Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.29 0 0 123

Sziasztok!

Van egy nagy kérdésem:
Cégecskémnek van egy weboldalacskája (www.swissmade.hu), és én persze azt szeretném, hogy a keresők rátaláljanak (index, altavizsla, stb.). Az "add url" -al már próbálkoztam, de erőfeszítéseimet nem koronázta túl nagy siker:)))
Szóval hogy a fenébe tudom megcsinálni, hogy ha muksó beírja a keresőbe pl. az "óra" szavacskát, akkor a szerkentyű lelistázza a swissmade.hu-t?

Sportivo a tudatlan vállalkozó.

PS: Értem a kritikát, csak nem szeretem - szóval nem fikázni az oldalt !!!:)))

Caryota Creative Commons License 2000.12.28 0 0 122
Felvétettem honlapomat az Index keresőbe (#2089) és mégsem lehet megtalálni. Igaz, hogy nem .hu-ra végződik, de azért még magyar nyelvű.
Lehet vajon segíteni ezen a problémán?
egeresz Creative Commons License 2000.12.07 0 0 121
Hi staffs,

/x.php3?s= -vel ugyanazt el lehet játszani, mint amit már egyszer leírtam. Ennyire nem féltek attól, hogy valaki megnyomja az egészet?

egeresz

Előzmény: InfraRED (74)
egeresz Creative Commons License 2000.12.07 0 0 120
Hi,

az ELTE Info epuleteben a progmat nagy geprem is azzal lett felszerelve, tehat ez mar 2 hely.

Előzmény: Rastaman (116)
Rastaman Creative Commons License 2000.12.04 0 0 119
Mi az? Mit mosolyogsz?
:))

Na majd ha az R-ben jarok, meglassatok!
:)

Rastaman

Előzmény: Pozsi (118)
Pozsi Creative Commons License 2000.12.03 0 0 118
:))
Előzmény: Rastaman (116)
Rastaman Creative Commons License 2000.12.01 0 0 117
Most erkezett informacionk szerint valoszinusitheto, hogy a kegytargy "csak" reklam gyanant lett elkeszitve, es sajnalattal tolt el az a teny, hogy az Index nem gondolt rajongoi taborara...

Rastaman

Rastaman Creative Commons License 2000.12.01 0 0 116
Informacioink szerint a kerdeses egerpadot csak es kizarolag a Budapesti Muszaki es Gazadasgtudomanyi Egyetem Hallgatoi Szamitogep Kozpontjaban lehet megtalalni, es mivel korlatozott peldanyszamban keszult belole, sajnos az a nagy kozonsegnek nem elerheto. Informatorunk, aki kerte neve titokban tartasat, bevallotta, hogy meg neki se jutott a kerdesed kegytargybol, pedig o a szerkesztoseg aktiv (?) :) tagja.
A hirt az Index sem megcafolni sem megerositeni nem volt hajlando.

Budapest, Muegyetem rakpart, Rastaman

Rastaman Creative Commons License 2000.12.01 0 0 115
Ha lehet, emilben irja meg vki, mert nem tudom, mennyire fog sikerulni kovetni az esemenyeket itten...

Rastaman

Előzmény: Rastaman (114)
Rastaman Creative Commons License 2000.12.01 0 0 114
KERDES: honna lehet index keresos egerpadot szerezni????
Nagyon tecc, itt a BME-n, az R-ben csak ilyen van!

Rastaman

Gaaruda Creative Commons License 2000.11.26 0 0 113
Ki lehetne egészíteni az alábbi hírben szereplő keresővel

http://www.ereo.com/excite_presentation

Az Ereo Inc. hétfőn mutatta be azt az új internetes keresőtechnológiát, melynek
köszönhetően a felhasználók képek, fotók segítségével kutathatnak az interneten, a régi
szöveges keresés helyett.

Az Ereo szerint a technológiát használó szörfözők sokkal rövidebb idő alatt képesek
megtalálni az általuk keresett információt, de az online vásárlásban is segít a rendszer.
Az Ereo létrehozta az iparág első, vizuális keresőmotorját, amely arra alapoz, hogy az
emberek sokkal könnyebben kapcsolják össze a fogalmakat a képekkel, mint a
számokkal vagy a szavakkal.

"Nem titok, hogy a mai hagyományos, szöveges információkra alapozó keresők komoly
csalódást okoznak az internetethasználóknak. Ez azoknak a cégeknek különösen nagy
veszélyforrást jelenthet, akik az online vásárlóktól függnek. A nagyobb sávszélességre,
és az átvihető gazdag multimédiás tartalmakra alapozva az Ereo segíthet olyan
keresők létrehozásában, melyek megkönnyítik, felgyorsítják a keresést az interneten, és
segítik az online vásárlást." - mondta Michael Shehan, az Ereo elnöke, alapítója.

Az Excite@Home az elsők között kezdte alkalmazni az új technológiát. Az Ereo
szolgáltatását integrálták a kikötő szolgáltatásai közé. A felhasználónak először
szövegesen kell körülírnia az általa keresett információt, vagy a terméket, például
"szék". A képernyőn ennek megfelelően több kép jelenik meg. Ha felhasználó egy, az
elképzelésének megfelelő fotót lát, akkor a "More like this" gombra kattintva tovább
léphet a keresésben, szűkítheti a csoportot.

Az új technológia működése megtekinthető a www.ereo.com/excite_presentation
címen.

Pozsi Creative Commons License 2000.11.21 0 0 111
Jelenleg sajnos nem.
Előzmény: dpbymqn (110)
dpbymqn Creative Commons License 2000.11.21 0 0 110
Van mod szokozoket tartalmazo string keresesere?
(pl.: "Kovacs Geza")
/dobyman
Pozsi Creative Commons License 2000.11.16 0 0 109
Az egész tartalomban lehet keresni. Talán egy kicsit megtévesztő a felirat.
Előzmény: foldimogyoro (108)
foldimogyoro Creative Commons License 2000.11.16 0 0 108
szeretnem, ha nem csak a torzsasztal tartalmaban lehetne keresni az uj keresovel, hanem az egesz forumban.
egeresz Creative Commons License 2000.11.15 0 0 107
eh... mintha lett volna itt még egy cikkem... Csak nem írtam olyasmit, ami a moderálásba ütközik :-)
Szóval, javitanám magamat:

az a baj a lap alján lévő közvetlen oldalgombokkal, hogy hianyzik belőlük a type=nativ kapcsoló.

Azt meg szimplán nem értem, hogy miárt van megismételve a keresősztring a q= valamint a nativ= paramétereknél.

egeresz

egeresz Creative Commons License 2000.11.14 0 0 106
Bugrep:

beirom a "nativ" keresobe, hogy
"vms" AND DOMAIN "elte.hu"
erre kiad egy rakas talalatot -- idaig ok.
Lapozni tudok a talalati lista tetejen levo nyilakkal, de a lap aljan levo direkt oldalhivatkozasok nem mukszenek: a keresesi fooldalt adja vissza, (error) a kereses nem eredmenyezett talalatot.
(A nativ= parameterbol atment a sztringem a q= parameterbe)

egeresz

InfraRED Creative Commons License 2000.11.13 0 0 105
gyakorlatban arrol van szo, hogy a . az szo-elvalasztokent mukodik a kereso szamara..

ha az "index" szora kerestel volna, akkor arra lett volna talalalat

Előzmény: OpiumPapa (102)
InfraRED Creative Commons License 2000.11.13 0 0 104
nem bug ez... csak a "marketingszakemberek" hulye otlete nem valt be :-))
Előzmény: Pozsi (103)
Pozsi Creative Commons License 2000.11.13 0 0 103
Ez tényleg egy kis bug, de azért
Előzmény: OpiumPapa (102)
OpiumPapa Creative Commons License 2000.11.13 0 0 102
Janibácsi ötlete tesztelve, nincs találat se az index.hu , sem az index.index.hu -ra. Tök mindegy, hogy magyar weben, vagy az indexen (sic!) vagy a Tasztalon kerestem. Nem vagyok egy szörcs endzsin optimájzer, csak szimplán nem értem, hisz a Tasztalt indexeli a cucc, nem?

Papa

Janibacsi Creative Commons License 2000.11.13 0 0 101
Hát azért ez vicces gyerekek...

Még reklámozzátok is h JÁTÉK!! Ird be hogy index.hu... Na kérem én beírtam! Az eredmény? NINCS TALÁLAT!!! Érdekes hogy a saját oldalatokat se találja meg, és még reklámozzátok is?? Hmmm..

JAno

Imre.Farago Creative Commons License 2000.11.12 0 0 100
Az alabbi sorral tudod megnezni, hogy egyaltalan bekerult-e a kereso adatbazisaba:
url:www.tar.hu/szimba123
1 - Ha meg nincsen benne, akkor lehet, hogy jonehany napig el fog tartani. Par nap, esetleg 1-2 het. Nem tudom, hogy a sherlock (index spidere) milyen gyorsan pasztazza a netet.
2 - Ha mar benne van, akkor kuzdeni kell a kulcsszavakkal (is), hogy az elsok kozott jelenjel meg.
Előzmény: szkripnyik (99)
szkripnyik Creative Commons License 2000.11.12 0 0 99
Hozzáadtam az oldalamat (http://www.tar.hu/szimba123/index.html) a keresőhöz, de nem hozza vissza sem e meta, sem a szövegben található szavak alapján.
A help nagyon szűkszavú, hogy mit hogyan kell csinálni, lehet, hogy én rontottam el valamit,
de mit???
Fürgeláb Creative Commons License 2000.11.10 0 0 98
Az adatbázisba a konkurencia keresőjének találatai is bekelültek:

http://index.index.hu//search.php3?sid=93903&q=%E9retts%E9gi%20t%E9telek&from=340&target=magyarweb

Ruperman Creative Commons License 2000.11.08 0 0 97
Rákerestem a kereső reklámában szereplő "új férj"-re, ezt kaptam:

1. Ericsson Képzmvészeti Galéria
2. KIM - Új Életet a Családoknak
3. BpN. 6-7. 1994/4-1995/1 - Robert Fishman: A külvárosok határán születo ú
4. Új Ember
5. Humor Harold
6. Esterházy Péter: 1 könyv (1 bohóctréfa)
7. Új Ember
8. Új Ember
9. Új Ember
10. Könyvheti összeállításunk a 1421
11. ...SuperGamez::Új DVD filmek...
12. Index - Új hozzászólás - Debreceni korzó - Törzsasztal - Fórum
13. ...SuperGamez::Új DVD filmek...
14. Új Ember
15. Új Ember
16. Minden nap új öröm
17. Terminal: Fórum: Új hozzászólás
18. Új Ember
19. ...SuperGamez::Új DVD filmek...
20. CV - A foglalkoztatás növelésének új útjai

Vagy keresőt, vagy reklámot kellene cserélni, mert ez azért nagyon gáz!

R.

bbalint Creative Commons License 2000.11.05 0 0 96
ööö... ez nem tartozik ide, de nem nagyon tudtam(akartam) találni a fórumhoz kapcsolódó fórumot a fórumon... szóval[off2pic]:
mért van az, hogy van "Új vendég" státuszú felhasználó, akinek alapértelmezésként a keki@index.hu e-mail címet adja?

--bbalint

bbalint Creative Commons License 2000.11.05 0 0 95
ez miért került a forrásba, mikor egy normális kérésnél nyoma sincs...:
angelday 00/10/3

QUERY: "array"

illetve hogyan ad ki ilyen eredményt egy teljesen más keresett szövegre:
http://sparc4.mars.vein.hu/nmr/samples/1999/majus/HCS138_P31_array.fid/
(a lapon binárisok vannak, amik vagy nincsenek futtatási engedéjjel ellátva, vagy mittomén)

majd hazaviszem az általatok használt keresőmotort, és azt szadizom.

--bbalint

egeresz Creative Commons License 2000.11.03 0 0 94
Hi,

milyen kéréssel sikerült ezt előidézned?
lásd ebben a topicban a 17468604 azonosítójú cikkemet, és InfraRED 17468734 azonosítójú válaszát. (2000. 10. 12)

egeresz

Előzmény: bbalint (93)
bbalint Creative Commons License 2000.10.31 0 0 93
Warning: PostgreSQL query failed: ERROR: parser: parse error at or near "," in /var/www/x.php3 on line 7

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /var/www/x.php3:7) in /var/www/x.php3 on line 8

virul a pirula?

--bbalint

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!