Keresés

Részletes keresés

hexo Creative Commons License 2005.11.27 0 0 415
ehehe

úgy látom nagyon bevált, mert sokakat érdekelt és jól jártak vele :)
Előzmény: galvagin (414)
galvagin Creative Commons License 2005.09.22 0 0 414

Sziasztok!

Esetleg ha valakit érdekel egy új fizetési  rendszer ha beválik és minden igaz ahogy leirják,a fontos az hogy ingyenes

Üdv Galvagin

http://www.bestpayway.com/index.php?ref=4809

hexo Creative Commons License 2005.09.21 0 0 413
Figyelemre méltó post.
És erősíti a "piramis"-t kiáltók véleményét.

Mert ugye mi kell ahhoz h benyomulj az új piacra? Semmiképpen sem sok ész, hogy rájöjj arra, hogy be kell nyomulnod az új piacra, hanem:

1. új piac
2. INFORMÁCIÓ (hová? mikor?)

Ha elfogadjuk a postod tetején levő okfejtést, akkor bizony nagyon is logikus, hogy szépen egyesével nyílnak a piacok. Viszont a magyarázattal nem értek teljesen egyet ("A régebben lerohant országok Amway-tagjaitól elvennék az utolsó reményt is!"). Sztem a fő ok az, hogy így lehet maximalizálni az (amúgy is extra) profitot. Szépen egyesével, mikor már tényleg kicsi egy ország, akkor továbblépünk. A hoppon maradt balekok nem érdekesek, majd jönnek újak, hadd pörögjön az üzlet, plusz mi (értsd: amway) is haladunk a korral, (vebso satöbbi) a madaraknak is lehet újra próbálkozni.
Előzmény: Törölt nick (407)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.10 0 0 412
azért kösz, hogy felhoztad!
Előzmény: Eaglet (411)
Eaglet Creative Commons License 2005.07.30 0 0 411
Erre már találtam választ egy másik topic-ban a pénzkeresés internetezéssel ? címűben.
Előzmény: Eaglet (410)
Eaglet Creative Commons License 2005.07.29 0 0 410
Az Autosurf a web-en pénzkeresési lehetőségről szeretnék kérdezni, gyakorlati tapasztalatokról ha írnátok. Mennyi esély van arra, hogy az elvégzett munka ellenértékéhez hozzájussak?
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.07.28 0 0 409
...
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.17 0 0 408
Felhozom már ezt a topicot is, ne csak a másik háromba írogassatok...
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.23 0 0 407

Na, szóval az én elméletem.

Ugye, mint azt már korábban írtam, a 90-es évek közepén az a merész elgondolás uralkodott az Amway vezető berkeiben, hoghy az ezredfordulóra - tehát cirka 5-6 év alatt - minden olyan piacot megnyitnak a Földön, ahol addig még nem működött a biznisz.

Ezzel szemben még Európában is évente csak 1-1 ország nyílt meg, szó sem volt globális piacnyitásról.

Nézzünk egy kicsit a dolgok mélyére.

Ha egy országban megnyílik az Amway, hirtelen sok belépő lesz, akik után azok az illetők fölözik le a hasznot (mint "gyémántok") akik korábban valamelyik külföldi országban ismerkedtek meg az üzlettel, majd gyorsan rájöttek, hogy nekik ott már nem sok esélyük van, ellenben új piacokon még igazán nagyot lehet kaszálni. Ez Magyaro-n is így volt, Ausztráliából, Ausztriából, Angliából, USA-ból jöttek ide a 91-es piacnyitást megelőzően a konjunktúralovagok, és mivel az üzletről még alig tudtak itthon valamit, következésképpen rossz híre sem volt, az emberek pedig jóhiszeműek voltak, egy csomóan beléptek, a hierarchia legtetején levő illetők pedig villámgyorsan elérték a smaragd, majd a gyémánt szintet és jól megszedték magukat.

Ez más országok üzleti nyitásakor is ugyanígy zajlott le. A piacnyitás az piacnyitás, akkor lehet igazán nagyot kaszálni, hiába is mondják később a néphülyítő mítingeken, hogy nem...("Te-ís-meg-tú-dó-csí-nyá-nyí...")

De mit történik azután? A sok átvert ember rájön, hogy nekik már esélyük nincs elérni azt az életszínvonalat, amit a gyémántok ezerrel nyomatnak és mutogatnak az agymosórendezvényeken. Ehhez hozzájárul még némelyik termékforgalmazó erőszakossága, dilettantizmusa, egyéb balfaszkodásai - summa summárum, egyre nehezebb lesz szponzorálni, hálózatot kiépíteni, sőt, termékeket eladni is. Erre aztán a legtöbben kilépnek, cseppet sem pozitív véleménnyel az Amwayről. A hoppon maradtak közül vannak, akik bent maradnak - de egy jó részük miért is?

Azért, mert a lelkük mélyén mégiscsak szeretnének maguknak jó életszínvonalat, magas jövedelmet, elmenni Ólendóuba mikiegeret nézni, stb. stb., hiszen a görényfesztiválokon a lelkük mélyébe ivódott az  ilyesmiket szajkózó szeminarista maszlag.

Igen ám, de mint tudjuk, a hazájukban már régesrég esély sincs ennek elérésére. Minden ember úgy menekül már pusztán az üzlet nevétől is, mint ördög a tömjénfüsttől...Márpedig ki akarna rengeteg pénzt kiadni a semmiért?

Milyen utolsó reménysugár marad ezen emberek számára?

Elárulom: A MÉG MEG NEM NYITOTT ÚJ PIACOK!!!

Ez tartja fenn, ez táplálja a tagságban a reményt. Hogy hátha...Hogy majd nyílik még valahol a közelben új ország, új üzlet...Legfeljebb kiköltöznek egy pár hónapra/évre, de akkor is megéri...Hogy akkor majd...lehet egy csomó embert átverni, hitegetni, illetve dehogy is, megmutatni nekik a lehetőséget, felvillantani a reményt...és akkor aztán dőlik a zsozsettó, lesz új ház, Merci, Diznivörld, ünneplés, stb...

Ehhez viszont bent kell maradni a hazájuk üzletében, és ugrásra készen várni az új piacok nyitását.

Mint ahogy várták annak idején külhonban dekkolva a mi első gyémántjaink is...

Akik az ottani piacon szart se tudtak volna elérni, nemhogy milliós jövedelmeket...

És még lehetne sorolni más országok piacainak hirtelen, a semmiből feltűnt élelmes, ügyeskedő szarvirágjait is...

Viszont gondoljunk csak bele: mi történne akkor, ha hirtelen néhány éven belül megnyitnák az összes üres piacot?

A régebben lerohant országok Amway-tagjaitól elvennék az utolsó reményt is!

Hiszen nem lehetne már sehol új piacban, konjunktúrában, hirtelen meggazdagodásban reménykedni...

Épp ellenkezőleg: maradna mindenütt a nihil, a fásultság, a kiábrándultság, a reménytelenség...

És mindenütt kezdenének az emberek tömegesen-tömegesen kilépni...

A cég pedig lehúzhatná a rolót rövid időn belül...

Nos, nyilván ezt akarták elkerülni. Ha volt is kezdetben ilyen terv, a cég vezetői (vagy üzleti tanácsadóik) nagyon gyorsan rájöttek arra, hogy őrültséget terveznek, mert - mint fent vázoltam - ha rövid időn belül megnyitnák az összes szabad piacot, akkor az Amway a saját halálos ítéletét írná alá.

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.29 0 0 405
VARIÁCIÓK KONTAKT-KAZETTÁRA,

(avagy: Hogyan nézzük hülyének az embereket - tartósan?)

Az ám, a kontakt kazetta...
90-es évek második felének kitalálmánya, a toborzás hatékonyabbá tétele céljából. Ez egy olyan kazetta volt, amin egy teljesen ismeretlen szpíker papolt, és - szokás szerint - nem említette meg egyetlen árva szóval sem a cég nevét. Úgy gondolták a gyártók és kiadója, a szent és sérthetetlen Network21, hogy ezt a kazit odaadhatjuk bárkinek, hogy hallgassa meg, s miután ez megtörtént, az illető megdönti a helyből-magasugrás világrekordját, felkiáltván: - Vááóóóóó! Ezaaaaaz! Erre vártam, ez kell nekem! Heuréka! Hol kell aláírni a jelentkezési lapot?.."
Na igen...ahogyan azt Móricka elképzelte...
Az első változat címe ez volt: Network marketing.
Na, ez már kapásból elég volt ahhoz, hogy az emberek többsége eleve el se fogadja a kazettát, meghallgatás pedig pláne szóba se jöhetett. Ha valaki jobb sorsra érdemes jelölt pedig mégis berakta a magnóba, a felelőtlenül rámásolt felvezetőzene rögvest meggyőzte, hogy stop, mert be akarnak szervezni az emvéjbe, úgyhogy a szerencsétlen hanghordozó máris rükvercelt vissza a gazdijához...
Na, ezen tapasztalatokból okulva, a következő sorozatot zene nélkül, tök sima címkével gyártották le, címe pedig: "A 90-es évek üzleti lehetősége". Viszont meghagyták rajta ugyanazt az álságos, átlátszó, mézzel átitatott, csöpögős szöveget, amiről valósággal sütött, hogy ad 1. teljességgel hihetetlen, ad 2. abszolút nem őszinte, ad 3. hogy Amway. Röviden summázva a lényeget: eredmény továbbra is semmi. Ráadásul - micsoda pech - jött 1999, a kilencvenes évek utolsó esztendeje. Az eddigi címmel azért már mégsem lehetett kiadni a továbbiakban a hülyítőeszközt, annál kevésbé, mert ekkorra már napnál világosabbá vált, hogy az MLM minden kristálygömbözés ellenére NEM vált a nájntíz üzleti lehetőségévé. Krónikus fantáziahiányukban azonban az új szériának a "XXI. sázad üzleti lehetősége" címet adták, talán abbéli meggyőződésükben, hogy ez 2100-ig tutira megfelelő lesz, feltéve, ha 2050 után az akkori balekok nem kezdenek legalábbis kételkedni. A szöveg viszont továbbra is változatlan volt a szalagon, eredmény meg ugyanaz a jól megszokott klasszikus nihil. Nosza, nekiveselkedtek a derék netvörkhuszonegyesek, kiadtak egy teljesen új audiókazit, mely egy kerekasztal-beszélgetést tartalmzott, zsír új címet is kreáltak nekije, hogyaszongya: "Megfelelő időben, megfelelő helyen..." Ez aztán  üzleti szempontból nem volt jellemző kis hazánkra...Egy ideig nem is volt semmi baj a kréta körül, de valószínű, hogy ennek a negatív kicsengése is hamarost elterjedt, aminek következtében az emberek esmént rájöttek a kópéságra. Itt én már nem követtem az események láncolatát, de azt tudom, hogy az utóbbi években mind a marketingtervben, mind a kontaktkazi terén "internetes kereskedelem" és "elektronikus kereskedelem" néven kísérlik meg az MLM-et és az Amway-t eladni. Hogy honnan tudom? Egy kollégámnál megláttam egy ilyesféle kazettát, valami elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos címe volt. A fizimiskája lévén rögtön tudtam, hányat ütött az LOC, de nem árultam el a szakinak, csak naivan rákérdeztem: - Mi ez? - Egy betegemtől kaptam, valami internetes akármi - hangzott a válasz. Pár nap múlva újfent megérdeklődtem: - Na, mi volt a kazettán? - Á, át akart verni a csajszi! Belehallgattam, de pár mondat után tudtam, hogy Amway, az meg engem nem érdekel, úgyhogy visszaadtam...

That's all...

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.28 0 0 404
Na...hát senki nem nézte meg???
Előzmény: Törölt nick (403)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.28 0 0 403
Mindenkinek, aki tud angolul:
http://www.mlmsurvivor.com
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.14 0 0 402
Na és hogy tetszett?
Előzmény: Gilbert (401)
Gilbert Creative Commons License 2003.06.24 0 0 401
Koszi mar nezem is!
Előzmény: Törölt nick (400)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.24 0 0 400
Tanácsolom, olvasd el "Az Amway-ról" c. topicot is!
Előzmény: Gilbert (399)
Gilbert Creative Commons License 2003.06.24 0 0 399
Sikerult vegigolvasnom a topicot. Hat mit mondjak? Tanulsagos.

Ha belegondolok, hogy 10 eve velem is ugyanezt csinalta a baratom mint az ide irok nagytobbsegevel meg a gondolattol is kiraz a hideg. Szerencse ide vagy oda pont akkor jott ez a kulfoldi lehetoseg amikor amugyis abba akartam hagyni az egeszet, igy volt mire fogni.

Termeszetesen az Amway-rol beszelek en is mi masrol. Neha sajat magamat is megmosolygom, hogy mekkora balek voltam. Iszonyu penzeket koltottem mindenfele "csodaszerekre", megbabonazva tapsoltam a BS-ben az "Istennonek" titulalt Karasz Cecilia "hatalmas szonoklataira", hetvegeken szeminarium tobb ezer forintos kiadassal, hetkozben "szponzoralas" kazetta, video, konyv aaaaa nincs is vege a dolognak. Mire rajottem magamtol, hogy tul keson kezdtem es ezt a dolgot csak egyszer lehet meglepni, mar keso volt nyakog alltam adossagban.

Aztan kijottem ide ahonnan allitolag elindult az egesz Amway mizeria Magyarorszagon es erdekes modon 7 ev alatt ird es mond egyetlen egy alkalommal nem talalkoztam ezzel a nevvel! Pedig allitolag itt mindenki ebbol el, es Eszak Amerika gazdasaganak az Amway a mozgato rugoja:-)
7 ev alatt egyszer nem keresett meg egyetlen Amway ugynok - de egyetlen mas MLM ugynok sem - egyszer nem csorgott a telefonom, hogy "Te figyu van egy marha jo uj vallakozas amivel milliokat lehet keresni 1-2 ev alatt nem akarod kiprobalni?" Ezen azert ugy elgondolkodtam. Ha ennyire meno ez a szisztema, a termekek szuper jok, gazdasagos, kornyezetkimelo es ami a legfontosabb meg felvevo piac is lenne ra akkor miert nincs itt? Pedig itt tenyleg nem lenne gond, hogy kinek adod el nem ugy mint odahaza.

En ketfele embertipussal talalkoztam amikor "Amwayeztem" Az egyik mindenre elszant lelkes, a vegtelensegig kitarto mar majdnem makacs es csokonyos ember volt aki vert izzadva ha kell az utolso filleret is belarakva probalta sajat maganak bizonyitani, hogy "meglatod meglesz a 18% a ho vegere!" Ok birtak tovabb, de igazan penzt ok sem lattak belole.

A masik az volt aki megvette a kezdocsomagot, felbontotta, elhasznalta, beszervezte a szomszedjat, a rokonat, ez max 2-3 embernel megallt, eljott egy ket beszelgetesre, majd tobbet nem lattuk.

10 ev tavlatabol azt hiszem ez utobbiaknak volt igazuk.

Most vegigolvasva a topicot sajnalom, hogy odahaza meg mindig van ember aki megeszi a maszlagot, erot, idot, penzt nem sajnalva ugy dont, hogy O is belevag es ha torik ha szakad vegigcsinalja.

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.24 0 0 398
Azon a gépen biztos csak ezt jelölték a "Kedvencek" közé. Indítsd el a keresőben az "Amway" nevet, az összes topic elő fog jönni.
Előzmény: hiroshi (393)
Yag. Creative Commons License 2003.06.23 0 0 397
Örülök, hogy sikerült egyenesbe jönni az üggyel.

Az Origós topicra átnézek , hamár ilyen kellemesen ajánlottátok. :)))

Előzmény: carmilla (396)
carmilla Creative Commons License 2003.06.23 0 0 396
:))))) Sziasztok!

A munkahelyi internet átka, hogy csak szakaszosan vagyok kommunikatív.

Yag., hiroshival már tényleg megtárgyaltuk a dolgokat, tehát ő egy picivel jobban képben van.
Tényleg megoldódni láccik a dolog, mert a pasim megint belefutott egy (most már tudom) tipikus amwayes zsarolásba, és a haja kettéáll tőle.
De: mind a ketten látjuk, hogy az mlmben igenis vannak lehetőségek. csak vszeg nem az amwayben - és pontosan az emberek, a módszerek miatt (elolvastam TELSTAR hivatkozását, hát mit mondjak, a hideg rázgált közben: pont ez volt velünk is!). Arról már nem is beszélve, hogy tíz emberből kilenc hanyatt-homlok menekül már a név puszta kiejtésétől is...

Tehát részünkről emvéj felejtő (hála hiroshinak és a többieknek a segítségért:)))), de az mlmes munka nem felejtő, ezért most a tapogatózó fázisban járunk: hol, merre, milyen cégeknél mik a lehetőségek? Ez óriási haladás a múlt heti állapothoz képest:))))))))))

Előzmény: Yag. (394)
hiroshi Creative Commons License 2003.06.23 0 0 395
Hello,

bocs, nem akartalak megsérteni, tényleg nem olvastam végig a topicot.
Carmillával egyébként az origo fórumán már megbeszéltük az egészet privátban.
Hidd el, én is annak vagyok a híve, hogy minél több céget megnézzen valaki, ha már érdekli ez a terület és ezt elég sokszor hangsúlyoztam is. Én is ezt tettem és azért döntöttem annál a cégnél, ahol most vagyok.
Szerintem ha van időd, nézz át az origo MLM topicjába, pörgősebb és vannak más MLM-esek is + néhány értelmes ember! üdv.
Carmillának egyébként megoldódni látszik a dolog!

Előzmény: Yag. (394)
Yag. Creative Commons License 2003.06.23 0 0 394
hiroshi

A válasz egyszerű. Ha valaki visszaolvassa a fórumot akkor láthatja hogy nem vagyok az MLM ellen. Sőt. Azok az emberek viszont akik irtóznak tőle illetve attól hogy másképpen gondolkodjanak, egy életre legyártják előitéleteiket az MLM szó hallatán. Rögtön az elején. Egy korábbi bejegyzésben emlitést tettünk arra, hogy egy MLM rendszer éppen olyan mint amilyenek azok az emberek akik dolgoznak benne. Ha valaki nem lát mást benne csak agymosást akkor nem biztos hogy az az ember hülye mert nem látja benne a milliókat. Lehet vagy elképzelhető, hogy furcsa és ismeretlen neki az a rengeteg Happy ember vagy nem mutatták meg még neki azt az oldalát az MLM-nek amit Ö maga is szivesen felvállal. Ezért jó ha több rendszert is gorcső alá veszünk. Más termékek, más jutalék rendszerek, más mentalitásu emberek. Ha ezek után végképp nem tudja beilleszteni az ifjú érdeklődő a mindennapjaiba az új lehetőséget mert kényelmetlen, mert ciki, mert nemistudja, akkor akár hátraarcot is vehetne nem ? Miért ne ? A döntés az Övé.
Mondom ezt azért, hátha feltünik valakinek, miért is akarja Yag. lebeszélni carmillát arról hogy hogyan tudnának az életükön változtatni ? Nézzük.

1. Nem biztos hogy carmillának perspektíva az együtt taposás vagy tapsolás.
2. Ha ellenérzést vált ki belőle, talán lehetne keresgélni hogy mi okozza ezt az érzést, de ehez kell carmilla minimális érdeklődése is.
3. Mindenkinek lehetősége van a lehetőségeket kihasználni. De nem kötelezö. Ha carmilla nem látja lehetőségnek az MLM rendszert mert neki más lehetőségei vannak, attól Ö még kedves és értelmes ember csak nem ugy gondolja a jövőjét ahogy te vagy én. Ez tök jó. Ez is azt igazolja hogy nem vagyunk egyformák. ( még szerencse ) És a lehetőségeink sem egyformák. Bár nagyon hasonlóak.
4. Mindenkit csak arról lehet lebeszélni, amiről akarja, vagy hagyja.

Summa :
Ha carmilla megnéz más MLM rendszereket és mégis megváltozik az agymosós elmélete róla, még akkor sem biztos hogy bólogatni fog. :) Bár kitudja. Ha esetleg Öt is érdekli hogyan lehet másképpen pénzt keresni mint FIX munkahellyel, akkor talán el tud indulni azon az úton a párjával együtt, ami kiveszi-kiemeli a mókuskerékből vagy patkányversenyből Öket. Amiben köztudottan rengeteg ember teker nap mint nap. Persze ha ki akar kerülni belőle egyáltalán. Ami nem kötelező! Csak lehetőség. Tapasztatatom szerint, csak annak az embernek lehet segíteni aki akarja is azt.
Hogy erről mi is az igzság arról majd carmilla nyilatkozik. :))
carmilla ?

Előzmény: hiroshi (391)
hiroshi Creative Commons License 2003.06.22 0 0 393
Bocs, lehet, hogy béna vagyok, de az Érdekvédelem rovatban csak a "magánember kontra Magyar Posta" topicot találtam! Be tudnál tenni egy linket?
köszönöm
Előzmény: Törölt nick (392)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.20 0 0 392
Olvasd el ezt a topicot, meg az Érdekvédelem rovatban Az Amway-ról topicot töviről-hegyire, majd sok mindenre rájössz! Ha a párodat rá tudod venni, hogy ő is művelődjön a magvas beszólásokból, lehet, hogy több hétvégi szemináriumra már nem is kell elmennie. Az pedig kész nyereség, mert még ha nem is keres semmit, legalább a pénzét nem nyúlják le.
Előzmény: carmilla (390)
hiroshi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 391
Ne haragudjatok, hogy beleszólok, de Yag, te, aki most készülsz elíndítani egy MLM értékesítési rendszerrel működő vállalkozást, miért beszéled le carmillát az MLM-ről?
Az tény, hogy nem jó emberrel és nem annyira jó céggel találkoztak, de ez nem jelenti azt, hogy maga az MLM rossz lenne.
Így ebben a formában az sem igaz, hogy ne járjon ajánlott rendezvényekre és ne olvasson ajánlott könyveket. Természetesen meg kell találni azt az egyensúlyt, ami még hasznos és nem romboló (mind pénzügyileg, mind emberileg).
Előzmény: Yag. (389)
carmilla Creative Commons License 2003.06.20 0 0 390
Köszönöm.
Tényleg próbálok a lehető legtöbb helyen a lehető legtöbb embertől a lehető legtöbbet megtudni a témáról.:))
Asszem ez működni fog: más rendszereket, más cégeket is nézzünk meg (eddig már eljutottam) és az időnket is megpróbálom olyan dolgokkal lekötni, ami eddig része volt az életünket.
Hát, remélem, hogy tényleg fontosabb vagyok neki a sok taposónál - és nagyon nem akarom, hogy az a "még" szócska bárhol és bármikor is ott szerepelhessen!:((

Sokat segített,hogy megértő fülekre találtam:))))

Hiroshinak külön köszönet!

Üdv Carmilla

Előzmény: Yag. (389)
Yag. Creative Commons License 2003.06.19 0 0 389
Hi carmilla.

Az agymosás ellen való védekezés egyetlen megoldása, ha nem megy el az ember a rendezvényekre. Nem olvas olyan könyveket amiket ajánlanak és nem hallgat olyan kazettákat sem.Ha arra gondol hogy az általa kifizetett pénz az nem befektetés hanem feleslegesen elköltött kiadás. És a munkatársak beszervezése sem megy másképpen csak úgy, hogy eszeveszettül rá kell beszélni ahogy titeket is a több pénz reményét lebegtetve elötük. Nézd kritikusan a terméket, nehogy "gagyit" akarjon tovább ajánlani. Ha kérdéses számodra hogy ez valóban jó minőség akkor ne ajánld mert a barátok hamar megharagszanak ha vacakot viszel nekik. Egyszer vesznek de legközelebb csak röhögnek. Egy barátságot sem érdemes egy vacak termékre felcserélni. Ovakodj attól is nehogy az elfogultság mondassa veled a termék minőségét.

Egyre vigyázz!! Ha barátoddal szemtöl szembe ellenkezel és megpróbálod lebeszélni, akkor Ö sokkal elszántabban fogja megát belevetni az MLM zegzugaiba. Hogy bebizonyítsa neked hogy csakazért is menni fog. Érts vele egyet elméletben. Vedd rá hogy más MLM rendszereket is megnézzetek - nézzen meg és a több ellentmondásos - egyik jobb mint a másik rendszer elv talán elbizonytalanítja hogy végül is melyik az igazi ez vagy az mitől és miért jobb a másiknál ... Szerencsére ma az országban az MLM rendszerek fikázzák egymást igy egyik helyen ezt a másikon ugyanarról az ellenkezőjét mondják. Ha ügyes vagy akkor elöbb utóbb elmegye a kedve attól hogy foglalkozzon ennyi szélhámossággal. Kicsit rásegíthetsz avval is hogy programokat, pl. mozit szervezel arra az időre amikor rendezvények vannak, - föleg hétvégére - vagy kirándulást esetleg ágyhancurt. stb. Talán még jobban szeret Téged mint a tapsolós rendezvényeket.
Mindenesetre ne hagyd ! Szerezd vissza azt az embert akit szerettél eddig. Mindezekkel együtt reménykedj hogy a mohó hirtelen meggazdagodási pénz utáni vágya még kissebb mint a te irántad érzett vonzalma. :)

Drukkolok.

Üdv Yag.

Előzmény: carmilla (387)
hiroshi Creative Commons License 2003.06.19 0 0 388
Szia! (ismét)
Szerintem itt nem igazán fogsz válaszra lelni, hónapok óta semmi mozgás a topicon. Az origo fórumon remélem meglelted néhány kérdésedre a választ! üdv. :)
Előzmény: carmilla (387)
carmilla Creative Commons License 2003.06.19 0 0 387
Sziasztok!
A másik mlm-es topicba is elregéltem a gondomat, de a biztonság kedvéért ide is beírom,hátha valaki tud egy jó megoldást javasolni:
kb 2 hónapja megpróbáltak bennünket a kedvesemmel bepalizni egy "szuper mlmes" üzletbe.Soha egyikünk sem volt kapcsolatban ilyesmivel azelőtt.Én rosszul vagyok az ilyen jellegű "marketingektől",de mivel igencsak nincs pénzünk,úgy döntöttünk próbáljuk meg.Öt perc alatt kiderült,hogy én alkalmatlan vagyok mlmes munkára,és főleg utállom,hogy át akarják mosni az agyamat és meg akarják változtatni a gondolkodásomat!A kedvesem úgy gondolta,hogy ő majd jól megpróbálja,csak a franchise-zal hagyják békén.Nem sikerült.A körülmények úgy alakultak,hogy el kellett mennie egy hülye hétvégi szemináriumra,és azóta kezdem rajta észrevenni az átmosott agy tüneteit...
Segítsen valaki ha tud: hogy lehet védekezni? Hogy maradhacc "ember"?Arról már letettem,hogy meggyőzzem:hagyjuk a fenébe az egészet - csinálja, hátha tényleg bejön(???). De nem akarom azt azt embert elveszíteni,akit megszerettem és nem akarok egy droiddal élni!!
hiroshi Creative Commons License 2003.05.16 0 0 386
Ha gondoljátok nézzetek át az origo fórumára. Üzleti negyed/MLM hálózatépítés topic!
Előzmény: hiroshi (385)
hiroshi Creative Commons License 2003.05.09 0 0 385
... máskülönben nagyot fog koppanni! Természetesen ez igaz a többi MLM-cégre is!
Előzmény: hiroshi (384)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!