Keresés

Részletes keresés

Cikasz Creative Commons License 2002.12.18 0 0 5876
bakker ez mitől van??

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

szenyor Lopez Creative Commons License 2002.12.18 0 0 5875
Megy minden! Kösz mindenkinek a segítséget. Tegnap utánanéztem és valami elkefélte a liblist.gam-ot és a metamod.ini-t. Hogy hogyan történhetett...??? Na mindegy. Műxik. Sőt a statsme-t is belőttem és magyarosítottam. Ami gáz a statsmevel: minden indításkor be kell nyomnom a statsme menüben, hogy melyik modulokat akarom bekapcsolni. Ezt nem lehet automatizálni? Mondjuk ha az én adminom belép, automatikusan indítsa a scripteket. Az még nem világos, hogy akkor tudom csak kapcsolgatni a menüben a dolgokat, hogyha előtte a statsme.cfg-ben kiszedtem a //-t az exec elől? Vagy mi a kapcsolata a kézzel // kiszedésnek a menühöz?
Jéééé megint regényt írtam :)

Lopez

Előzmény: szenyor Lopez (5874)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.12.17 0 0 5874
Én pontosan ezt szeretném, de előjött egy újabb hiba: be sem lép se a clanmodba, de a statsmebe. Sőt lehet, hogy a metamodot sem indítja. Legalábbis nem látom, amikor a szerver indul. Mit cseszhettem el? Olyan régen próbálkoztam, hogy már elfelejtettem mit kell tenni. Hogy lehet hibát keresni, hogy mit hagytam ki? Tök dinnye vagyok mi?

Lopez

Előzmény: rumceisz (5873)
rumceisz Creative Commons License 2002.12.17 0 0 5873
A támadósebzés alatt azt érted hogy kiirja:
xy megölt xy méterről és maradt xy hp-je és xy armorja?
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.12.16 0 0 5872
Köszi, de eddig is ezekre próbáltam rájönni. Még van némi tesztelési időm, mielőtt élesben lebőgök a haverok előtt :))) Próbálkozok...
Ez az "istenért sem akarja..." ismerős. Valahogy így vagyok én is.
Előzmény: Szüszü (5871)
Szüszü Creative Commons License 2002.12.16 0 0 5871
stats.cfg végén megnézed a cfg-ket,amelyiket nem szertnéd az kikommentezed...ennyi.
ha nem tudod vmelyikrol hogy mire jo,akkor keresd meg azt a cfg-t es nezz bele,az elejere altalaban oda van irva hogy mire szolgál.

Egyébként nekem is van problémám,az istenért sem akarja kijelezni a támadósebzést,pedig elvileg be van állitva...(2.6.16os)

üdv,Dzso.of.[JAMAICA]

rumceisz Creative Commons License 2002.12.10 0 0 5870
Mondjuk nekem ezt alapból beállította ahogy feltettem a StatsMe-t.
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.12.10 0 0 5869
Vagy legalább valaki nem jár erre, aki megmondja, hogy mit execeljek vagy kapcsoljak be, hogy kiírja ki hány méterről szedett le vkit és mennyi páncélja/stb maradt?

Lopez

Előzmény: szenyor Lopez (5867)
rumceisz Creative Commons License 2002.12.02 0 0 5868
Pedig engem is érdekel hogy lehet admin szintű menüt előcsalogatni játék közben.
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.12.02 0 0 5867
Változatlanul nincs statsme leírás?
Előzmény: szenyor Lopez (5866)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.28 0 0 5866
Örömmel jelentem, megy a PodBot is. Meg a statsme is. A statsme-vel azért van bajom. Ha felhozom a menüjét, nagyon kevés funkciót enged kapcsolni, ráadásul azt sem tudom melyik mit tud. Van erre valami leírás? Miért nem tudom offról onra állítani a menüpontokat? Lehet, hogy nincsenek betöltve a hozzátartozó cfg-k? Ezeket kézzel kell belőnöm? Az érdekes az volt, hogy azért minden frag után kiírta, hogy ki kit és mivel. Tehát valamit bekapcsoltam :)

Lopez

szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.27 0 0 5864
Hehe valszeg egyszerre kezdtük írni...
Megnézem a Plbotot is, de megpróbálok a Podbotra gyúrni, mert azzal legalább érdemes játszani. Bár a plbotot nem ismerem...

Lopez

Előzmény: Törölt nick (5862)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.27 0 0 5863
Válaszolok is gyorsan magamnak :)
A Podbot fórumán remélem megtaláltam a megoldást a podbot vs metamod problémára. Este kipróbálom.

A szerver egyébként megint érdekesen viselkedik (biztos a hülye Intel miatt:)) ). A latency 100 fölött van néha (totál rapszodikus), de a netgraph 0-10ms-ot mutat. A játék sem akad. Kell hinni a latencynek?
Ha a Hltv is fut, beröcög rendesen, de azt írták valahol, hogy a hlds-nek és a hltv-nek együtt ajánlott egy 1.2-es proci 512 rammal, nekem meg még a cs kliens is fut és csak 256 ramom van.

Lopez

Előzmény: szenyor Lopez (5861)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.27 0 0 5861
Hi!

1. A metamodba hova? Valamelyik cfg fájlba? Vagy inibe? Tegnap néztem otthon a realbotot és az akimbotot (ezek voltak otthon), de mindegyik ír a liblist.gam-be.
2. Khmm. Ez már megy. Sőt ment előtte is, csak nem tudtam :) Viszont bot hiányában nem műxik. Illetve műxik, csak nem mutat semmit. Csak a saját statot.
3. Köszi. Bíztam benne, hogy így lesz.

Miért plbotot használsz?

Lopez

Előzmény: Törölt nick (5860)
rumceisz Creative Commons License 2002.11.26 0 0 5859
Nekem is lenne egy kérdésem:
clanmod plugin: mapextend, ennek úgyebár az lenne a szerepe, hogy ha 2 perc van már csak a mapből szavaztat, hogy meghosszabítsa-e a pályát. Na ez nekem nem műkxik. Be van konfigurálva clanmod.cfg-be (asszem). Lehet hogy hiányzik valami?
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.26 0 0 5858
Sehol senki? Brühühü :)
Azért itt vannak a kérdések újra :)
1. Hogyan tudom visszatenni a PodBotot, hogy a metamod is menjen?
2. Hogy indítom el a statsme-t? setinfo?
3. Ha Hltvben autorecorddal veszek demot, a mapváltásnál el fogja szúrni a demot? Vagy minden mapon leállítja az előzőt és újrakezdi?

Lopez

szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.26 0 0 5857
küldtem mailt...
Előzmény: rumceisz (5855)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.26 0 0 5856
Ezek emlékezetem szerint benne vannak. És mintha a hlds-ben az elején kiírná a statsme-t. Csak utána nemtom, hogy mi van. Láttam parancsokat a statsmehez, de nem működnek. Gondolom be kéne jelentkezni. Ahhoz a cs kliens autoexecébe kéne beírni, hogy setinfo sm_pass password. De ha ezt beírom a consoleba kiírja, hogy Command length exceeded. Mert ok, hogy felteszem a statsme-t, de valahogy be loginolni kellene...

Lopez

Előzmény: rumceisz (5854)
rumceisz Creative Commons License 2002.11.26 0 0 5855
Mellesleg ha van ICQ-d akkor sokkal gyorsabban tudunk kommunikálni és nem kell napokat várni a válaszokra.
rumceisz Creative Commons License 2002.11.26 0 0 5854
Azt hiszem a második kérdésben tudok segíteni.
Először a könyvtárszerkezet
StatsMe: ...\cstrike\addons\statsme\dlls\ itt kell lennie egy dll-nek.
Metamod: ...\cstrike\addons\metamod\ itt pedig kéne lennie 1 plugins.ini-nek (ha nincs hozz létre egyet)
Ebbe a fileba a következő sorok kerülnek:
win32 addons/clanmod/dlls/clanmod_mm.dll (clanmod)
win32 addons/statsme/dlls/sm_cstrike_mm.dll (statsme)
win32 addons/hlguard/dlls/hlguard_mm.dll (hlguard)
amelyik fel van rakva az a sort beírod.
Azt hogy működik onnan látod, hogy amikor elindítod a hlds.exe-t a parancsok közt nincs hibás.
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.26 0 0 5853
Halihó!

Gondoltam, hogy a Plbot egy bot, csak azt nem értettem, hogy miért nem Podot használsz? Én legalábbis a PodBotnál jobbat nem találtam. Nem mintha annyira jó lenne, de a létező vackok közül a legjátszhatóbb.
Sikerült feltennem a metamodot és a clanmodot, működnek is. Viszont ahhoz, hogy a metamod működjön, a PodBot dll-jét ki kellett vennem a libllist fájlból. Ezért most nincsenek botok. Viszont tudok ződden világító szöveget írni a képernyőre :)))
A statsme-t is feltettem, de ott még valami gáz van. Vagy a metamod.inibe nem jól írtam a dolgokat vagy a belépéssel van gáz. Hogy is kellene? setinfo sm_pass ? Erre azt írja ki, hogy Command length exceeded vagy valami hasonló. De lehet, hogy a metamod.ini miatt nem röffen be. Honnan veszem észre, ha működik?
Majd még zaklatlak titeket, ha kicsit belemerülök :)
Szóval a kérdéseim:
1. Hogyan tudom visszatenni a PodBotot, hogy a metamod is menjen?
2. Hogy indítom el a statsme-t?
3. Ha Hltvben autorecorddal veszek demot, a mapváltásnál el fogja szúrni a demot? Vagy minden mapon leállítja az előzőt és újrakezdi?

Köszönöm mindenkinek a segítséget (főleg kmm hasznos tanácsait;) )!

Lopez

Előzmény: Törölt nick (5852)
Szüszü Creative Commons License 2002.11.25 0 0 5851
én örülnék,ha előkaparnád a cracket,vagy crackelt dll-t!
van egy nekem is,de azzal állandóan servercrash van...
Előzmény: Törölt nick (5848)
rumceisz Creative Commons License 2002.11.25 0 0 5850
Tényleg a plbot mit csinál?
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.25 0 0 5849
Na letöltöttem sokmindent, meg nyomtattam, meg tanultam. :) Remélem össze tudom hozni ezt a szerver+metamod+clanmod+statsme-t. A leírás alapján igen :) Nem kell crack a szerverhez, mert nem megyek vele netre. Nincs net sajna. Ha lenne, nem kéne erőlködni a lannal.
Plbot miért jó?

Lopez

Előzmény: Törölt nick (5848)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.25 0 0 5847
Köszi. Pár dolgot már megtaláltam (pl. nomaster). Ha jól értem, ez a Clanmod beépül a cs-be és menüből lehet variálni az egyik kliensből a szervert?
Bocs, ha tök hülyeségeket kérdezek.

Lopez

Előzmény: rumceisz (5846)
rumceisz Creative Commons License 2002.11.25 0 0 5846
Ha -nomaster paraméterrel indítod akárhányan lehettek ugyanazzal a wonid-vel (csak lan!).
A Clanmod egy nagyon hasznos beépített menürendszerrel rendelkezik, amivel minden parancsot egyszerűen végrehajthatsz pl. mapszavazás, mapváltás, ban, kick, settings, stb.
A StatsMe plugin gondoskodik a kíírásokról. Pl. xy megölt xy távolságról maradt xy élete, xy sebzett stb. és egyéb hasznos infók. Ahhoz hogy adminként léphess be a szerverre (clanmodnál)meg kell adni a cm_admins-ba a neved vagy ip-d vagy wonid-d és passwordöt, ezután beírod a config.cfg-be ezt: setinfo "_cm_pw" "password" + bind "o" "clanmodmenu" vagy amilyen betűt akarsz.
Szerintem mindenkéép tedd fel a clanmodot mert sokkal egyszerűbb a parancsok végrehajtása "menüsen" mint beírogatással.
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.25 0 0 5845
GabikA: Igen, asszem rájöttem, hogy poén, de a pénteki napom annyira szar volt, hogy mindent komolyan vettem. Persze a hülye én vagyok, hogy flamekbe belemegyek. Mindenesetre készítem a számlát az Intelnek az általam nyújtott reklámszolgáltatásért :)))
De hogy valami pozitívat is mondjak: megy a szerver és be is tudok csatlakozni, a latency is normális (10 körüli még ezzel a szar cerkával is :))) ). Azt vettem észre, hogyha lelövöm a szervert és újraindítom, akkor jönnek a lagzások. Lehet, hogy benthagy valamit a memcsiben? Ha szűzen indítom, semmi gond. Sőt a hltv is műxik. Ha dedikált szerver+cs+hltv megy demofelvétellel egyszerre, akkor viszont megint szaggatott a kép. Az fps normális és a latency is. Lehet, hogy az már a vinyó miatt lassú? De ez ki lesz küszöbölve, ha külön gépen fog menni a szerver a hltv-vel és a cs kliens.
Pár új kérdésem van:
1. Lesz e gond a WonId-vel ha többen ugyanazzal akarunk a szerverre csatlakozni? Kell crack? Hol lehet Wines cracket szerezni?
2. Hogyan és miket lehet adminként variálni a szerveren? Pl. az admin_say-t próbáltam (így kell a parancsot megadni?) és nálam nem mutatott semmit. Pl. a map váltás lenne fontos.
3. Az adminmod oldalán lévő faq-ból írtam ki, hogy miket is kell a passwordökkel variálni, hogy adminként legyek a szerveren. Beírtam a jelszót, próbáltam az admin_say-t, de hibát nem írt ki, viszont nem is történt semmi. Béna vagyok? ;) Vagy ez is az Intelnek köszönhető? :)))
4. Láttam netes játékokban kiírásokat, hogy xy lelőtte zz-t x fegyverrel, stb. Ilyeneket hogyan lehet csinálni? Statisztikát is lehet készíteni? Ki mennyit-milyen fegyverrel gyilkolt, stb.

Rumceisz: köszi, megnézem amit ajánlottál.

Lopez

rumceisz Creative Commons License 2002.11.24 0 0 5844
Dedikált szerverhez ha belülről akarod állítgatini hasznos program a Clanmod. Továbbá hasznos dolog a StatsMe, HlGuard(lanhoz nem feltétlenül szükséges). Hogy ezek működjenek szükség van Metamod-ra is. Ezeket a progikat le lehet tölteni a www.unitedadmins.com-ról. Ezekkel már egész normális szervert lehet csinálni.
kmm Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5842
megneztem, de amint meglattam hogy sysoft, bezartam (mert az koztudottam inteles)
Előzmény: szenyor Lopez (5841)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5841
Legyen igazad. Szar a gépem. Megyek és eladom. Megnézted egyáltalán amit linkeltem?
Ezt nem hiszem el...
És az Intelesek a fanatikusok...

Lopez

Előzmény: kmm (5840)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!