164,5 felett és Körmend győzelemben kellett nekem. -19nél kikapcsoltam a laptopot. Aztán én is visszanéztem az utolsó 2:23at. Amikor 10 másodperccel a vége előtt a sporik -közel 2 perces videózás után - a Honvédnak adták az oldal bedobast , es jött a 2 Honvéd bunteto , azt hittem a BB1 írta jól, nem az eredmenyek.com. Aztán kihagyták mindkettőt, Williams oldalról beugrik, talán Grubor teljesen feleslegesen faultolja, 2 bünti jó, az utolsó Honvéd rádobás beszorul a gyűrű és a palánk közé és vége is lett .
Minden tiszteletem a körmendieké , de ilyen leolvadást , ennyi technikai hibát amennyit a Honvéd vétett, ilyen vereséget még én sem láttam soha, pedig 83ban egy Vidi-Baja volt az első meccsem :😀
Közben még megy itt nálam a háttérben a meccs utáni ünneplés. A körmendiek kiabálják, hogy gyertek föl, gyertek föl, aztán nem mennek, és egy hang benyomja, hogy gyertek már föl, bazmeg.:))))
Király Márióval és Zsivera Gáborral beszéltünk meg néhány érdekes témát a férfi kosárlabda elmúlt heteiből. Ezek közé tartozik Lóránt Peti (meglepő) visszatérése, a válogatott jövője Keller Ákos visszavonulása apropóján és a felvétel alatt véget ért Reggiana - Falco BL meccs.
Ne felejts el feliratkozni a podcastre abban az appban, amelyikben épp hallgatod! Elérhető Spotify-on, Apple Podcasts-en vagy bárhol, ahol podcastet hallgatsz, sőt, most már Youtube-on is!
Nekem speciel ez legnagyobb bajom vele, mert totál szakmaiatlan. (Igazán nem vádolható túlzott objektivitással mondjuk egy Fradi-meccs kommentátora sem az európai kupában, de ott sem hallod egész meccsen át, hogy "mi vezetünk, mi támadunk, de jók vagyunk", most a játékosok totálisan infantilis becézgetéséről nem is beszélek.)
Hogy néha belefut félresikerült jóslatokba, hát istenem, ilyen van. :)
És ahhoz mennyire kell megkeseredettnek lenni,hogy ez téged ennyire zavarjon?:)))
remekül kihasználta a falco hogy ez az olasz egy igazi 0iq-s mindent erőből,mindent fizikálisan, mindent első szándékból megoldani akaró streetball csapat benyomását kelltette. minél jobban akartak nyomni annál jobban görcsöltek rá,öröm volt nézni.
a csapatok (ertsd jatekosok a jatekosok ellen kulon-kulon osszevetve) csatájában 100ból 100szor maradna alul a falco,mintahogy a stílusok (értsd gondolkodás,kivárás,többedik szándék vs észnélküli streetball) meg simán hozta a falco.
az olaszok edzőjének nem tudom (meg nemis érdekel) az előélete vagy a viszonya a játékosokkal, de szépen hülyének nézték meg elszabotálták a légiósai bármit is kért:DD de ez legyen az ő bajuk.
Végülis ahogy számolgattam és ha nem rontottam el, egye fene 😉
Ha mindenkinek 7:6, ha mindenkinek 6:7, benn vagyunk a kupa nyolcban.
Bár a hazaiban már mondtam, ha kikapunk Pesten (és itt is mondom azt is, nem lebecsülve a Honvéd csapatát), és ha be is jutunk a kupába mert úgy alakul a többi eredmény, nem érdemeljük meg a legalább 1 meccses lehetőséget.