Keresés

Részletes keresés

moccanat Creative Commons License 2010.07.25 0 0 85
Elmarad a mai miskolci salakmotor verseny? link
Sanyi-ka Creative Commons License 2010.06.22 0 0 84
raktam fel néhány képet a táramba:) Sajnos többre nem lett lehetőségem készíteni,mert ott megkotlott a gépem:(
Előzmény: jacsu (80)
jacsu Creative Commons License 2010.06.20 0 0 83
Itt van egy forum ahol sokan vannak,talán nem ismered.http://speedwaylive.hungarianforum.net/
Előzmény: Sanyi-ka (81)
jacsu Creative Commons License 2010.06.20 0 0 82
Gyulán nagyon régen nem voltam,a Benkö srácnak nagyon drukkolok,mert nagy tehetség szerintem.Bár Nagy Robi az edzője,de ö nem igazán alkalmas erre szerintem,ez az én személyes véleményem.
Előzmény: Sanyi-ka (81)
Sanyi-ka Creative Commons License 2010.06.20 0 0 81
A hideg ellenére jó hangulat volt:)
A Gyulai tábor még egy nagyon jó társaság,jók az ottani motorozások...
Előzmény: jacsu (80)
jacsu Creative Commons License 2010.06.20 0 0 80
Én is ott voltam,az utolso motorozáson a lányaimmal.
jacsu Creative Commons License 2010.06.20 0 0 79
Ebben igazad van,de én akkor is Hampelnek szurkolok.Torun ban még a régi pályán motoroztam,az sem volt semmi,de ez az uj hát szuper.
Sanyi-ka Creative Commons License 2010.06.20 0 0 78
Hampel,hmm, Én Tomekre tippelek talán nagyobb benne a motíváció és kiforrott öregróka:) +látjuk. Bidgosban szeretnék személyesen is örülni a sikerének,tavaj jegyelfogyás miatt lemaradtam...
Voltam Lesznoban idén,ezek a lengyelek nem semmi ,hogy állnak hozzá ehez a sporthoz,fergeteges hangulattal töltötték meg a 25ezres stadiont az embernek néha lúdbörzött az egész teste tőlük:))))))
Előzmény: jacsu (76)
jacsu Creative Commons License 2010.06.20 0 0 77
Az a verseny tényleg jo volt,szép nosztalgia a régi Debreceni aranykorrol,szégyen ami lett belőle.Kocso Toni futamgyözelme volt számomra a legszebb azon a versenyen.
Előzmény: Sanyi-ka (74)
jacsu Creative Commons License 2010.06.20 0 0 76

Szia sanyi-ka.

Örülök,hogy itt is megtaláltalak.Talán nem hal ki Debrecenben ez a látványos és izgalmas sport.Nagyon szuper volt este a Torun i GP.A Polákok igazán megérdemelnének már egy világbajnokot.Elvégre ők viszik a vállukon ezt az egész sportot.Most szerintem sikerül nekik,ez Hampel lesz szerintem.

Sanyi-ka Creative Commons License 2010.04.22 0 0 75
Itt ilyenek nincsenek?:(
Sanyi-ka Creative Commons License 2009.09.27 0 0 74
Castangáék szépen elporolták Adorjánékat de azért jó verseny volt:)
Előzmény: Gracioso (72)
Sanyi-ka Creative Commons License 2009.09.27 0 0 73
Jah,vannak,csak kevesen:( Tegnap is jó volt a miskolci...:) és sokan is voltak:))
Előzmény: gambitman (41)
Gracioso Creative Commons License 2009.08.04 0 0 72
czapu Creative Commons License 2006.09.07 0 0 71

Kihalt a forum.

Szombaton Debrecenben, vasárnap Miskolcon szurkolhatunk! 

Vikopeu1 Creative Commons License 2005.09.25 0 0 70

Üdv Mindenkinek!

Pár válogatott kép a csapatbajnokságról: http://www.vikopeu.hu/ujdonsag/ujdonsag.htm

Normális104 Creative Commons License 2005.09.23 0 0 69
A bajnokságról, a versenyről...

Az utolsó, negyedik fordulójához érkezik szeptember 24-én Debrecenben a honi salakmotoros csapatbajnokság. Az idei szériának négy egyesület, a miskolci Speedway Miskolc, a nyírségi Brill-Car Motorsport Club, illetve két debreceni alakulat, a Simon & Wolf SC és a Volán-Ice-Star csapata vágott neki. A bajnokság kezdete előtt nagy volt a fogadkozás, hogy az elmúlt két év győztesének, a Simon & Wolf SC-nek nem lesz idén könnyű dolga, s ezt a kijelentést támasztotta alá az első forduló, ahol hazai környezetben a Speedway Miskolc három ponttal legyőzte a debreceni Farkasokat. De a következő két viadalon a bajnokcsapat igencsak visszavágott a nyitófordulóban elszenvedett vereségért, hiszen a záróforduló előtt a debreceni garnitúra 20 egységnyi előnnyel vezeti a pontvadászatot.

A bajnokságban egy csapatban négy versenyző húzza a gázt, s a szabályok értelmében minumum két magyar, illetve maximum két külföldi vaspapucsos alkothatja a gárdát. A csapatvezetők igazi presztízskérdést csinálnak a versenyekből, ennek tulajdonítható, hogy valamennyi egylet az idegenlégiós szerepkörében a nemzetközi hadszíntéren is magasan jegyzet pilótával erősít.

Bár az utolsó viadal előtt úgy tűnhet, hogy már eldőlt a bajnoki cím sorsa, valamennyi alakulat szép emlékekkel, és kiemelkedő eredménnyel, győztesként kíván elbúcsúzni az idény utolsó bajnoki versenyén a honi szurkolóktól.

Mindehhez profi, show elemekkel gazdagított versenyt garantál a bajnokaspiráns debreceni egylet a Simon & Wolf SC.

Programok kezdete: 14:30

Az első futam startja: 15:00

Felnőtt belépőjegy: 1.800.- Ft , melyből 200.- Ft lefogyasztható

Diák jegy ára: 1.000.- Ft , melyből 200.- Ft lefogyasztható

TV közvetítés: A Sportcsatornán, szept. 27.-én, kedden,

(Infó forrása: Baráth Norbert, Debrecen)

gambitman Creative Commons License 2005.09.21 0 0 68
Igen, csak a helyszínen, de nem kell félni, hogy elfogy :)
Előzmény: Gracioso (67)
Gracioso Creative Commons License 2005.09.21 0 0 67
Jegyek csak helyszínen vajon? Vagy elővételben is? Gondolom csak előbbi...
Előzmény: Normális104 (66)
Normális104 Creative Commons License 2005.09.16 0 0 66
Vikopeu1 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 65

Hali Mindenkinek!

Feltettem egy kevéske képet a 05.09.10-én Miskolcon rendezett OB3. zárófordulóról. Jó nézelődést:  http://www.vikopeu.hu/ujdonsag/ujdonsag.htm

Gracioso Creative Commons License 2005.05.28 0 0 64
Salakmotor van a Sport2-n, perpillanat!
A guruló Creative Commons License 2005.05.23 0 0 63

Hogy örülne ennek Kócsó Tóni!

jó is lenne!  Többen emnnének ki egy ilyen rendezvényre, mint egy focimeccsre...

Előzmény: _Szeki_ (58)
Vikopeu1 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 62

Üdv Mindenkinek!

A szombati OB1-ről pár jobban sikerült képem itt: http://vikopeu.fw.hu (újdonságok menü).

Normális104 Creative Commons License 2005.04.11 0 0 61
Drága Barátaim!

Ne felejtsétek el, 16-án szombaton itthon is megkezdődik a szezon. Az első verseny Debrecenben lesz (egyéni bajnoki).

http://speedway104.hq.hu
Normális104 Creative Commons License 2005.04.02 0 0 60
Akkor mutasd meg!
Előzmény: norbert86 (59)
norbert86 Creative Commons License 2005.04.02 0 0 59

Szerintem az a Kovács Roland nevű egyén nem is tud motorozni én jobban tudok.Na meg impotens kis pisis,az ilyen ne is motorozzon.Inkább sanya motorozna helyette mert ő legalább tud.Császtok.

_Szeki_ Creative Commons License 2005.03.13 0 0 58

Hali !

Itt Szegeden februárban a plaza mögött van egy mesterséges tó,és volt egy kis jégmotor bemutató,néhány salakos kijött (Magosi,Hell ),meg sok amatőr kicsit "öreg" mocikkal,de valami állat volt pár centire lenni ezektől a mély hangú dögöktől..

Hell Csaba hosszúpályás motorra is kente egy kicsit,nagyon jól ment...

Másnap megjelent erről egy cikk egy helyi újságban,hogy milyen érdekes,hogy több száz ember kijött erre a kis bemutatóra,holott hány éve nincs salakmotor Szegeden...

Amúgy régóta akarnak pályát építeni Szegeden (a régi pálya helyén lakópark épül),de nem jön össze rá a pénz...

Most a cikkben azt írják ,hogy a Motor Art SE beadott egy tervezetet az önkormányzathoz egy pálya átépítéséhez.Ugyanis van a tisza parton egy szinte kihasználatlan hatalmas foci stadion,amit ott esz meg a fene.Belül megmaradna a focipálya,de nem sok alakítás kell hogy egy salakmotor versenyt le lehessen bonyolítani.Vílágítás is van,szóval tök jó meg lehetne csinálni,csak pénz kell hozzá.

Amíg nem épült meg a napos úti sportpálya,addig itt voltak salakmotor versenyek a 70-es években...

Hát szóval kíváncsi vagyok,sikerülne-e ide visszahozni a régi nagy versenyeket,bár én nem sok esélyt látok rá...

gambitman Creative Commons License 2005.03.10 0 0 57
Elvileg készül Nyíregyházán a pálya vagy nem?
Legalábbis valahol azt olvasam lesz ott verseny.
Tavaly voltam én is a szlovén nagydíjon, annyira jó volt, hogy erősen gondolkozom, hogy idén a lengyelre is elutazzak. Kiváncsi vagyok, mennyire fog bevállni az új GP rendszer, bár szerintem kár volt a régit lecserélni.
Előzmény: Vikopeu1 (56)
Vikopeu1 Creative Commons License 2005.03.10 0 0 56

Üdv Mindenkinek!

Csatlakoznék én is a slakrajongók táborához. Nyíregyházán élek és már kisgyermek korom óta járom a versenyeket. Bár a nyíregyi megszünés után volt egy nagy holtidő, de 2002 óta szinte újra rendszeresen járok, és a versenyeken elég sok fotót is készítek. A slovén GP-re minden évben elmegyünk. Egyszerüen hatalmas a feelingje egy GP versenynek. Remélhetőleg egyszer nálunk is visszaéled ez a sportág. Addig is jó szurkolást mindenkinek a 2005-ös évre!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!