Keresés

Részletes keresés

Cida Creative Commons License 2000.08.29 0 0 13
Bár ne lenne igazam, de szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy az égegyadta világon semmi esélyünk. Kb. fél óra után már 2-0 lesz az olaszoknak, utána pedig tolük akár le is fújhatnák a meccset, majd szépen elkocognak a pályán, de hajtani már nem fognak. Ennélfogva a második félidoben már a félpályán is átmegyünk, hogy azért BB lenyilatkozhassa a meccs után, hogy "szünet után már voltak biztató jelek a csapat játékában, és több taktikai elemet is viszontláttam." Pedig ha valamikor, akkor most el lehetne kapni az olaszokat, akikrol köztudomású, hogy katasztrófálisan szokták kezdeni a selejtezo-sorozatokat. Plusz biztosan le is néznek bennünket, és a bajnokságuk sem kezdodött még el, szóval elvben lenne keresnivalónk. Sajna, majd jön a kijózanodás, és hallgathatjuk, hogy ez a csapat igazából a 2004-es EB-re készül, és amúgy is az egyik legfiatalabb válogatott a miénk...

De csakazértis HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!!

Norbi_ Creative Commons License 2000.08.29 0 0 12
Hát ez nem is kérdés!
Simán nyerünk 2:1-re!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!
stansfield Creative Commons License 2000.08.29 0 0 11
Az olaszok idegenben a döntetlenből indulnak ki, most sem fognak kockáztatni, kegyetlenül erős védelmük lesz. Sajnos, szerintem mi nem tudunk 1 gólnál többet lőni nekik, de azért is meg kell szenvednünk.
Tippem: 0-0. De azért örülnék, ha nem jönne be, mert nyerünk.
Az lenne a jó, ha mi pontot szereznénk tőlük, ők meg megvernék a többieket oda-vissza. Így pontelőnybe kerülhetnénk a románokkal szemben, de ahhoz legalább 3 pontot kell ellenük szerezni. A grúzokat és litvánokat mindenképpen itt is, ott is meg kéne verni.
Strong Creative Commons License 2000.08.29 0 0 10
A góltotóban ezt raktam meg a totózóban:

Magyarország - Olaszország 0,1-+

Strong

HAJRÁ MAGYAROK!!!

biancoblu Creative Commons License 2000.08.29 0 0 9
Az eszem szerint: 0-3
A szívem szerint: 1-0
HAJRÁ MAGYAROK!!!
zoliku Creative Commons License 2000.08.29 0 0 8
Bocs, hogy Lisztest kétszer is írtam: természetesen Tököli ékpárjának Horváth Ferencet szeretném.
zoliku Creative Commons License 2000.08.29 0 0 7
Az olaszok játékosai rendkívül leterheltek a klubcsapataikban. Ritkán parádéznak a selejtezőkön, csak annyira hajtanak, amennyi a továbbjutáshoz kell. Valószínűleg a budapesti meccsen három ponttal kalkulálnak, egy-két gólos győzelemmel. Azt hiszem, meg lehet őket lepni, ezért kulcsfontosságú lesz a meccs első húsz perce. Ha rájuk kényszerítjük a taktikánkat, és gól tudunk rúgni, megcsíphető az egyik pont. (Körülbelül úgy, mint 1990-ben, amikor 1-1 lett az eredmény.)
Az alábbi összeállítást javasolnám:
KIRÁLY-KORSÓS GY.,SEBŐK V.,MÁTYUS-FEHÉR CS.,LISZTES,ILLÉS,HALMAI,HAMAR-TÖKÖLI, LISZTES.
Furcsállom, hogy Fehér Miklós miért nincs a keretben. Ezenkívül lenne még egy eretnek javaslatom: Vasile Miriuta és Vincze István behívása. Lehet, hogy már elmúltak 30 évesek, de Tóth Norbertnél és Vincze Ottónál százszor különbek...
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6
Optimistan 0-2, pesszimistan 0-3. A 0-2 mellett szol az hogy 2 gol utan a zolaszok mar nem fognak hajtani, csak arra figyelnek majd hogy meg ne seruljenek.
szúró Creative Commons License 2000.08.29 0 0 5
Reálisan nézve 0:2, de mivel szurkoló vagyok nem alkothatok objektív képet, ezért 1:1 a tippem.
ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.29 0 0 4
Bizonyára a Bicskei brigád összekapja magát, de ez csak a tisztes vereségre lesz elegendő. Ha gólt tudnánk rúgni, az egy kissebb csoda lenne.
Tippem: 0-2(3)
rosbi Creative Commons License 2000.08.29 0 0 3
Most csak egy valami látszik biztosnak: jókora balhé készülődik, lásd a többi magyar-olasz topicot. Az aranylábúaknak (...) tehát ugyancsak össze kell magukat kapni, mert egy neadjisten 0:5 után ők is nagyot futnának. Egy akármilyen soványka győzelem viszont talán lecsendesítené a lincshangulatot. Bár Deutsch szvsz mindenképp fülbevaló nélkül megy haza:-)))
Mást jósolni nem tudok, de remélem, legalább X ...
Ugass Kutya Creative Commons License 2000.08.29 0 0 2
Sok dolognak kell teljesülni, hogy pontot szerezhessünk:
-az olaszok lenéznek bennünket, elbízzák magukat
-Király szenzációs formában véd
-hatalmas mázlink van
-a nemzet Janija folyamatosan mondogatja magában: "Csak a labda, csak a labda..." ;)
stb.

A reális eredmény szerintem a 0-2 (esetleg 0-1, ha késon kapjuk a gólt), az olaszok a második után már abszolút nem fogják magukat megeroltetni.

Üdv,
UK

VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.29 0 0 1
Realitás, avagy szív? Lőtt gól nélkül ne is ábrándozzunk, nem vagyunk képesek kivédekezni az azurrik ellen 90 percet. Az én tippem szerint Hamar és Halmai megtáltosodik, 2-1-re nyerünk :-)))
61 000-en csak belehajtjuk a mieinket egy tisztes eredménybe.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

kbatis Creative Commons License 2000.08.29 0 0 0
A realitás szerintem több mint 0:3 de tényleg a remény hal meg utoljára és ráadásul én nagyon szeretnék már örülni egy magyar sikernek úgyhogy 2:1 :-)
vezerstr Creative Commons License 2000.08.29 0 0 topiknyitó
A realitás 0:3, de a remény hal meg stb..., szóval a 1:1

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!