Némmeg emmeg erontja a randimat a Doki dadájáva...pedigha... Te nekem a vágatlan vátozat van meg extrákka. Nna?!? Kivetítyük e nagy projektórra a Dunára, asz danolunk. Jövöl-e velem a Partra?
emlékeztet a saját együttesünkre annak jobb korában. nosztalgiagyötörte könnyek is hullanának, de még nincs mit siratni, csak újra kell rúgni a motort. ha érdekel:
A történetnek az a pikantériája, hogy dolog végeztével mindenki haladt a sőrfőzde felé. A két fiatalember is a fapadokon iszogatott, szabadég alatt- és én nem mertem velük kezet szorítani. Pedig megérdemeltek volna egy köszönömöt. Mitől izgul ilyenkor az ember, azóta sem tudom...
gondoltam míg nincs mit mondanom a májad dagasztanom meg CSAK ÚGY nem lenne illő (pl crt vulva nagy kedvenc), kushadtam a szertepunyvasztott sarolta úti menhelyemen. meg otthon is.
Gyerekszülés után távolítsuk el a méhlepényt, petefészket, méhet, beleket, májat, lépet vesét, szívet, tüdőt, stb. A fennmaradó üreget alaposan tisztítsuk ki. Töltsük meg áztatott zsemléből, petrezselyemből, szalonnából, gombából és vagdalt húsból összedarált töltelékkel. A hasüreget varrjuk össze. Az anyát ezek után tegyük az előmelegített sütőbe kb. 25-3o percre, ne tovább. Az anya tölthető saját beleiből, vagy gyerekből készült töltelékkel is.