Bár ne lenne igazam, de szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy az égegyadta világon semmi esélyünk. Kb. fél óra után már 2-0 lesz az olaszoknak, utána pedig tolük akár le is fújhatnák a meccset, majd szépen elkocognak a pályán, de hajtani már nem fognak. Ennélfogva a második félidoben már a félpályán is átmegyünk, hogy azért BB lenyilatkozhassa a meccs után, hogy "szünet után már voltak biztató jelek a csapat játékában, és több taktikai elemet is viszontláttam." Pedig ha valamikor, akkor most el lehetne kapni az olaszokat, akikrol köztudomású, hogy katasztrófálisan szokták kezdeni a selejtezo-sorozatokat. Plusz biztosan le is néznek bennünket, és a bajnokságuk sem kezdodött még el, szóval elvben lenne keresnivalónk. Sajna, majd jön a kijózanodás, és hallgathatjuk, hogy ez a csapat igazából a 2004-es EB-re készül, és amúgy is az egyik legfiatalabb válogatott a miénk...
Az olaszok idegenben a döntetlenből indulnak ki, most sem fognak kockáztatni, kegyetlenül erős védelmük lesz. Sajnos, szerintem mi nem tudunk 1 gólnál többet lőni nekik, de azért is meg kell szenvednünk.
Tippem: 0-0. De azért örülnék, ha nem jönne be, mert nyerünk.
Az lenne a jó, ha mi pontot szereznénk tőlük, ők meg megvernék a többieket oda-vissza. Így pontelőnybe kerülhetnénk a románokkal szemben, de ahhoz legalább 3 pontot kell ellenük szerezni. A grúzokat és litvánokat mindenképpen itt is, ott is meg kéne verni.
Az olaszok játékosai rendkívül leterheltek a klubcsapataikban. Ritkán parádéznak a selejtezőkön, csak annyira hajtanak, amennyi a továbbjutáshoz kell. Valószínűleg a budapesti meccsen három ponttal kalkulálnak, egy-két gólos győzelemmel. Azt hiszem, meg lehet őket lepni, ezért kulcsfontosságú lesz a meccs első húsz perce. Ha rájuk kényszerítjük a taktikánkat, és gól tudunk rúgni, megcsíphető az egyik pont. (Körülbelül úgy, mint 1990-ben, amikor 1-1 lett az eredmény.)
Az alábbi összeállítást javasolnám:
KIRÁLY-KORSÓS GY.,SEBŐK V.,MÁTYUS-FEHÉR CS.,LISZTES,ILLÉS,HALMAI,HAMAR-TÖKÖLI, LISZTES.
Furcsállom, hogy Fehér Miklós miért nincs a keretben. Ezenkívül lenne még egy eretnek javaslatom: Vasile Miriuta és Vincze István behívása. Lehet, hogy már elmúltak 30 évesek, de Tóth Norbertnél és Vincze Ottónál százszor különbek...
Optimistan 0-2, pesszimistan 0-3. A 0-2 mellett szol az hogy 2 gol utan a zolaszok mar nem fognak hajtani, csak arra figyelnek majd hogy meg ne seruljenek.
Bizonyára a Bicskei brigád összekapja magát, de ez csak a tisztes vereségre lesz elegendő. Ha gólt tudnánk rúgni, az egy kissebb csoda lenne.
Tippem: 0-2(3)
Most csak egy valami látszik biztosnak: jókora balhé készülődik, lásd a többi magyar-olasz topicot. Az aranylábúaknak (...) tehát ugyancsak össze kell magukat kapni, mert egy neadjisten 0:5 után ők is nagyot futnának. Egy akármilyen soványka győzelem viszont talán lecsendesítené a lincshangulatot. Bár Deutsch szvsz mindenképp fülbevaló nélkül megy haza:-)))
Mást jósolni nem tudok, de remélem, legalább X ...
Sok dolognak kell teljesülni, hogy pontot szerezhessünk:
-az olaszok lenéznek bennünket, elbízzák magukat
-Király szenzációs formában véd
-hatalmas mázlink van
-a nemzet Janija folyamatosan mondogatja magában: "Csak a labda, csak a labda..." ;)
stb.
A reális eredmény szerintem a 0-2 (esetleg 0-1, ha késon kapjuk a gólt), az olaszok a második után már abszolút nem fogják magukat megeroltetni.
Realitás, avagy szív? Lőtt gól nélkül ne is ábrándozzunk, nem vagyunk képesek kivédekezni az azurrik ellen 90 percet. Az én tippem szerint Hamar és Halmai megtáltosodik, 2-1-re nyerünk :-)))
61 000-en csak belehajtjuk a mieinket egy tisztes eredménybe.