Passz. Múltkor beszélgettem egy vicces munkatársammal, hogy miért hm... ítélem meg rosszabbul a cigányokat azóta, hogy cigányok közelében élek. (Jó, szóval akkor finomítsuk még azzal, hogy azokkal van problémám, akiket látok, akikkel találkozom, a többiek mind biztos nagyon jóravalók...) Szóval elmeséltem, hogy a legfőbb problémát nem is ők, hanem a szanaszét rohangáló és mindent összeszaró kutyáik jelentik. És akkor megkaptam, hogy ja, ha a kutyákról van szó, akkor én tényleg színtiszta, szó szerinti fajgyűlölő vagyok. :)
Jelenleg agyvérzésközeli állapotban azon gondolkodom, milyen formában közöljem a helyi etnikummal, hogy ha még egyszer meglátom a kutyáikat az utcán gazda nélkül, vér fog folyni... Valaki valamivel nyugtasson le, köszönöm.
Hát, mi alapvetően lelkesek vagyunk, csak akkor a gyerekeknek kéne alvási lehetőség, és ez most nemtom, mennyire adott.
Nagyon durván nem akarunk titeket alkalmazkodásra kényszeríteni. (Már alapból is alkalmazkodást igényel a kisgyerek a "nemgyerekes" buliban.) De ha van valami javaslat, ami mindenkinek jó, akkor jó. :)
Szilveszterezzen ön is Csobánkán a 'Pilis ékkövén'!
Most csak röviden a helyzet:
Max két naposat szeretnénk, mert 3.-án már dolgozni kell. Szóval 30-1-ig.
Külön szobákat nem tudunk biztosítani, de van egy lenti dolgozószoba ami relatíve szeparált és van egy nagyobb egybefüggő tetőtér ahol le lehet teríteni mindenféle vendégágyakat.
A házban velünk él Pulcsi a macska és addigra megérkezik közénk Nemesbüki Bán Alma aki egy 2 hónapos hovawart kölyök. Aki, félek nem éri el a szobatisztaság állapotát szilveszterig. Szóval őket is el kell viselnetek rajtunk kívül
Konyha, 2 fürdőszoba van (igaz fürdeni még csak az egyikben lehet). Menüt találjátok ki, sütő, gáztűzhely, mikró adott.
31-én rövid kirándulás a környéken: Oszoly szikla ("A magyar Matterhorn!"), hagyásfák, tanösvények miegymás. Aki akar jön, szeszt hozzatok.
van különbség az általános ekézés meg a konkrét emberek konkrét viselt dolgainak kiteregetése között. gondolom, utóbbi az, ami miatt le szoktak szólni az elvtársak, hogy ez vagy az ne jelenjen meg.
"A múlt hét második felét jellemző piaci optimizmus már azután kezdett elpárologni, miután Kína a vártnál kevésbé mutatkozott eltökéltnek abban, hogy besegít az 1000 eurós eurósánc felhúzásába"
Azt tudtam, hogy szarul áll az eurózóna, de azt nem, hogy ennyire.
Valaki elmondja nekem, hogy hogy van az, hogy a zindex állítólag mindenféle jobboldali befolyásolás alatt áll, és ezért is lépnek le onnan a népek, oszt olyan fideszekézés megy, hogy csuhaj? :) Nem zavar, meg nem akarok nagy politizálásba belemenni, csak nem értem.