Keresés

Részletes keresés

Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.18 0 0 189
robi!

Látom teljesen elvarázsolt a holocaust.

Csinád még kicsi!

Előzmény: robi25 (187)
VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.18 0 0 188
andd kedves!

Érzed, mily egyszerű is vagy?

Pojczy!

Tényleg zárójelben, a cukkolóbajnoknak. Nem tudok átnézni a feje fölött, mindenkitől előre bocsánat ezért. Vitalezáróként. Valamint a belépőért is elnézést tőletek, ha méretesre sikerült volna /így lett scannelve :-/.
/Aki maradt a régi. Tudod, én kedvelem a városomat, ott, ahol születtem, melyben élek a mai napig, bármikor, bárki előtt felvállalom. Akármikor örömmel sétálok végig a főtéren, látogatom többszáz éves büszke emlékeinket, járok különböző neves helyi rendezvényekre. Azt hiszem, méltán érzek így. Jelenleg turisták tízezrei fordulnak meg nálunk, kicsim. Ugyanez a IX. kerületről vajh' mikor lesz elmondható, te senkiházi? Leperegnek rólam a magadhoz fajta utolsó macskajancsik /főleg, amikor amaz nem sepreget először saját portája előtt/. Tekintettel zöld mivoltodra, engedélyezem, hogy még egyszer átolvasd véleményem. Dehát mit is várjon az ember egy magadfajta átlag fradistától?
Netán városom számodra azért nem szimpatikus, mert ÉRVEKKEL szóltam klubodról? Ennyire hülye te sem lehetsz! Bár az általad leírtak épp ezt bizonyítják. Az ellenérveket jobb, ha számon se kérem.
Brutalissimi? Amikor azt a nagy zöld agyat kellene működtetni, valahogy megáll a "tudomány".
Nézd, én megértelek, hogy gyermekkori problémáidból adódóan néha szükséged van egy kis köpködésre. Ezesetben egy szavadba kerül, s átkísérlek a megfelelő asztalhoz, sorstársaid odaát tárt karokkal várnak. Ezért igazán kár volt megszólalni.
Részemről befejeztem, mert nem rólad, rólam, avagy egy adott személy lakhelyéről szól ez a történet./

Árpiban sokadszor csalódtam. Többet nem fogok...

robi25 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 187
csak próbálom egy kicsit oldani a feszültséget a topicban, de hát nem sikerül, megyek is át valami könnyedebb témához. pl.: holocaust bocsánatkérő topic:))))))))))))
Előzmény: Mr_Drunken (186)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.18 0 0 186
robi!

Hagyd már abba azt a hülye bocsánatkérő topicodat!
Uncsi!

Előzmény: robi25 (185)
robi25 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 185
tényleg így vót, indultak is át a bocsánatkérő topicba....:))))
Előzmény: Mr_Drunken (184)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.18 0 0 184
Lorinc!

Ha végigolvastad volna a hozzászólásokat, és a Polycival váltott üzeneteket, neked is világos lenne, hogy nem a szurkolókról és a csapatról van szó ,hanem a mostani és az elmúlt pár év Fradi játékosainak a Fradi szivhez való viszonyáról!
Azt hogy párán félreértelmezték és ide jöttek fikázni arról nem tehetek!
Ha visszalapozol párat a topic címért már elnézést kértem!

Előzmény: Lorinc_d (178)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.18 0 0 183
Hogy provokativ-e vagy sem, ezen lehet vitatkozni (szerintem az). De akar igy, akar ugy, a Fradi-szivrol igy beszelni rank nezve iszonyu serto. Ezert ne haborodjon fel senki ha esetleg egy fradista nem olyan hangnemben valaszol mint amit "az Uri Kaszino megkovetel"...
Előzmény: wares_DBP (182)
wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 182
Lorinc,

Nezd, ha csak provokativ jellege lenne ennek a topicnak, akkor aztmondom szemet dolog volt megnyitni.
De en ugyerzem, hogy a Fradi-sziv dolgot senki sem ratok ertette, hanem a jatekosokra.

Feribá Creative Commons License 2000.08.18 0 0 180
Ilyen hozzászólások után még te parasztozod le a vidékieket? Unom már azt,hogy a pestiek felsőbbrendűeknek képzelik magukak a vidékieknél.Az a paraszt aki úgy is viselkedik mint azok a kopasz, fülbevalós izomagyú kölykök akik püfölik egymást a lilákkal és az a szomorú,hogy ti még ezekre büszkék is vagytok. Azt mondod,hogy szar lehet debrecenben lakni?Hát én voltam már pesten és kijelenthetem,hogy jobb itt lakni mint ott.
A Híradóbol is csak az folyik,hogy mindennaposak a robbantgatások és a gyilkosságok.Tény az is Pesten egy évben több bűntény történik mint a vidéki városokban összesen.
Előzmény: Polyci (165)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.18 0 0 178
Wares

Nem tudom miota elsz Pesten, de az egy eros tulzas hogy a Ferencvarosba eletveszelyes lenne bemenni.
Lehet hogy Polyak parasztozott, de oszinten, nem parasztsag ilyen cimmel topicot nyitni? A gyori ekszerdobozos topicon mekkore felhaborodas lett. Mit szolnal ha kedvenc csapatodrol nyitnank ilyen hangnemben topicot? Fel lennel haborodva, de rolunk mehet, az politically correct, mert a Fradit szidni manapsag mar nem divat, hanem eletforma. Az a f@sza csavo aki jol odamond a csunya zoldeknek...
Az ujsagban persze hogy rolunk van irva a legtobb, mivel a leheto legtobb peldanyt akarjak eladni. Ezt mar kitargyaltuk. Es ertelemszeruen ahogy egy csapat nepszerusege no, ugy no ellensegeinek tabora is. Ez mindenhol es mindennel igy van.

Előzmény: wares_DBP (163)
wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 177
Polyci,

Persze tudom, van tobb is. Ebben teljesen egyetertek, es hiszek Neked, hiszen Te pesti vagy, sokkal jobban ismered a varost.
Angyalfoldon jartam, ott nem volt semmi negativ elmeny, annal inkabb Kispesten, ahol most lakom.
De hallottam mar rosszat Bekasrol is.

Előzmény: Polyci (175)
wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 176
Polyci,

Ugyanigy vagyok en is Veletek.
En senkitol sem varom el, hogy a Pecsnek szurkoljon. Megertem azt, aki a Fradinak szurkol.
Nezd vissza a Hajra Fradi! topicot. A bajnoksag elejen, sok sikert kivantam, mert ugy ereztem, hogy a fiatal tehetsegekkel sokra vihetitek.
Pl. a Gera iszonyu tehetseges, es nem O az egyetlen pecsi akivel jol jartatok.
Nem tartozom a hatulrol mutogatok taboraba.
Nem is vagyok hooligan. Engem mar jobban erdekel a kosarlabda, mint a foci. Egy fiatal ultracsoportot is csinaltunk, ahol pont arra probaljuk nevelni a sracokat, hogy aki mutogat alljon oda, de aki nem akar balhezni az szurkoljon. Mi szurkolni szeretnenk. Az IRRESISTIBLES az egyik kedvenc csoportom volt, a csarnoktaborok kozul. Oszintek voltak es lelkesek.
Elsokent fejeztem ki reszvetem, mikor megszunt a noi kosarlabda szakosztaly.
Minden egyes csoportot elismerek, letszamtol fuggetlenul, mert tudom, hogy rohadt sok melot kell beleolni.
Sajnalom, de nem tudom lenyelni ha a Vilma fikazasanal megbantasz engem, es minden pecsit.
Vilma egyedi peldany. En mar megszoktam, hogy ugy ir ahogy. Sokaig hittem hogy lany, de megkerestem egy PMFC meccsen.
Szoval en nem szidtam senkit, azert mert pesti.
Nem szidtam senkit azert mert Fradi drukker.

FOrza Pecs!

wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 173
Nyitra,

Engem meg megcsak Pecsett tamadtak meg, attol fuggetlenul a getto getto.En ahanyszor a 9. vagy 8. keruletben jartam, ciganygalerikkel, hugyszaggal koszos gyerekekkel talalkoztam. A kozerteket elleptek a sorozo alkoholista munkanelkuliek. Beismerem, nem mondhato, hogy az egesz keruletet jellemzi, de ha valahol, akkor ebben 2 keruletben jellemzo.

A paraszt alatt, nem a foldmuvelot ertettem, hanem a bunkot.

Benneteket Torgyan ur, minket a Toller ur penzel.
Nemtudom mikor panaszkodtam, hogy mi is kerunk tobb penzt. Sot, kiemeltem, hogy egy kiskoltsegvetesu lelkes fiatal csapatot szeretnek Pecsre.

A cikkek merete egyenes aranyossagban all a szurkolok szamaval???:)
Erdekes elmelet. Szerintem egy sportujsagnak a sportesemenyekrol kene beszamolnia, es a cikk meretenek nem a szurkolok szamaval kene aranyba lennie, hanem a palyan tortentekkel.
De ha ez igaz, nemszabadna 3 sorosnal tobbnek lennie az MTK meccs beszamolojanak.
En kiemeltem, hogy nem a Ti (szurkolok) hibaja, hogy a Fradit megkulomboztetik. Ezek utan, nemigazan ertem, miert teszed fel a kerdest, hogy ez miert a Ti hibatok.

Megsugom neked, hogy a cegek kepviseletei, nem feltetlenul a lakossag szama miatt vannak Pesten.
Az infrastruktura legalabb akkora szerepet jatszik benne. Ha nekem cegem lenne, eloszor Pesten nyitnek irodat. Soha nem vitatkoztam ezekkel a dolgokkal.

Forza Pecs!

Előzmény: nyitra (168)
__Tibi Creative Commons License 2000.08.18 0 0 171
Polyci!

Mint ahogy Pozsonyban is ott voltunk, mi ott leszünk a bukaresti sötétségben is.
Csak szervezés kérdése az egész.
Bocs, hogy off voltam.

Előzmény: Polyci (170)
wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 169
Polyci,

Otszor tobbet keresek itt, mint Pecsett. Ezert vagyok itt.
Ha valamire vinni akarom, akkor lepnem kell.
Az hogy szeretem a szulovarosom Teged ennyire megraz?
Nem szidtam a pestieket, 2 keruletet emeltem ki, ahol getto van, es sajat szememmel lattam. Pedig lenne tobb is. Leszarom a tizmillios lakast, a kilencnek is vannak jobb reszei, ahogy a nyolcnak is. Szoval Polyaca leszarom a tanacsaidat. En Pestre dolgozni jottem, nem lakni. Lakni Pecsett fogok, abbol a penzbol amit Pesten es Nyugat-Europaban kerestem. Egyebkent egyszeru vagy mint a faek. Csak nem hooligan vagy?

FORZA PECS!

nyitra Creative Commons License 2000.08.18 0 0 168
"ettol fuggetlenul a kilencedik kerulet getto, ahova eletveszelyes bemenni"

Ez egyszeruen nem igaz. Viszonylag sokat járok a IX. kerületbe és még soha semmi bajom nem volt. Életemben kétszer támadtak meg a nyílt utcán, az egyik Újpesten, a másik Gyorben volt. Most akkor gettózzam le Gyort?

"A videki sokszor sokkal kisebb paraszt, mint a fovarosi."

Több paraszt él vidéken, mert odaköti oket a munkájuk. Bunkó meg itt is, ott is él.

"Persze meg bele sem mentunk abba, hogy ki penzel benneteket..."

Miért, ki pénzel? És ki pénzeli a többi csapatot?

"Egy NB1-es Fradi meccs beszamoloja a Nemzeti Sportban 2 oldalas, a videki meccseke pedig atlag fel."

Mivel a Fradinak négyszer annyi drukkere biztos van, mint egy átlagos vidéki csapatnak, ez rendben is van.

Szerinted miért van az, hogy a legtöbb cégnek van Budapesten képviselete, még akkor is, ha vidéki. Megmondom, azért, mert így az ország egyötödét, egynegyedét, de talán egyharmadát potenciális vásárlónak tudhatja be. Ez a helyzet az újságokkal is. Ha ír egy cikket a Fradiról, a fociszeretok legalább húsz százalékat érdekli, ha egy másik csapatról ír, mondjuk ötöt. A lapot (TV-, rádiómusort) meg el kell adni. Nem tudom miért nekünk fröcsögsz, ha sok a Fradi-cikk. Szerinted a Fradi vezetoi, szurkolói kergetik az újságírókat az asztal körül, hogy rólunk írjanak? Menj el a MÚOSZ-hoz és ott verd a tam-tamot!

Előzmény: wares_DBP (163)
robi25 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 167
Ne szidjad a IX. kerületet, elsejétől ott lakom havi 50-ért. Ha gettó lenne egy utcát bérelhetnék ott ennyiért.....
Előzmény: wares_DBP (166)
wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 166
Betalalt f@szfej.
Az uransugarzas nem a pecsieknek, hanem a mocskos kommunista kormanynak tudhato be.
Ok talaltak ki, hogy a nagy szovjetunionak szuksege van ra, akkor is ha rafizeteses.
Szidjad azt, aki fikazza a Fradit, leszarom. Csak nem mindegy hogy hogyan.
Engem nem nyomtak le a RDB-es sracok. Tobbek kozt azert sem, mert asszem Pesten voltam. Mellesleg azokat sem nyomtak le, akik ott voltak, mert Oket nyomtak le, de nagyon. Nem volt fair kuzdelem, ez most mar teny, de az RDB veresegevel zarult.
Mellesleg en nem vagyok elvakult PMFC drukker.
Nem is vagyok buszke ra, hogy a Vidis sracokat lenyomtak.
Ha Fradi szurkolo lennek, arra sem lennek buszke, hogy bunozokkel van tele a szektor ahol szurkolok. Nektek ez az egyik legnagyobb buszkesegetek. A Tietek, remelem orultok neki.
Erossek vagytok, Ti vagytok az egyik legnagyobb hooligan csoport, vagy legtobb hooligannal rendelkezo klub. (persze nem csak a letszam a fontos, lasd szurkoloi focitorna)
En annak orulnek, ha a PMFC egy szivvel *standard normal emberi szivvel* lelekkel jatszo kiskoltsegvetesu kozepcsapat lenne, hatalmas ultracsoporttal, minnel kevesebb hooligannal.
Persze ez az en vagyam.
En csak egy huje vagyok. Huje videki paraszt.

Wares

Forza Pecs!

Előzmény: Polyci (164)
wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 163
Lorincz,

Azert mert kicsit rohejesnek erzem, hogy egy 9. keruleti csapat szurkoloja parasztozza a 2 legszebb es legregebbi magyar varost, es az ott eloket. Szoval ha parasztoz nezzen korul maga, vagy a klubja korul. Neked mint szuletett pesti polgarnak mi a velemenye a nyolcrol vagy a kilencrol? Komolyan buszkek vagytok ra? En megertem, ha a Fradinak szurkoltok, akkor is ha nem ott eltek, ettol fuggetlenul a kilencedik kerulet getto, ahova eletveszelyes bemenni.Unom a csillesezest, de kibaszottul.
Mellesleg en Pesten elek, semmi bajom a varossal, es a pesti emberekkel. Szeretem is a magam modjan, ettol fuggetlenul Pecsre hazamenni csodalatos erzes. A videki sokszor sokkal kisebb paraszt, mint a fovarosi.
Persze meg bele sem mentunk abba, hogy ki penzel benneteket...Ugye ne is menjunk bele???
Az hogy Viola UTE drukker is, az O dolga, az O baja.
Tudom, elfogult es rohejes neha, vagy mindig, de nagyon sok igazsagot irt le. Mindig kiemeltek a Fradit a szarbol, sokszor bizony igazsagtalanul is. Egy NB1-es Fradi meccs beszamoloja a Nemzeti Sportban 2 oldalas, a videki meccseke pedig atlag fel. Ezek tenyek, ne vitatkozzunk. Sok szart kevernek ebben a magyar fociban. Keves a klub ahol nem. De van ahol nem, pl. Loki, vagy nagyon ritkan, es van ahol nagyon sokat, es Ti vagytok az elso helyen. Engem nem erdekel az FTC mint hiranyag, es sok millio ember erez igy. Miert kell rolatok mindig 5szor tobbet hallani, mint a tobbi klubrol??? Ez nem a Ti hibatok, csak nem akarjatok elismerni mint tenyt.
Mas, sokak szerint a Fradi a legnepszerubb klub. Alairom, ettol fuggetlenul sokkal tobb ember gyuloli, mint aki szereti.
Utalom hogy mindenki a multbol akar elni.
A mult fontos, de nem lehet vele eltakarni a jelent.

wares
Forza Pecs!

Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.18 0 0 162
Wares akkor te minek vetited ki a mocskolodast egesz csapatra, vagy keruletre? Rosszabb esetben egesz varosra (Budapest)...
Előzmény: wares_DBP (157)
wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 161
En nem a pnb-rol beszeltem, hanem az orszagrol.
De leginkabb a leparasztozasrol.
Chip-TFF Creative Commons License 2000.08.18 0 0 160
Azert vagyunk szurkolok, nem?
Előzmény: Mr_Drunken (159)
Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.18 0 0 159
Most mindenki meg fogja jegyezni,hogy kedvenc csapata nélkül szegényebb lenne az NB1?
Előzmény: Chip-TFF (158)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.08.18 0 0 158
Nomeg Szekesfehervar nelkul is szegenyebb volt a 'pnb' a mult szezonban. :)))

HAJRA VIDI!
Előzmény: wares_DBP (157)
wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 157
Polyci,

Mire vered magad Te fasz?
Magyarorszag legtahobb keruletenek a csapatara??
Rohadt getto a 9. kerulet.
Leszarom hogy ruhelled Violat, beismerem tud faszsagokat irni, de hagyd ki ebbol a videki varosokat. Pecs es Debrecen nelkul ez az orszag szegenyebb lenne, viszont a 9. kerulet nelkul gazdagabb.
A szemelyeskedest ne vetitsed ki komplett varosokra, mert hanyingerem lesz toled.
En elismerem az osszes szurkolotabort.
Mindenki szeresse azt a klubot amelyik szimpatikus neki.

Forza Pecs!

waRes

Mr_Drunken Creative Commons License 2000.08.18 0 0 156
Az a baj hogy sokan Fradi szurkolók úgy értelmeztétek a topicot hogy evvel a csapatotokat/úgy mint FTC/ vagy a szurkolókat akarom zrikálni!Ez nem így van!
Ez csupán a média által szajkózott szivre vonatkozik!
Nem vonom kétségbe hogy létezett v. létezik ilyen,
de a Fradi szivnek leginkább a játékosokban kellene dobogni, de amíg nem a saját nevelésű játékosok játtszanak zömével a csapatban addig a méltán népszerű Jenőnek és a még népszerűbb NS-nek nem kéne annyira pörgetni a témát!
A tököm tele van az olyan játékosokkal aki vidéki csapatoknál nevelkedtek ,majd felkerülnek a Fradihoz és ott derül ki róluk, hogy már a szülőszobán dobogott bennük az a bizonyos.
Tiszta hányinger!!!

The AVE Creative Commons License 2000.08.18 0 0 155
Polyci!

Hát persze, hogy foglalkozunk a fradival, hiszen a média is ezt teszi nagyüzemben. Pont erre szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy aránytalanul nagy szerepet kaptok! Ez egy ördögi kör: mi is arról írunk, amiről mások, hiszen erre lehet reagálni.

Az a legbosszantóbb, hogy felsőbbrendű klubként kezelnek titeket minden sportágban. Én azt mondom, hogyha valamely klub említésre méltó sikert ér el, kapja meg a publicitást. De mindegyik nagyságrendileg ugyanakkorát. Ne legyen fradi-soviniszta a média! Mert most sajnos az...

Ha jól megy nektek (BL), akkor éljen mindenki, aki a klub körül forog; ha meg szarul (pl. most, vagy tavaly), akkor meg országos megoldáskeresés folyik, hogy mitől lehetnétek újra bajnokok. Hát erre én ilyen mennyiségben nem vagyok kiváncsi. Viszont csak elolvasom az NS-t, mert sokminden más meg érdekel benne, és a TV-t is megnézem ugyanezért. Szóval nem tudom kikerülni a fradi-dömpinget. Ha kell, ha nem, odanyomják az arcomba.

nyitra Creative Commons License 2000.08.18 0 0 154
Igazad van. Hagyni kell oket, rotyogjanak a saját levükben.
Előzmény: huculpastor (153)
huculpastor Creative Commons License 2000.08.18 0 0 153
A Fradi sziv: pl az en szivem.

Fradistak, ne tartsatok musoron hozzaszolasaitokkal ezt a rovatcimet !
Ez masoke.

nyitra Creative Commons License 2000.08.18 0 0 151
Magyar kupa gyozelem!? Arra vagy büszke, hogy egy bírói csalással végre összehoztatok egy kupagyozelmet? A dönto után az egész ország köpött egyet, ha meghallotta azt a szót, hogy Debrecen! Röhögnöm kell.
Előzmény: Feribá (144)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!