Már nincs semmi kérdésem. Árnéztem a rozgonyi csatát a szerkesztőben. Minden világos, már csak a történelmi tudásomat kellene frissítenem, meg egy kis gyakorlás kell és megy ez.
Valaki mondja el nekem nagy vonalakban hogy mivel és hogy an lehet hadjáratot szerkeszteni. Szívesen elbabrálnék vele. Akár mélben is jó, de ha ide írja be akkor más is okulhat belőle.
Én sajna nem nagyon értek a küldetéstervezéshez de bele fogok nézni. Egyébként engem is érdekelne a dolog. Ezügyben a legtöbb amit most megtehetek hogy felhozom a topikot :) A semminél ez is több :))
Rossz hírem van: meghalt a gépem és gyalulnom kellett a ringyószt - elveszett a "magyarok keresztyénné tétele" c. scenariom. :(((
Sorry! Bill Gatest szidjátok - én is azt tettem!
Érdekel a téma, ha nem nagy kérés küldene nekem valaki egy elkészített hadjáratot a magyarokkal?
Kíváncsi vagyok, hogy milyen :)
Címem: hodosi2@matavnet.hu
Nekem egy Bizánci ostromom van nem nagy szám, de egy kezdőtől már ez is valami :)
Üdv!-)(-oxi
OFF kezd lenni:
' 73 és Giga??? Mellesleg én PC-t használok és az se nagyon volt akkor, meg én se tudtam még folyékonyan olvasni. (Most már a nyomtatott betűkkel nincs gondom)
Valahol igazad is van, ha jól emlékszem az Elender honlapjának feltörői is topicbéli dicsekvéssel buktak le. Mivel tudnálak meggyőzni? Az elég, ha tudom, hogy a scanner nem adattároló? :)
Nekemis vanakk!!!
Otvan mingyán a vindósz az tőklyó! anékül nemis műxik a zédzsofkinx.
Na, de komolyan!
Sajna bokros teendőim (azaz: csajozás) nem hagynak mostanában időt értelmes elfoglaltságra (azaz: küldetéstervezésre), ezért kicsit késni fogok a beígért "Keresztyénség felvételé"-vel. Bocs mindenkitől!
Hi
a hangokat úgy lehet lecserélni, hogy lecseréljük az mp3akat, de a videókat nem tudom hogy kell
miaz a scout?
és szerintem nem e-mailba kéne küldözgetni a pályákat, hanem föltenni netre és a forumba elhelyezni egy odamutató linket
(pl.:rozgonyi csata)
Nálam nem így néz ki. ! paraszttal és egy scout-tal indulsz. Nem építhetsz farmot, nem képezhetsz parasztot, nem léphetsz tovább a feudal age-nél. Dock-ot, market-et, academy-t, őrtornyokat sem emelhetsz. Aranyad, köved, kajád 0, csak 500 fával rendelkezel. Az idő szorít, nem fejleszgethetsz (nem is kell), nem kell túl sok katona (6-8 könnyű lovas elég). Még így is megízzadsz, mire elegendő nyersanyagot (birkát, bogyót, szarvast, no és aranyat, fát) gyűjtesz a továbblépéshez és az építkezésekhez.
Majd finomítok még rajta kicsit a hétvégén és, ha elkészült, elküldöm mailban, tesztelésre.
Üdv!
Ja, még valami: a saját népességem mongol, a keresztelendők egyik része mongol, a másik türk. Az ellenség a német Otto, de épp csak felbukkan: puszta megjelenésével végetér a scenario. Minden embered hördül egyet, az épületeid meg összerogynak. Olyan megindító látvány! :)))