Azér vigyázzatok: ismerősöm tavaly betette a 400 ezres biciklijét, s a személyzet később másnak adta ki. Hogy direkt vagy véletlenül, nem derült ki...
Mondjuk a dolog idén megoldódott. Első nap srác megint ment ki Szigetre, s mit ad Isten, vele szemben kerekezett egy emberke a már rég elfeledett biciklin. Nosza, rögvest lekapta róla a gyereket, majd megtudta tőle, hogy az Ecserin vette 15(!) ezer forintért. Persze minden jó, ha vége jó, egy év múltán haza is mehetett az egy alkatrészében 15 ezernél többet érő kerékpárral.
állítólag az est szimpad mellet van a bicómegőrző. ma este lecsekkolom, mert eléggé féltem a kerómat és nem szívesen hagynám ebek harmicadjára, ha én is úgy döntenék, hogy bringával megyek.
az endéká skanzen a cökxpon sátor mellett van a bokrok között. először azt hittem ez az endékás duma csak az én jópofaságom, de tegnap láttam a kifeszített ddr zászlót.
Tegnap bicajjal voltam kint. Hol lehet lerakni, biztonságosan? Mert mekkérdeztem kb 3 "Szervező"t, de egyik se tudta, így kénytelen voltam magammal hurcolni :-(((
gyerekek, hogy mennyi endékás van a szigeten! mint a régi szép időkben. semmi bajom velük, peace, love meg ilyenek, és jöjjenek nyugodtan, de meglepődtem mikor véletlenül átsétáltam spontán szerveződött falujukon. éljen hanzi és günther, de csak amennyiben hoztak magukkal elég nőt!
Amitől legjobban tartottam bekövetkezett: a kigyúrt kopaszok immár nagy számban nyomulnak a rokszi placc és a bivajbasznád parti aréna felé. Morales-szel semmi bajom vazz, de ezt azé nem kéne.
Az a baj, hogy én sem láttam őket, de kaptam egy infót, hogy mégis lesznek. Miután a netes adatbázisban nem találtam így sem semmit, gondoltam megkérdezem. De ezek szerint akkor mégsem lesznek. Na mindegy, úgysem engem érdekelt volna. Azér köszi.
Hát én itt vagyok kinn, de itt még nem kezdődik semmi se... Csak mehetek dolgozni :( Még kocsmák sem nagyon vannak, csak a Csónakház. (Érintetteknek: Soproni 200 Gösser, Sefül 220)
én a barátaimmal leszek kint, bár mindenki megy amerre lát aztán találkozunk is aközös érdeklődési pontoknál.
ha van kedved csatlakozz /én is lányka:) 31/
Egyedül a Szigeten ...
Na jó, hát persze, hogy nem egyedül. Háromszázezer másikkal. De mégis, mert ismerősi és baráti körömből senki sem hajlandó velem jönni ... Ahogy tavaly sem. Heveny kultúrahiány 51 héten át, amit ilyenkor szeretnék bepótolni, szeretek: színházat, előadásokat, kiállításokat, koncerteket is ( Másfél, Freshfabrik, Yonderboi, Morcheeba, Khaled, Sziámi, Quimby (tényleg nem lesz, vagy csak én vagyok béna, hogy nem találom ?), Nyers, és nagyon: Cökxpón Ambient sátor.
Egyéb: lány, 26 éves.
Kérdés: van esetleg olyan nőnemű, aki társtalanságilag hasonló helyzetben van ?
szvsz ha egész hétre mész 30 alatt nem nagyon jössz ki :o(((
a sör meg amúgy is vizezett lesz, berúgni nem tudsz tőle, a bortól harmadnapra osszeszorul a képed, a töménnyel meg ott vágnak át ahol tudnak :o((
Tudja valaki, mennyi lesz a sör?
kajakra nem mind1, h 15e-t, vagy 30e HUFot viszek
a megtobbrol nem is beszelve...
Lehet, hogy nincs idom ide bekukktani,
ha valaki megirja nekem tutira megkoszonom. Es meghivom 1-re, ha kijon ;-)