Tegyuk hozza, megcsak 9 %-on.
Lesz ez tobb is. Meg a MH is ezt irja.
Kepzeljetek 50 % ertelmisegi.
Az sokkal tobb, mint az 5000.
Na meg jon az egyetemi ifjusag...
1. A MIÉPesek legtöbbje tényleg bujkáló fajzat. Ennek sok oka van, de a két legnagyobb: a kommunizbusból származó félelem (igen, a "rendszerváltás" állítólagos "vesztesei" közül azok, akik a legtöbbet szívtak a kommunizmusban).
, valamint az, hogy a kedves toleranciabajnok elvtársaktól azért még félnek egy icikepicikét, merthogy ez egy olyan fasza demokrácia, ahol mindent szabad mondani, kivéve azt, amit nem.
2. Fel szeretném hívni a figyelmet arra, hogy a választások félidejei pártsorrend alapjaiban különbözik a későbbi választási eredményekről. Szerencsére elég régóta volt már a rendszerváltás azóta, hogy lehessen ilyen megállapításokat tenni. Egyszerűen túl sok dolog történik ahhoz két év alatt, hogy már most lehessen játszani a számokkal. Emlékeztek még rá, ki volt a legnépszerűbb 92-ben? A FIDESZ! 94-ben Orbán le akart mondani, akkora vereségük volt, csoda, hogy bejutottak (8%uk volt, ha jól emlékszem). 96-ban pedig az FKGP volt a legnépszerűbb. 98-ra... vége lett.
Ez az egész vita értelmetlen. Bízzunk benne, hogy a mai 9% mögött is arányaiban hasonló "eltűnt" tömegek állnak, mint anno az 1-4%-ok mögött.
Bárcsak a Fidesz vezérkara is kapna némi puskaport a szürkeállományodból. De nem kap.
Ők vsz. másképp látják a Miépes koalíció esélyeit az EU.-ban . Az osztrák talpnyalás is az ő menekülési útvonaluk, erről az útról csak előre lehet menekülni és ezt az útat egyengetik maguk előtt. A piszkos minkát ahol lehet pedig Csurkával végeztetik. Kecske is jóllakik a káposzta is megmarad (káposzta Fidesz a tiszta keze). Mi lett a szomszédunkkal? Nem beszélnek velük, Was und? Az élet nem áll meg megy tovább. Nem fog a világ olyan gazdasági blokádot vonni Ausztria köré mint Dél-Afrikával tette, az apartheid rezsim megbuktatása érdekében.
Bevesznek-e egy Miéppel kormányzó Magyarországot az EU.-ba ez jó kérdés! Szerintem nem, esetleg kultúráltan tudtunkra adják még gazdaságilag nem vagyunkelég érettek a belépésre. Másik lehetőség, hogy Ausztria nem kér belőlünk, ne rontsuk a piacát az olcsó magyar munkaerővel.(Ettől pedig nem kellene, hogy féljenek).
pindiy
A jogharmonizációról mindig az a húsz-huszonöt évvel ezelőtti eset jut az eszembe, amikor lecserélték az összes jellezetes busz- és villamos megálló tábláinkat, mondván, Európában az egységes "KRESZ" szerinti táblákat kell alkalmazni.
Azóta sem láttam egy országban sem ilyen táblát, mindenkinek megvan a szép-hagyományos táblája.
És én ezt még harmadik útnak sem nevezném, ez egyszerű népi bölcsesség. Amit itten a MIÉP-et kivéve szépen irtogatnak.
Kedves zöld agyar
A dolog szerintem végtelenül egyszerű.
A MIÉP erősödik mert lyól megy a gazdaság, nőni fognak a végképp elégedetlenek, akik megint kimaradnak, közeledünk az EU csatlakozáshoz és ennek hatására nő a harmadik utas vonzalom és el fogja érni tán télleg a 9 %-ot.
A jobboldal integrácíója a MIÉP növekedésén elbuki.
A MIÉP-et meg nem lehet beemelni egy kormányba.
2002 a kitüzött felkészülésünk időpontja.
Addigra megtörténik a teljes jogharmonizáció, elörehaladottak a tárgyalások, amelyek a magyar gazdaság müködését meghatározzák.
Ezekután már nem lehet nem belépni, mert olyan lesz a struktúránk, amely csak az Unión belül képes müködni.
A MIÉP-el meg nem megy a belépés.
A MIÉP-el, ha a Fidesz koaliciót köt akkor kint marad az ország.
Kint marad és a struktúrája miatt nem tud müködni.
Visszacsinálni a stuktúrát nehezebb lenne, mint amilyen nehéz volt kialakítani.
Egy ilyen kormány meg a müködésképtelenség miatt secperc alatt bukik meg, és tán ebben még segitséget is kap.
SZVSZ.
MSZP-Fidesz nagykoalíció biztos irracionális elképzelés.
Szerintem nem deklarál semmit mivel a Fidesz szavazatokat veszthet ezzel, legfeljebb megmagyarázza majd, inkább jobb a Miéppel kormányozni mint a kommunista hatalom markába engedni az országot. Láttunk mi már karón varjút. Pető Iván esete Horn Gyulával.
Szerintem a Miépre az eddig otthon maradt elégedetlen szavazók adják majd a plusz voksokat, esetleg Fkgp-ből kiábrándult szavazók, további töredék MDF, MDNP, KDNP(ha még maradt)adják.
Szerényebb képességűek kedvéért megmondom a Sanda sanda szándékát: felébreszteni a mérsékelt pártokban az aggodalmat. Hogy végre mozduljanak meg... Jajj kiskutyám.
Mivel a MIÉP arányaiban a leginkább értelmiségi párt, soha nem fog túl jó választási eredményt elérni.
A MIÉP nem választhat senkit partnerül, mert már mindenki besározódott (ki jobban, ki kevésvé, van aki velejéig romlott-mocskos), ezért valakinek ki kell őt választania.
Kérdés, ki választhatja a MIÉP-et? Mert a tiszta MIÉP-be muszáj valakinek beletörölni a mosdatlan kezét.
Azért itt csak a viszonylag tisztább kezűeknek lehet esélye.
Nem mondták ki nyíltan.
A betanított szövegük az volt,hogy az a cél,hogy a saját szövetségeseikkel együtt kerüljenek kormányra.Központilag nem beszéltek az FKgP-ről, szvsz tudatosan.
Ezt most nem fogják tudni megcsinálni.
Tudod, 1998-ban, a fiuk hangoztatták, hogy a FKGP-vel soha, semmilyen körülmények között…, aztán az új szöveg: hölgyeim, uraim, koaliciós kényszer van…
Deklarálásról ennyit. Láttam én már éjjeli őrt, nappal meghalni.
Kedves zöld agyar!
A Fidesznek 2 lehetősége van:
1.Deklarálja,hogy a MIÉP-pel nem áll össze semmiképpen.
Ezesetben MSZP-Fidesz nagykoala lehet,vagy új választás,ahol az MSZP tarol.
2.Nem deklarálja.
Ezesetben MSZP kormány alakul,esetleg valamelyik kisebb párttal.
pindiy, kicsit félve írom le -mert nem akarsz senkit meggyőzni - de ebben egyetértek veled.
Bár a jellemtelen MSZP szavazóbázistól még az is kitelik, hirtelen a MIÉP-re szavaznak.
Véleményem szerint a 2002-es választás érdekes lesz, a következő kormány összetétele a Miépre szavazók szavazati arányán fog múlni. Minnél több lesz az elégedetlen szavazó annál inkább a Miép - közvetve pedig a Fidesz- malmára hajtja a vizet.
Kedves pindiy
Ne súlykolj már megint!
Egy frászt kell meghúzni a határvonalat!
Hiába nyomják az emberek fejébe (veled együtt) a hazugságot, előbb utóbb kiderül: a király meztelen.