Keresés

Részletes keresés

LaraEdge Creative Commons License 2001.06.25 0 0 53
Szeresd. A New York például kritikán felüli. Összességében az első fele üt, a második... hát nem annyira (csak csiklandoz).
Amúgy szerintem History (de a Man called Sun sem kutya)
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (52)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.06.24 0 0 52
Valaki segítsen már...

sosem tudom, szeretem-e a Ricsi szólólemezt..most éppen imádom, de a múltkor meg nyálas volt, pfúj. Most szeressem vagy ne?

De a legnagyobb Verve-szám Man Called Sun, kétség sem férhet a dologhoz..

redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.05.24 0 0 51
Nagy a csend...any news?...mi van Ricsivel?
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.03.27 0 0 50
Csak vicceltem...Kiváncsi voltam, hány embert érdekelne a dolog.
amber smith Creative Commons License 2001.03.27 0 0 49
Az már nincs is olyan messze...
Előzmény: zeuszka (48)
zeuszka Creative Commons License 2001.03.27 0 0 48
Ez olyan, mint a feloszlásuk volt. Még néhányszor elterjed a hír, aztán majd 40 éves korukban tényleg újjá is alakulnak.
Egyébként nekem tökmindegy, csak fontoskodtam egy kicsit.
Előzmény: amber smith (46)
newgolddream Creative Commons License 2001.03.27 0 0 47

Szuper Pssssztben
Előzmény: amber smith (46)
amber smith Creative Commons License 2001.03.27 0 0 46
Forrást kérek...hol olvastad?
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (45)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.03.26 0 0 45
Hallottátok, hogy újra összeáll a Verve?
Red Squad Creative Commons License 2000.11.17 0 0 44
átverve
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.09 0 0 43
tenyleg fucking abszurd:-)csak teves producerek illetve nagyon-de-nagyon ostoba emberek gondolhatjak azt hogy a kozepiskola egy elvezetes dolog.komolyan

en sem akarok off lenni,ugyhogy kerdezem,hogy tudjatok-e hogy rich gloschestershire-ben lakik egy 17sz-i muemlek villaban,amit eloszor narancssargara festett,aztan a muemlekvedelmi hatosag az eredeti allapot visszaallitasara kotelezte?csak hogy ne mindig komoly dolgokrol beszeljunk,habar a verve-el ez nehez :-)

Előzmény: Red Squad (42)
Red Squad Creative Commons License 2000.11.05 0 0 42
ja, abszurd, szinte már fucking abszurd.
Tényleg, erre nem is gondoltam, még jó, hogy én annak idején nem jöttem rá, tiszta depis lettem volna, hogy hiába tanulok. Te mikkor döbbentél erre rá? Biztos akkoriban váltál nagy Radiohead-fanné, igaz?

Csakhogy ne legyek nagyon off első topicomban: Ricsi be van táblázva júliusig, koncertek itt is, ott is, de augusztusra nincs még semmi. Nyilván várja a meghívást a szigetre. Meglátjátok, jönni fog. Én érzem. Rendes gyerek, együttérez szegény csóró balkáni magyarokkal.

Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 41
mit keresek ott? varakozok,egy "erettsegi" nevu papirra,aminek elvileg egy igazolasnak kene arrol lennie hogy vegigvarakoztam azt az idot,kozben pedig ez lett a varakozas fo celja. abszurd,nem?
Előzmény: Red Squad (40)
Red Squad Creative Commons License 2000.11.04 0 0 40
De amúgy Hermann.
Előzmény: Törölt nick (38)
Red Squad Creative Commons License 2000.11.04 0 0 39
Mé' Stripper, te gimibe jársz? Mit keresel te ott?
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 38
ugye nem jarsz te is oda?az az iskola nagyon egy beteg hely : jelvenyt meg fekete kopenyt (kene) hordani es senki se normalis rajtam kivul

PS hermann vagy herman?lassan 8 eve jarok oda de meg mindig nem jegyeztem meg

Előzmény: dokuman (37)
dokuman Creative Commons License 2000.11.02 0 0 37
a hermann budijaban cigizel allandoan?
Előzmény: Törölt nick (35)
Kataca Creative Commons License 2000.11.01 0 0 36
felcsillant a szemem a topikot meglatva :)
A Bittersweetsimphonyt mikor eloszor lattam/hallottam az UK Music TV-n egyszeruen minden megszunt korulottem
(kb. mint mikor a U2 One-jat hallottam eloszor)
hmmm, de reg is volt mar ez
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.01 0 0 35
nem kellenek valakinek regi nemet nyelvu verve-s ujsagcikkek?lomtalanitok,talaltam vagy 30 oldalt,es nem akarom kidobni oket

keresd stripper vicart a miskolci H.O. gimnazium masodik emelet noi wcje korul jarviscocker-trenchcoatban es hulyen megkotott sallal vagy esetleg csak irj az email cimere (lsd.fennt valahol)

Előzmény: dokuman (34)
dokuman Creative Commons License 2000.10.29 0 0 34
mai felállás:
balra kate, jobbra ricsi
blankas Creative Commons License 2000.10.29 0 0 33
nézzétek meg magatok, bal szélen jason, jobb szélen kate
blankas Creative Commons License 2000.10.29 0 0 32
ja a Kate régi pasija, szerintem olyan, mint ricsi finomabb vonásokkal, de jóval drogosabb belsővel, biztos ezért olyan a spritualized, mint amilyen
Előzmény: blankas (31)
blankas Creative Commons License 2000.10.29 0 0 31
baratnőm mesélte, hogy a római koncerten richard nem tünt oly boldognak, mint ahogy az újságokban nyilatkozza, a koncert felénél sértődötten lement, majd visszajött, azt mondta a közönségnek, hogy ők is énekelnek olyan jól, mint ő, ezen kívül alig állt a lábán.
Előzmény: Törölt nick (28)
rebell Creative Commons License 2000.10.28 0 0 30
Sziasztok!
A Urban Hymns érdekelne, tud vki vmi címet,
ahonnan letölthető? thx laczy
Red Squad Creative Commons License 2000.10.28 0 0 29
Nagyon formában vagy, Stripper. Ebben a kis esszében minden benne volt. 3 lemez, 3 féle zene. Meg amit az új Ricsiről mondtál, az is nagyon stimmel.
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.28 0 0 28
nem hiszem hogy valaha is ujra ossze fognak jonni- nick egyszeruen nem valo rocksztarnak,tul erzekeny es visszahuzodo hozza,simon allitolag john squire-vel csinal valamit(lassan masfel eve csinaljak azt a valamit) richie meg ugye mostmar nem mad-richard hanem ofelsege Lord Dickie Ashcroft Of Dullshire feleseggel es gyerekkel!azt mondta a fia szuletese utan hogy teljesen megvaltozott - (sajnos negativ iranyba) most mar o is csak egy a sok unalmas rock-arisztokrata kozul akinek a muveszetet tisztelni kell,nem tombolni ra es elektromos helyett akusztikus gitaron jatszik.szoval megartott neki az a sok drog,na.egyebkent wiganba, a tarsulat szulovarosaban volt mar valaki?a poen az hogy vervek ruhelltek az egeszet,azert kezdtek el zenelni hogy elkerulhessenek onnan,ma meg mar ok a varoska fo buszkesegei.en a regi szamaikat szeretem inkabb - all in the mind,gravity grave,feel es a storm in heaven anyaga.akkor egy egszen masfajta banda voltak,de hat ennek ugye mar vege kar is rajta nosztalgiazni.azt persze nem fogom elfelejteni amikor tobb honapi konyorges utan egy angol lany elkuldte nekem az all in the mind klipjet es richie egy voros parokaban tancolt benne!total elalt a lelegzetem,mert addig csak a northern soult hallottam,es a harom album szinte olyan mintha harom masik egyuttes csinalta volna.a spiritualizedet ismeri valaki?kate radley, rich felesege volt a billentyusok,meg a frontember baratnoje.

bye-bye es loverve mindenkinek!

Előzmény: blankas (27)
blankas Creative Commons License 2000.10.28 0 0 27
Red Squad Creative Commons License 2000.10.27 0 0 26
Jé, közben zajlik az élet életem első topicjában. Sziasztok. Jók a képek, doku.
Látom, szeretjük mi egy páran Ricsiéket.
Amúgy ahhoz képest, hogy milyen kevesen hallottak valamit róluk itthon, egész sokan szeretik őket.
Múltkor olvasgattam, hogy ki kit szeretett volna a szigetre, és egész sokan írták őket.
Ashcroft a cola-szigeten, jó lenne, mi? Főleg mezitláb, hogy woodsztokosabb legyen az egész.
Csak akkor nem az új számokat kéne nyomni, hanem a Come On-t meg a Slide Awayt.
dokuman Creative Commons License 2000.10.26 0 0 25
tök ász
dokuman Creative Commons License 2000.10.26 0 0 24
ricsi pí és kuka emszí

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!