Pistike, szerintem nem figyeltél oda a hirre eléggé mert az érintett újságiró nem kommentálta az esetet tehát nyilvánosan nem sértödött meg, valószinü azért nem esett jól neki, mint neked sem esne jól feltételezem, ha valaki mikrofonba nyilvánosan azt mondaná rólad hogy "seggfej".
Ez az egyetlen foglalkozás amihez nulla iskolázottság kell. Gyülöletkeltés, rosszindulat jó manipulációs készség seggnyalás...mesterszarháziákosbölcsbubóistvángyémántrózsásmarianneujpetike stb
Bocs, kapkodtam, mert most el kell mennem. Szóval, amit az előbb írtam, az az oka annak is, hogy érvekre nem reagálnak, csak a magukét fújják. Nagyon jól látszik a Fórumban is: ha neki nem tetszőt írsz, előbb kioktat, lesajnál, hozzá nem értéssel vádol, majd egyszerűen nem válaszol. Nem illesz a képébe, ezért nem is létezel többé.
Az a baj az újságírókkal, és itt, gondolom, a politikai újságírókról van szó; hogy próbálnak a politikusokkal azonosulni. Ezért van annyi durvaság itt, a Fórumban is, mert két szekértáborból lövik egymást. A kenyerük érdekében muszáj valamelyikhez csatlakozniuk.
Szerintem inkább seggfej politikusok vannak és ennek a következménye a seggfej újságíró, lásd Csurka és Lakatos (ill. az egész Vasárnapi Újság szerkesztősége), végül is vannak, ezek szerint.
Viccelsz ?
Nézz végig az indexes felhozatalukon !
gyűlöletgalacsinok, hormonális szarozások, takonycsomózó almalöttyök, dinkák és speakerek.
Rahedli szerkesztőség online.
Ez nem elég reprezentatív mintának ?
Hétfőn Napervilleben, George W. Bush a választási hadjáratának helyszinén mikor meglátta Adam Clymer
újságirót a következőket mondta az alelnök jelöltjének:
- Nézd itt van Adam Clymer a New York Times óriási seggfeje !
- Oh igen Ő bizony az , és még milyen ! Válaszolta Richard Cheney az elnök jelöltnek.
Szerintetek nálunk is vannak seggfej újságirók , vagy ez kizárólag USA specialitás ?