Az Isle of MTV-ben, ami egybiránt most Triesztben volt, többek között a Garbage és Snoop Dogg vezette fel őket. lement a Galvanize, Believe, Boxer, pofátlan, amit a néppel csinálnak egy fellépés alatt, azok meg élvezik.
Az az érdekes,hogy én egyébként nem szeretem a live számokat CD-ken,mert álltalában pocsékan szólnak,de ettől még majdnem lerepült az én parókám is!:))
Persze az teccik benne a legjobban,hogy olyan,mint egy remix,annyira más mint az albumos,és jól le is van rövidítva,4:14.
Kiváncsi vagyok az angol 2 számos b-side-jára,a Swiper-re.Utána is néztem a neten,de még nem sikerült beszereznem.
Nem tudod honnan lehetne letölteni a Believe,Boxer videókat?Meg a Galvi-ból sem ártana egy WMV-s,mert csak quicktime-os van belőle,bár jó minőségben.
If you haven't seen the great new video for The Boxer it's now up on the site in the music & video section, so go check it out!
We can also confirm The Brothers are going to headline alongside rapper Snoop Dogg and Garbage at the ‘Isle of MTV’ main event in Trieste, Italy. They will play at the sea front summer festival set to take place at Piazza dell Unita’ d’Italia on 14 July 2005 and will air live across MTV Europe's Networks. Look out for more news soon.
Ez hogy jöhetett a Tesóknak?Minek jöhettek Mo-ra?Nem hinném hogy egy klip kedvéért.Mindenesetre nagyon poén,és megtisztelő!Ezentúl Mo büszkélkedhet egy Chemical Brothers klipel!