Keresés

Részletes keresés

DéZsé Creative Commons License 2000.08.03 0 0 36
Hááát én nagyon komolyan gondolkodom !
friscot nem ismerem, de üdv neki is !
Előzmény: Venyigeszu (35)
Venyigeszu Creative Commons License 2000.08.03 0 0 35
Hát úgy gondoltuk, hogy jövo nyár, egy hónap és aki komolyan gondolja azt várjuk szeretettel. (végtére is a neten írunk róla nem?:-)

Na most nem ketten megyünk ez valószínu. Imádom friscot, ezért nem tenném ki annak, hogy velem töltsön egy hónapot kettesben:-)))

és a Plankton

Előzmény: DéZsé (34)
DéZsé Creative Commons License 2000.08.03 0 0 34
Venyigeszu és Plankton !
Időben, hogy tervezitek?
Hányan vagytok,kettőtökök kivül?
Csatlakozni és ábrándozni lehet?
Előzmény: Venyigeszu (33)
Venyigeszu Creative Commons License 2000.08.03 0 0 33
Show time folks!:-)))
csak hogy kezdjem a napot:-)))
Szóval engedélyt kaptam, hogy megosszam ezt a mailt Veletek is:

"Bocs a privatert, de nem fogom gyakran hasznalni a Forumot es nem akarom regisztralni magam.

Baratom a kedvesevel vegigautozta az utat, Chicagoban berelt autoval, amit a nyugati parton adtak le. Nagy elmeny lehetett nekik, mert azota kikoltoztek az USA-ba ...
Hoztak nekem egy konyvet, aminek minden masodik lapjan egy nagyon reszletes terkep van, a paratlan oldalakon pedig az arra a napra javasolt utvonal leirasa. Nagyon jo kis konyv, a hulye amerikaiaknak irodhatott, mert olyanok vannak benne, hogy pl a 45. merfoldnel kanyarodj a 66-os uttal egyutt balra, ha tovabbmennel, akkor fordulj meg es a 45. merfoldnel kanyarodj jobbra! :-) Szallasok, etkezesi lehetoseg, mit erdemes fenykepezni, mi annak az utszakasznak a legendaja, ha van egyaltalan, szoval mindenkepen tudom ajanlani. Van egy fenymasolatom az egesz konyvrol, ha tenyleg erdekel, elkuldom vagy odaadom. (tudom, szerzoi jogok, meg minden, de ezt ugysem tudod megvasarolni)
Nekem is nagy vagyam volt/van, hogy egyszer vegigmenjek ezen az uton, de most egy epitkezes miatt hatarozatlan idore elhalasztodott a dolog. Ha elmentek, mindenkeppen irjatok reszletes utibeszamolot, mert magyar viszonylatban csak a Hobo konyve jelent meg errol!"

DéZsé! Köszi a szurkolást:-)))

Csak hogy jobb kedvetek legyen ma is:-)

Frisco! te olvasol mailt? Ha nem akkor faxon küldöm a szerelmes levelet! Vigyázz!:-)))

és a Plankton

DéZsé Creative Commons License 2000.08.01 0 0 32
Venyigeszu!
Az ötlet szuper jó!
Teljes szívemmel és lelkesedésemmel veletek!
Venyigeszu Creative Commons License 2000.08.01 0 0 31
Amennyiben arra felé indulnánk, mindenképpen szólunk:-)))

és a Plankton

Előzmény: Ford Fairlane (29)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.08.01 0 0 30
Hey, arcok, ez nagyon jól hangzik! : ))
Már tegnap is ezt gondoltam, ma meg főleg. Kinn van a topic az index címlapon is, láttátok?
Ha lenne mpeg-gyártó cuccom, akkor bedigizném nektek Natalie Cole idevágó dalát, megrulez, istenem, ezért szeretem a legjobban azt az albumot.
.. get your kicks
on route
sixty six : )))
Frisco Creative Commons License 2000.08.01 0 0 28
Mester! Hitem tör(het)etlen. :-))

Frisco

Előzmény: kaviat (26)
Venyigeszu Creative Commons License 2000.08.01 0 0 27
Üdv Néktek!

Szóval: Először is köszi mindenkinek aki nem kritizálja a topiccímet, és drukkol nekünk, mert ránk fog férni:-)))

Tegnap borozgatás közben srácnak felcsillant szeme, hogy ő is, és ő komolyan is gondolja, szóval lehet, hogy bővül a csapat:-)))

Kaptam egy mailt, aminek tartalmát megosztom Veletek, van könyv amiben minden benne van, meg is kaphatjuk, és kérik írjunk ilyen, mert magyarul nincs semmi, és sajnálja, de ő építkezik, pedig velünk tartana:-)))

Szóval nagyon jól esik, hogy nem néznek teljesen bolondnak ezért, és segíteni is szeretnének:-)))

és a Plankton

kaviat Creative Commons License 2000.08.01 0 0 26
drága barátom, ott lesz keményebb a meló amikor a sponcorokat kell majd felhajtani /érted felhaj/.. de nem csüggedek :))))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Frisco (25)
Frisco Creative Commons License 2000.08.01 0 0 25
Szerintem is ráérünk még. Most a tervezési szakaszban vagyunk és azt pont jól csináljuk :-)
Előzmény: Venyigeszu (22)
Your Devil ismét... Creative Commons License 2000.07.31 0 0 24
Bárki bármit mond hatalmas kalad lenne végigmenni rajta... Bármivel, bárkivel, bármikor. Hajrá!!!
Pocak Creative Commons License 2000.07.31 0 0 23
Hajra Venyigeszu es aki meg megy!
Mi ott laktunk a 66-tol nehany utcara (Rrrrrrancho Cucamongan! ;-)))) Most azon a reszen Foothillnek hivjak otet.
Itt van a terkepe: yahoo map.
Venyigeszu Creative Commons License 2000.07.31 0 0 22
Na eljutottam ide is:-)

Szóval: Kedves Mindenki aki tudomásunkra juttata, hogy nincs is ilyen:-))) Hát közlöm, hogy van, legalábbis bennünk és azt hiszem teljesen mindegy, hogy hogyan hívják, igazából nem jelent mást, mint annyit, hogy keresztül autóznánk azt a kontinenst valahogyan, és szeretnénk néhány dolgot a saját szemünkkel is megnézni. Akkor mondjuk azt, hogy álmomban 66-os útnak hívták:-)))

Motoron? Nekem mindegy, de vezetni nem fogok!:-)

Na ma nem szervezem meg a vízumokat, mert épp nem érek rá, de azt hiszem erre rá is érünk még nem?

és a Plankton

Havária Creative Commons License 2000.07.31 0 0 21
Aztán regényt írunk belőle és a filmjogokat eladjuk Hollywoodnak. Csak azon töpizek, hogy kaviatot ki fogja játszani.... :)))

Hav

Előzmény: kaviat (20)
kaviat Creative Commons License 2000.07.30 0 0 20
jaja az első online utinapló :)) /ebben úgy is jók vagyunk/.. vihetnénk digikamerát, és azzal domkunentálnánk kalandjainkat.. sőt fordítsuk meg a dolgot, mi versenyeztessük az online médiákat hogy ki fizet többet azért hogy a nagy TT rout sziksztisziksz utazást közvetíthesse :))

.kav]4t r.e.b.

dalia Creative Commons License 2000.07.30 0 0 19
:)))))

Esetleg írhatnánk róla utikönyvet, kalandregényt, folytatásos szappanoperát, stb., mit tudom én mit, mindenesetre csak úgy írnánk, aztán eladnánk aminek akarják...

mer' irni azt tudunk...:)

/meg inni is,m de az most nem tartozik ide...:) én már úúúúúgy várom hoyg vezethessek egy olyan nagy hodályt a 66-oson.../

Előzmény: Frisco (18)
Frisco Creative Commons License 2000.07.30 0 0 18
Valami sponzort is keríteni kellene.
Jó-jó már hallom is, hogy miért támogatná valaki(k) ezt a kis utazást, de mi annyira okosak vagyunk, hogy úgy is kitalálunk valamit. Pl terjeszthetnénk a magyar netkultúrát Amerikában :-), vagy kalandjainkat publikáljuk és ez lesz az első magyar e-book...
Frisco
Havária Creative Commons License 2000.07.29 0 0 17
Még kábé háromszázat... :)))

Hav

Előzmény: kaviat (16)
kaviat Creative Commons License 2000.07.29 0 0 16
skacok mennyit kell még addig aludni ? /no nem azért mintha türelmetlen lennék :))/

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Frisco (15)
Frisco Creative Commons License 2000.07.29 0 0 15

Na itten vagyok!
hobe, lehet, hogy szarból legenda, de a lelkesedésemet nem bííírod lelohasztani. A kaland olyan lesz amilyenre mi magunk formáljuk. Egyébként te végigmentél rajta?
adria, kösz a címet.
Sir Alan Burton, ha hazajöttél itt megtalálsz, keress meg. Jobban jársz, ha Te keresel, mert ha mi eredünk a nyomodba...:-)
Frisco
SzáguldásPorscheSzerelem Creative Commons License 2000.07.29 0 0 14
Mr. Burton, minden érdekel minket, minden info, de nem emailben, hanem itt a topicban. Ha hazaértél mindenképpen jelentkezz...:)
Előzmény: Sir Alan Burton (13)
Sir Alan Burton Creative Commons License 2000.07.29 0 0 13
Kezdo Netezo vagyok, az esetleges benazasert elore is sorry!
Most talaltalak benneteket.
Tobb mint a felen vegigmentunk, de masfele is korbeneztunk.(del)
Most pihenunk Montrealban a rokonainknal.Nehany nap mulva hazamegyunk,osszerakok egy gepet, es visszaterek a topicra.
Olcso motelek, terkepek, autoberles es visszaviteli dij!!!, ami maradt a Route66-bol (HISTORIC), kiraly kiterok...stb..
Ha vkit tenyleg erdekel irjon le egy emil cimet, es majd megkeresem!
Kovetkezo bejelentkezes reszemrol mar csak otthonrol lehetseges!
Havária Creative Commons License 2000.07.29 0 0 12
Most mondja valaki hogy az amcsik nem tökhüjék! :)))))))

Előzmény: robicsek (8)
dalia Creative Commons License 2000.07.28 0 0 11
:)))
csatlakoz
ik

d.

SzáguldásPorscheSzerelem Creative Commons License 2000.07.28 0 0 10
Na ennél maradok...:)

Ne legyünk már ennyire rugalmatlanok, Amerika Amerika, majd meglátjuk hova megyünk. 66-os vagy 66b út, mindegy csak sivatag legyen, por, motel, lógó neon, vén négerek, Budweiser, hamburger, hüje amerikaiak meg egy király csapat.
Meg Britney.

Lenyomjuk őket az fix.

adria Creative Commons License 2000.07.28 0 0 9
Eloszor: nem road, hanem route 66.
Aztan igaz a hir, hogy mar egeszeben nincs meg, de ahol uj autopalya stb. resze lett, ott is ki van tablazva, hogy az ez az oreg 66-os egy darabja. Szoval vegig lehet rajta menni. Csak mar nem lesz az a filing, bar egy Harleyn azert lehetseges...
Jo utat es ajanlom ezt az oldalt
http://dizzy.library.arizona.edu/users/mount/route66.html
robicsek Creative Commons License 2000.07.28 0 0 8
Lehet:)))
pl www.h-drentals.com
vagy www.hogride.com
vagy www.motorbikeusa.com

vagy www.rentharleys.com

ez utóbbinál egy hét 857 USD (plus sales tax gondolom:)
na megyünk?

Előzmény: Havária (7)
Havária Creative Commons License 2000.07.28 0 0 7
Gondolod hogy lehet bérelni Harley-Davidsont?

Hav

Előzmény: robicsek (6)
robicsek Creative Commons License 2000.07.28 0 0 6
de motorral lenne az igazi nem kocsival:))
(csak nehogy Zürich meg madagaszkár sorsára jusson :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!