzáállás rulz :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!