Keresés

Részletes keresés

Noném Creative Commons License 2000.10.17 0 0 57
Szia csipkebogyó!

1. Igen. Valamikor tartoztam.
2. Olyanokat, melyek szándékaink szerint a világosság felé törekvő embereket segíteni, bíztatni tudják.
De nem minden az emberek jószándéka szerint alakul e világon. A sötétség bennünket is célba vett.

"Mert az emberek nem vesznek maguknak fáradtságot, hogy valaminek utánajárjanak, és minden gondolkodás nélkül elfogadják a legvaskosabb tévedéseket is!
A végidőben különösen heves a küzdelem a világosság és sötétség között. A sötétség már nagyon mély, nem kívánják elhagyni, mert jól érzik magukat. Így csak nagyon ritkán kapnak bejárást a világosság hordozói. A világosság nem tör magának erőszakosan utat, ezért a tévedést nem lehet kiirtani a világból.
Ezt csak az ember akarata viheti végbe. Ez viszont kudarcot vall, mert amint az emberi sötétben felvillan egy igazi fénysugár - az ellenfél is azonnal meggyújtja a maga vakfényeit, és az ember ezekre jobban figyel. Viszont hatásukra a szem mindinkább rosszul lát, és mind mélyebbre jut, Isten szeretetének és világosságának hivalkodástól mentes sugárzását már nem tudja felismerni."

3. A könyveket nem részletezem. Ha a témával foglalkozol és a kezedbe akadnak úgy is neked kell eldönteni mennyit teszel magadévá a leírtakból.

Szia
Noném

Ui.: Az idézőjeles rész:B.D.Nr.7044. 1958.2.16.

Előzmény: csipkebogyo (56)
csipkebogyo Creative Commons License 2000.10.13 0 0 56
Szia Noném!
Olvastam a hozzászólást.
Te is vmilyen médiumi korhoz tartozol(tál)?
Milyen konyveket adtatok ki?
Részleteznéd?

Szia!

Előzmény: Noném (55)
Noném Creative Commons License 2000.10.13 0 0 55
Szia csipkebogyo!

Volt ilyen is meg olyan is. (Lásd e topik 25-s számú hozzászólását.)

Szia

Noném

Előzmény: csipkebogyo (54)
csipkebogyo Creative Commons License 2000.10.13 0 0 54
Szia Noném!

Érdekes dolog a médiumitás.
Szerintem többféle médiumrol beszélhetunk.
Van aki a saját hulyeségét mondja,tehát egóból szól,van aki engedi,hogy más szóljon rajta keresztul(ez a más lehet egy alantasabb lélek vagy éppen egy Jézust ismerő lélek is),és van aki a Szeretetből szól.és ez a legtökéletesebb mind három közul.
Egyszer volt "szerencsém" egy médiummal találkozni.Ezt a médiumot a kornyezete ugy kezelte,hogy isten szol rajta keresztul.Kicsit félelmetes volt,mert annyira leritt rola,hogy nem Isten(ez nem is lehetséges egyébbként se),sot de még nem is egy tiszta lélek volt aki rajta keresztul megnyilvánult.
Ez látszott az eltorzult arckifejezésén a mély barátságtalan hangon,és azon amit mondott.
nagyon meg kell vizsgálni az ugynevezett médiumi konyveket.
Neked volt hasonlo tapasztalatok?

Szia

Előzmény: Noném (52)
Noném Creative Commons License 2000.10.13 0 0 52
Szia csipkebogyo!

Hallgatunk, hallgatunk, hallgatózunk ...
Próbáljuk meghallani a nekünk szánt üzeneteket.

Tényleg, TE miről beszélgetnél szívesen?

Noném

Ui.:Úgy emlékszem mintha a rég lesüllyedt topikokban Aranyviktor elég sokat és eléggé terjedelmesen idézett volna az általad felsorolt irodalomból.

Előzmény: csipkebogyo (51)
csipkebogyo Creative Commons License 2000.10.12 0 0 51
Szia mindenki!
Nagyon pang ez a topic.Pedig sok érdekes dologrol lehetne beszélgetni a témán belul.
Mért hallgattok?
csipkebogyo Creative Commons License 2000.10.10 0 0 50
Udv mindenkinek!
Most kapcsolodok csak bele ebbe a forumba,igyekeztem átolvasni az elottem irodott leveleket.
Mindenkinek tudom ajánlani a Szellemi Buvárok Pesti Egylete által a 30-40-es években kiadott konyveket,felsorolnék kozuluk párat:Elszórt kalászok ,Az utolso ora munkásaihoz, Titkos tanitások. Ezek mind tobb kotetes konyvek.
Tudni kell roluk hogy médium utján irodtak és Jézus tanitásának kifejtését,magyarázatát tartalmazzák,mert azt bizonyára ti is tudjátok,hogy Szent Szellem azon kijelentései,tanitásai amit Jézus igért nekunk( " Most nem mondhatok el mindent mert nem hordozhatjátok el de elkuldom majd néktek a Pártfogot" ) az 1'840-es évektol kezdve folyamatosan érkeznek hozzánk ilyen médiumok és konyvek utján.(a konyvek alatt nem a mostanában megjelent konyveket értem amik ugymond Jézus tanitását tartalmazzák).
Nagyon mély és építő tanitásokat tartalmaznak ezek a kiadványok.
Udvozlettel:csipkebogyo
reema Creative Commons License 2000.10.10 0 0 49
Ismer vki szellemidezesben jartas embert?
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.06 0 0 48
HA készen állsz rá, akkor az éteri szférában.
Általában ünnepnapokon, szülinapon könnyebben megy...

Adept

Előzmény: Herold (47)
Herold Creative Commons License 2000.09.06 0 0 47
Minden éjjel, csak mondd meg, hova kell mennem.
Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.06 0 0 46
mikor érsz rá?
Előzmény: Herold (45)
Herold Creative Commons License 2000.09.06 0 0 45
És mikor tartja a fogadóórát?
Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.06 0 0 44
Kedves Mici Maci

Krisztus második eljövetele már 1909ben megtörtént. Éteritestben lehet vele találkozni, egyfajta Damaszkuszi élményként

Adept

Előzmény: Mici Maci (40)
Mici Maci Creative Commons License 2000.08.25 0 0 43
Még mielőtt valaki félreértené azt a 40-50 évet, most olvastam Adept egyik hozzászólását, ez alapján nincs már olyan sok idő. A 40-50 inkább csak 20-25 évet jelent, vagyis kb. fele annyit.
Mici Maci Creative Commons License 2000.08.25 0 0 42
Szia Tivadar!

A sors útjai kifürkészhetetlenek. Az Internet-elérési lehetőségeké meg pláne...

Mici Maci Creative Commons License 2000.08.25 0 0 41
Kedves Macskamati!

Rég volt már kezemben Seth könyve, úgyhogy utána kell néznem, hogy mi is volt a bajom pontosan vele. De megigérem, nem felejtem el.

Szia:
Mici Maci

Mici Maci Creative Commons License 2000.08.25 0 0 40
Kedves Mirabolan!

A tőlem idézett mondat arra utal, hogy az emberiség - pontosabban a Föld jelentős átalakulás előtt áll. Ezt szokták világ végének nevezni, pedig nem az. Nem lesz vége sem az emberiségnek, sem a Földnek, pláne nem a világnak. Csupán egy szétválasztása fog megtörténni a már fejlettebb és még kevésbé fejlett embereknek. Fejlettség alatt értendő, hogy ki mennyire a szeretet szerint él. Sajnos az emberiség nagyobbik része nem igy él. Azok maradhatnak tehát csak továbbra is itt a Földön, akik elértek egy bizonyos lelki fejlettségi szintet. Ezzel párhuzamosan maga a bolygó is emelkedni fog. Maga a Föld is egy szellem ugyanis. Mindezekről olvashatsz a négy Evangéliumban, amikor Jézus beszélt második Eljöveteléről ill. a Jelenések Könyve is részletezi ezt. Most jön el majd "Krisztus ezer éves országa", ahol csak a már emlitett magasabban fejlett emberek élhetnek. Ezért ezer évig béke és nyugalom lesz a bolygón. Utána majd ismét leszülethetnek a most itt élők közül azok, akiknél még remény van a javulásra, ez jelenti azt, hogy "ezer év múlva ismét elengedtetik a Sátán".

Jézus második eljövetelét a közeljövőben (saját becslésem szerint max.40-50 év múlva lesz ez, de ez nagyon a maximum!!!) meg fogja előzni egy nagymértékű pusztulás. Eljönnek azok az idők, amikről Jézus beszélt annak idején, hogy "olyan nyomorúság támad, amilyen nem volt még a világ kezdete óta, és nem is lesz soha többé. Ha a választottak kedvéért nem rövidittetnének meg ama napok, senki nem élné túl őket a Földön... " Szóval ez sajnos nem olyan soká lesz.

Persze ezt nem kell nekem elhinned. Nem én találtam ki. Tudom ajánlani Molnár Edit már lentebb ajánlott könyvét, Az Úr Evangéliumát, és abból sokmindent megérthetsz. Bizonyitani azokat persze nem tudom, de hát majd meglátjuk... Számomra hiteles volt a könyv, a hangvétel, a tartalom, a tiszta logikus, de mégis szeretetteljes fogalmazás miatt. Na, és persze az ellentmondás-mentesség, arra is oda kell figyelni.

Szia:
Mici Maci

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.23 0 0 39
Kedves Herold

Köszönöm, de teljesen nyugodt vagyok.
Jó látni a pozitiv hozzáállást...

Adept

Előzmény: Herold (38)
Herold Creative Commons License 2000.08.21 0 0 38
Adept, megnyugtatlak: nem lesz világvége 10 év múlva (sem) és ez biztos.
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.21 0 0 37
Kedves Noémi

Igazából nem értem a kérdést. Amint látod tudok élni ebben a tudatban.
A titok nyitja az, hogy a világvége a fizikai világban játszódik le. A többi sík szinte érintetlen marad, vagyis az igazi lényeg nem sérül.
Ennyi.

Adept

Előzmény: Noném (36)
Noném Creative Commons License 2000.08.21 0 0 36
Szia Adept!

Bár nem tudom így 2 évezred után hogy jött ki neked ez a szám, de tegyük fel így lesz. Akkor te most mit teszel? Készülsz a végre? Vagy inkább azt kérdezem; hogyan tudsz élni ebben a tudatban?
Bár tudod mit; lehet, hogy nyitok róla egy topikot ha még nincs. Végül is ez a topik a médiumokról és a szellemvilágról szólna.

Üdv
Noném

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 35
Kedves Noném!

Ha valaki elfogadja reális eshetoségként a Jelenések KÖnyvében leírtakat és az Antikrisztus felemelkedését, akkor az tudhatja hogy kb 10 év múlva már lesznek elég nyilvánvaló jelek a világ végére. Ennyi.

Adept

Ui. Nem látok a jövöbe, de hiszek és látok.

Előzmény: Noném (34)
Noném Creative Commons License 2000.08.18 0 0 34
Kedves Adept!

Bocs, de mi ez a 10 éves dolog? Kicsit bővebben is kifejtenéd?

Kérlek szépen mondd el nekünk.

Noném

Ui.:Mondd, te látsz a jövőbe???

Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.14 0 0 33
Kedves Mici Maci

NE légy menthetetlen pesszimista...:)

Az iró beállitása helyes. Mért panaszkodsz hogy nem értetted meg?? Az más hogy nem hiszed, de megértetted.

Mért gondolod hogy az egyén szintjén nincs dolga senkinek? Kikbol áll össze az emberiség? Egyénekbol. Mindenkinek megvan a maga melója és azt kell jól végeznie, hogy menjen a szekér.
Ennyi.
A jelen emberiségnek tényleg befellegzett, de messze nem menthetetlen. Átmegyünk egy átalakuláson és megy minden tovább. A fejlodés nem áll meg. A jelen generáció kb10 év múlva sok csodát fog látni, ha lesz szemük hogy meglássák.
Ne itélj, ha olvasol. Csak próbálj raktározni. Sajna nagyon kevés a 100%-os tiszta forrás. De meg lehet tanulni észrevenni a hülyeséget.
Egyébként nem gondoltam volna, hogy valaki olvasta ezt a könyvet...

Adept

Előzmény: Mici Maci (18)
Mirabolan Creative Commons License 2000.08.11 0 0 32
Kedves Maci!

Csak érdeklôdnék, hogy ezt a mondatot idézted valakitôl, vagy kikövetkeztetted valamibôl?
És konkrétan mit jelent?

>>A (jelen) emberiségnek sajnos befellegzett, menthetetlen.<<

Béke - Mir

Előzmény: Mici Maci (18)
macskamati Creative Commons License 2000.08.10 0 0 31
Kedves Mici Maci! :-)))

Nagyon érdekel, amit Seth könyvéről írsz, ezek szerint ismered. Miért óvsz tőle? Azért kérdezem, mert egyelőre nem tudom hová tenni.

Üdv és köszi: MM

Noném Creative Commons License 2000.08.09 0 0 30
Szia Mici Maci!

Boldogok akik nem látnak és mégis hisznek!

Noném

Előzmény: Mici Maci (28)
tivadar Creative Commons License 2000.08.09 0 0 29
Szia Mici, akkor most 'meg vagy jove' ?
Nincs is szeptember. De azért örülök. Tiva dr.
Előzmény: Mici Maci (28)
Mici Maci Creative Commons License 2000.08.09 0 0 28
Kedves Noném!

Az világos, hogy a médium életének is tükröznie kell azt, amit tanit. Azt hiszem, hogy az a kettő, akit én ajánlottam, ilyen is.

A szellemvilággal szerintem nem kell mindenkinek keresni a kapcsolatot. Nincs is rá lehetősége sokaknak, mert rengeteg más dolguk van: eltartani a családjukat, stb.

Szia:
Mici Maci

Noném Creative Commons License 2000.08.09 0 0 27
Kedves Mici Maci!

Semmi bajom a könyvekkel mint információ hordozókkal, mert szükségesek. Kívánom neked, hogy sok új ismeretet szerezzél általuk is.

Viszont a médiumoknál maradva - mivel elsősorban én erről gondoltam írni - szerintem azért az aki a legfelsőbb isteni igazságokat tudja átvenni annak ez a tény az életét is át kellene hogy hassa. Vagy rosszul gondolom? (pl. hiába mond és ígér egy politikus sok-sok szépet a parlamentben, tv-ben, stb. ha kiderül róla, hogy olajmaffiozó, pedofil, korrupt, ... - bocs a hasonlatért, kicsit eltúlzom.)
Na szóval mitől hiteles egy médium? Légyszi ne azt írd amit olvastál, hanem amit te gondolsz igazából.

Még annyit, hogy ha elfogadjuk azt a tényt hogy az ember spirituális vagyis szellemi lény, akkor kutya kötelessége előbb-utóbb foglalkozni eme dolgokkal és keresni a kapcsolatot saját hovatartozásával. (Vagy tán ez is úgy müködik mint a vallásoknál, hogy a pap dolga Istennel kommunikálni mi meg elmegyünk a templomba, meghallgatjuk a papot és már le is van tudva összes kötelezettségünk? - azért mielőtt minden felekezet nekem ugrik, ideírom; ezt is sarkítva értem csak! :)

Nem akarok könyékből vitatkozni, csak mások véleménye, gondolata is érdekelne. Kérlek mindnyájatokat, hogy a lényeg az eszmecsere legyen és ne az indulatos vita.

Noném

Előzmény: Mici Maci (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!