Gyulán nagyon régen nem voltam,a Benkö srácnak nagyon drukkolok,mert nagy tehetség szerintem.Bár Nagy Robi az edzője,de ö nem igazán alkalmas erre szerintem,ez az én személyes véleményem.
Hampel,hmm, Én Tomekre tippelek talán nagyobb benne a motíváció és kiforrott öregróka:) +látjuk. Bidgosban szeretnék személyesen is örülni a sikerének,tavaj jegyelfogyás miatt lemaradtam... Voltam Lesznoban idén,ezek a lengyelek nem semmi ,hogy állnak hozzá ehez a sporthoz,fergeteges hangulattal töltötték meg a 25ezres stadiont az embernek néha lúdbörzött az egész teste tőlük:))))))
Az a verseny tényleg jo volt,szép nosztalgia a régi Debreceni aranykorrol,szégyen ami lett belőle.Kocso Toni futamgyözelme volt számomra a legszebb azon a versenyen.
Örülök,hogy itt is megtaláltalak.Talán nem hal ki Debrecenben ez a látványos és izgalmas sport.Nagyon szuper volt este a Torun i GP.A Polákok igazán megérdemelnének már egy világbajnokot.Elvégre ők viszik a vállukon ezt az egész sportot.Most szerintem sikerül nekik,ez Hampel lesz szerintem.
Az utolsó, negyedik fordulójához érkezik szeptember 24-én Debrecenben a honi salakmotoros csapatbajnokság. Az idei szériának négy egyesület, a miskolci Speedway Miskolc, a nyírségi Brill-Car Motorsport Club, illetve két debreceni alakulat, a Simon & Wolf SC és a Volán-Ice-Star csapata vágott neki. A bajnokság kezdete előtt nagy volt a fogadkozás, hogy az elmúlt két év győztesének, a Simon & Wolf SC-nek nem lesz idén könnyű dolga, s ezt a kijelentést támasztotta alá az első forduló, ahol hazai környezetben a Speedway Miskolc három ponttal legyőzte a debreceni Farkasokat. De a következő két viadalon a bajnokcsapat igencsak visszavágott a nyitófordulóban elszenvedett vereségért, hiszen a záróforduló előtt a debreceni garnitúra 20 egységnyi előnnyel vezeti a pontvadászatot.
A bajnokságban egy csapatban négy versenyző húzza a gázt, s a szabályok értelmében minumum két magyar, illetve maximum két külföldi vaspapucsos alkothatja a gárdát. A csapatvezetők igazi presztízskérdést csinálnak a versenyekből, ennek tulajdonítható, hogy valamennyi egylet az idegenlégiós szerepkörében a nemzetközi hadszíntéren is magasan jegyzet pilótával erősít.
Bár az utolsó viadal előtt úgy tűnhet, hogy már eldőlt a bajnoki cím sorsa, valamennyi alakulat szép emlékekkel, és kiemelkedő eredménnyel, győztesként kíván elbúcsúzni az idény utolsó bajnoki versenyén a honi szurkolóktól.
Mindehhez profi, show elemekkel gazdagított versenyt garantál a bajnokaspiráns debreceni egylet a Simon & Wolf SC.
Programok kezdete: 14:30
Az első futam startja: 15:00
Felnőtt belépőjegy: 1.800.- Ft , melyből 200.- Ft lefogyasztható
Diák jegy ára: 1.000.- Ft , melyből 200.- Ft lefogyasztható
TV közvetítés: A Sportcsatornán, szept. 27.-én, kedden,
Szerintem az a Kovács Roland nevű egyén nem is tud motorozni én jobban tudok.Na meg impotens kis pisis,az ilyen ne is motorozzon.Inkább sanya motorozna helyette mert ő legalább tud.Császtok.
Itt Szegeden februárban a plaza mögött van egy mesterséges tó,és volt egy kis jégmotor bemutató,néhány salakos kijött (Magosi,Hell ),meg sok amatőr kicsit "öreg" mocikkal,de valami állat volt pár centire lenni ezektől a mély hangú dögöktől..
Hell Csaba hosszúpályás motorra is kente egy kicsit,nagyon jól ment...
Másnap megjelent erről egy cikk egy helyi újságban,hogy milyen érdekes,hogy több száz ember kijött erre a kis bemutatóra,holott hány éve nincs salakmotor Szegeden...
Amúgy régóta akarnak pályát építeni Szegeden (a régi pálya helyén lakópark épül),de nem jön össze rá a pénz...
Most a cikkben azt írják ,hogy a Motor Art SE beadott egy tervezetet az önkormányzathoz egy pálya átépítéséhez.Ugyanis van a tisza parton egy szinte kihasználatlan hatalmas foci stadion,amit ott esz meg a fene.Belül megmaradna a focipálya,de nem sok alakítás kell hogy egy salakmotor versenyt le lehessen bonyolítani.Vílágítás is van,szóval tök jó meg lehetne csinálni,csak pénz kell hozzá.
Amíg nem épült meg a napos úti sportpálya,addig itt voltak salakmotor versenyek a 70-es években...
Hát szóval kíváncsi vagyok,sikerülne-e ide visszahozni a régi nagy versenyeket,bár én nem sok esélyt látok rá...
Elvileg készül Nyíregyházán a pálya vagy nem? Legalábbis valahol azt olvasam lesz ott verseny. Tavaly voltam én is a szlovén nagydíjon, annyira jó volt, hogy erősen gondolkozom, hogy idén a lengyelre is elutazzak. Kiváncsi vagyok, mennyire fog bevállni az új GP rendszer, bár szerintem kár volt a régit lecserélni.
Csatlakoznék én is a slakrajongók táborához. Nyíregyházán élek és már kisgyermek korom óta járom a versenyeket. Bár a nyíregyi megszünés után volt egy nagy holtidő, de 2002 óta szinte újra rendszeresen járok, és a versenyeken elég sok fotót is készítek. A slovén GP-re minden évben elmegyünk. Egyszerüen hatalmas a feelingje egy GP versenynek. Remélhetőleg egyszer nálunk is visszaéled ez a sportág. Addig is jó szurkolást mindenkinek a 2005-ös évre!