Akadt egy kis problémám ( Mazda 6 GY 2.0 ), jártam egy - két szerelőnél itt a környéken, de nem tudtak segíteni. Leírom a jelenséget: reggeli indulás, balra hátra ki a garázsból, kicsit kevés a hely szóval tekerni kell rendesen. A második körnél egy roppanás, addigra kb meg is kell állnom, majd 1 előre menet és jobbra szed, ismét roppanás de valamivel kisebb, majd mikor már egyenesbe vagyok és haladok 20 métert kisebb kereszteződés ismét jobbra, le a járdáról nem vészes 4-5 cm ismét roppanás... Haza felé, vissza út ugye, már tekerem balra, semmi, jön a padka és akkor roppan (vagy koppan). Ritkábban, de szokott lenni, hogy csak simán egyenesben is roppan egy egy nagyobb útegyenletlenségnél. Felemelték az autót, rángatták feszegették, de semmi "alles fest". Nekem ami fura, hogy a pedálokon is érzem ezt a dolgot. Aki ért hozzá annak hátha jelent ez is alamit, annyit még, hogy a 4 első lengőkar nem rég lett cserélve, de azokkal szemmel láthatóan minden rendben. Akinek van valami tippje kérem írja meg, mert ma reggel akkorát szólt majd kiugrottam a kocsiból.. Köszi
Mazda 626 v6 vezérműszíj feszítőnél honnan tudom, hogy jó v. rossz? a szíj nagyon berepedezett, pedig csak 80e km van benne. Hogyan kell a feszítőt beszerelésnél vissza állítani?
2006-os Mazda 3 hatchback-hez keresek a gyárival azonos tetővég spoilert, ilyesmit:
A gyári sajnos nagyon drága, olyan 30-40e forintot szánnék rá. Ennyiért látni is erre-arra (pl. ebay), csak kicsit félek hogy ha mégsem passzol rendesen akkor körülményes visszacsinálni. Ha esetleg tudtok ajánlani vmi biztos forrást, akkor kérem írjátok meg. Köszi.
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Mazda Premacym nem indul a szerelő szerint adagoló kaput! Hol lehet jó áron találni egyet vagy felújítatni esetleg!
Friss mazda 6 tulajdonosok vagyunk. Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a részecskeszűrő tisztítása közben a lambdaszonda tönkremegy???
Hivatalos szervízben (mazda) tisztították ki a részecskeszűrőt, majd próbakörön újra kivillant a visszajelző. Az ismételt vizsgálatnál azt mondták, hogy a tisztítás közben a sav hatására tönkrement a lambdaszűrő. Lehetséges ez? vagy előfordult már valakinél ez a probléma???
A segítségeteket szeretném kérni óracsoport átrakása miatt.
Van egy 1998/11 Mazda 323 1.3 (1324 cm3) 73 LE benzin Sedan típusú (motorkód: B3614719) gépjárművem ->
A fenti képen látható.
Jelenleg ilyen típusú óracsoport van benne, ami fordulatszámmérő nélküli. ->
Ilyenre szeretném lecserélni, ami tartalmazza a fordulatszámmérőt. ->
Kérdéseim a következők:
1. Minek kell megegyeznie hogy ne legyen probléma? 2. Elég csak lehúzni a régit, és berakni a másikat? 3. Hogyan fogja visszatölteni a régi kilométerállást? 4. Lehet ezt egyáltalán abszolválni? (Ha lehet hogyan?) 5. Pl.: Az baj ha egy 1.5 motorból lévő fordulatszámmérős órát rakok bele?
Tanácsokat, ötleteket várok! Előre is nagyon köszönöm a segítséget, ötleteket. Legyen szép napotok.
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni.már kb 3hónapja vettem egy mazda premacyt 2.0diesel 2001es. A mai nap valamiért felvillant bal oldalon a légzsák hibakod jobb oldalon az át x-elt légzsák hibakod. Azt már nem tudom hogy villogott e vagy csak vilagitott. ...de később kialudt mind a kettő.
sziasztok!szeretnék én is mazda tulaj lenni!!!pontosabban mazda6.ha tudtok nekem egy jo állapotban lévőt ajánlani azt megköszönném.bízom benne hogy van a környezetetekben egy ilyen auto.
Parkolóba való beálláskor a következő hibajelenséget tapasztalom: jobbra teljesen kitekert kormánynál, fékezéskor az ABS beavatkozik. Balra kitekert kormánynál ezt eddig nem tapasztaltam. Mi lehet a jelenség oka?
Sziasztok. Nemrég lett egy Mazda 3 1.4 CE 2007-es BK kocsim, de nincs hozzá kezelési kézikönyv. Akinek lenne magyar nyelvű, és eladná, megvenném, vagy ha beszkennelné.... Köszi!
Szerintem olyan lehet mint az én 98-as Premacym, a jobb bajuszkapcsoló végét kell előre elforditani és akkor megy a hátsó ablaktörlő. Ha neked igy nem megy, akkor ott valami nem gömbölyű.
Adott egy Mazda 626 GW kombi ('98-as). A kérdésem az lenne, hogy tudom bekapcsolni a hátsó ablaktörlőt? Már mindenfelé kapcsoltam/tekertem/húztam a jobbos bajuszkapcsolót, de a hátsó ablaktörlőt nem sikerült bekapcsolni.
Sziasztok. Nemrég vettünk egy 2001es mazda premacyt. Ebbe sajnos még csak a kazettas radio van. , . vettünk egy transmittert hogy majd azzal hallgatunk zenét de nembirtuk kivenni a szivargyujtot. Mikor benyomjuk akkor sevmelegszik fel mertvmempattan ki. Nem lenne jó a biztosíték?
Azt megtudja mondani valaki képpel csatolva hogy melyik lehet a szivargyujto biztisiteka.