Keresés

Részletes keresés

golden Creative Commons License 2001.01.13 0 0 219
Sziasztok!

Ha itt még valakit érdekel, ismét elérhető vagyok az otthoni emílemen!

gyöngyvirág Creative Commons License 2001.01.02 0 0 218
Kedves Didé!
Ne add fel! Ne mondd, hogy minek...
Boldogabbat neked...
gyv
Előzmény: didé (217)
didé Creative Commons License 2001.01.01 0 0 217
Arany János mondott hasonlót a halálos ágyán. Amit akartam írni, ezzel a mondattal húztam át.
Csak ennyi.
Eredményt, meg bort. Mindent.
Előzmény: gyöngyvirág (216)
gyöngyvirág Creative Commons License 2000.12.21 0 0 216
Kedves Didé!
Bevallom, nem is vettem észre, hogy a múltkor válaszoltál..., az a baj, hogy mire én este feljövök,addig általában valahová lesüllyed a topik, s nem látom,hogy történt valami, a zuhanyt nézegette, de változást nem láttam benne, azt hittem, csendben halódunk. Én nem azt mondtam, hogy az a másik topik jobb, hanem azt, hogy ott közvetlenül a művekről van szó, s azt hittem, hoyg itt is az lesz a téma...
egyébként nem sokat írtam mostanában..., valahogy nem jött...
Mire vonatkozott ez a minek?
Előzmény: didé (215)
didé Creative Commons License 2000.12.20 0 0 215
Ugyan már! Minek?
golden Creative Commons License 2000.11.03 0 0 214
didé: emil ment, légyszi kukkantsd meg!
köszma Creative Commons License 2000.11.02 0 0 213
Ma délelőtt a vallástörténet órán egy könyvet olvastam Jézus depressziójáról (Mér hagytál el stb.). Aztán felmentem a könyvtárba és a dédnagynéném 55 évig zárolt iratai közt találtam leveleket. A barátnője együtt teniszezett Tisza Istvánnal. A dédnéni beleszeretett a professzora asszisztensébe 36 éves vénlányként és panaszkodik, de vigasztalják a barátnői. Aztán itt van a fakszimiléja a zsitvatoroki békének (1606). talán azért, mert az ősanyjai közt voltak ilyen történelmi figurák, mint a Bethlen fejedelem nagymamája (s akkor rokonok a Báthoriak, Wesselényiek, Nádasdyak, Homonnaiak, Bocskaiak, Rákócziak, stb.) - és emiatt van benne egy ilyen történelmi érdeklődés. Vagyis ez egy pótapa-keresés lehet (királyok a családban).
Bocskai írja egy levelében, hogy "Isten kiszemelte, hogy a szegény népen segíytsen, mint Dávid királyt).A titkára, Péchi Simon, a szombatosok vezetője is így vélekedik, olvasom a történelem könyvben.Most valami instant chat programban valaki arról kérdez, nem hallottam-e szellemekről, akik megjelennek. Modnom neki, nekem most jelentek meg az őseim...s hozzátettem, hogy érdekelje, hogy a Báthoriak örökölték a Drágffy vagyont, s ők a Dracula vajda rokonai voltak ugye...és ez a valódi Franckenstein gróf és a valódi prágai "gólemes" rabbi kora, a korai XVII század. Ez valószínűleg valami ős-anya-apa-elhagyottság...
didé Creative Commons License 2000.11.02 0 0 212
Sajnálom gyöngyvirág ha csalódtál. Hibáim és gyengeségeim bevallom, nem vagyok egészen ártatlan. Átgondoltalak. Hasonlóképp vélekedem én is, bár nekem elvárásaim nincsenek az emberekkel kapcsolatban, csupán reményeim. Ez az egyetlen dolog amely erősít. A hit. Hit ebben vagy abban, ami előrevisz, meghatároz, irányt mutat - vagy tudomisén. Vagy: nézetem is változott. Az elmúlt hét változatos színben tetszelgett előttem s megszédített. Mintha elvesztettem volna valamit. Érzékenységet vagy sem, erről senki sem tudna számot adni lévén: mellettem nincs senki aki nagyon jól ösmerne. Sebaj. Hasonló éppen lehetne. Ámdenode: nem biztos, hogy az a "másik" - x - topic a jobb mert oda sokat írnak meg satöbbi, et cetera - erre utaltam is.
Kicsit halódunk. Nem aggódom a gyógyulás felől.
-
Az emilem nem változott, csak ritkábban fogom nézni. Milyen a munkád?
Előzmény: gyöngyvirág (211)
gyöngyvirág Creative Commons License 2000.11.02 0 0 211
Kedves Didé!
Én szoktam írni, de olyan kiábrándító, ha nem jön válasz... Jó a címed, megkaptad egyáltalán?
És hol lenne az a bizonyos menüpont?
Egyébként amikor elindítottad ezt a topicot, én azt hittem, valami hasonló lesz, mint ami most működik Költők önképzőköre címen, vagy a Pegazus, saját versek... azért is írtam be néhány verset, hátha hozzászól valaki, de aztán kiderült, hogy nem erről van szó. Így pedig alig vagyunk kapcsolatban egymással...
Előzmény: didé (209)
golden Creative Commons License 2000.11.01 0 0 210
didé: Az e-mail címed nem változott?
didé Creative Commons License 2000.11.01 0 0 209
Egy kicsit röfögök nyilvánosan.
-
Nézem a Kortárs Magyar Irodalom topicot, nézem a miénket, keresem a komolyabbakat. Illetve: kerestem. Igaz, Szabolcs szándékosan viccelődik getommal egyetemben. Mintha ők is legyintenének minderre. Igazuk van.
-
Arra kérlek titeket, írjatok. Amit tudtok s akartok. Úgy gondoltam, hogy lesz egy külön menüpont, ahol a fel nem tett írásokat megnézhetitek és dönthettek. Feltegyük-e vagy sem.
-
Nem szeretném ha elveszítenénk egymást főleg a közös utat melyen bicegünk. Még van pár lépés.
didé Creative Commons License 2000.10.26 0 0 208
Remélem fogok írni. Most alig vagyok netközelben - gondolom ez látszik is - mailt is alig nézek. Itthagyom a könyvtárat, minden változik s ebből csippentettem el.
-
pepe, majd küldök firssítést ha odajutok sőt, van pár ötleltem a külalakhoz is!
-
golden Creative Commons License 2000.10.25 0 0 207
didé: várom a leveled!
Tuxi Creative Commons License 2000.10.20 0 0 206
Sziasztok!
Egy kisregényt szeretnék ajánlani nektek, amely az interneten található számtalan dokumentum, szleng, fazon, történet, érzés alapján készült.
Folyóiratba túl hosszú, de ahhoz elég rövid, hogy még a monitorról is olvasható legyen.
Itt találjátok:

sophia.pte.hu/tukora

Deepfreeze Creative Commons License 2000.10.20 0 0 205
A hibákat egyébként nyugodtan írhatjátok nekem is, mert végsősoron nekem kell kijavitani :)
Sajnos nincs időm mindíg végigolvasni az egészet.
golden Creative Commons License 2000.10.20 0 0 204
didé: küldtem egy levelet. Ha időd engedi, válaszolj rá e-mail!
didé Creative Commons License 2000.10.19 0 0 203
No, csak nem ennyiben maradtunk a hibák kapcsán? Egyébként írtam erre pár sort, de valahogy azstat nem vötte be a gép. Mik vannak illetve mik nincsenek. Valami olyasmit mondtam, hogy a felelősség valamelyest az enyém. Tanulok az észrevételekből. Igyekszem majd alaposabb lenni szerkesztés terén.
didé Creative Commons License 2000.10.17 0 0 202
Köszönöm gyöngyvirág. Láttam, hogy jött levelem, bár megnézni még nem fordítottam rá időt.
-
Van egy rossz hírem. Ha megnézitek a HVG mostani számát, abban valóban írnak a weblapokról, csakhogy nem a miénkről. Elmondom Sherlock Holmes-is agyammal mit okoskodtam ki.
Vajna úr a Duna-Tisza közi Hírlapról írt. Ez, ott van a linkjeink között...(szerintem ott bukkant rá és érdekesebbnek találta, hogy arról írjon...)
gyöngyvirág Creative Commons License 2000.10.17 0 0 201
Didé!
Megkaptad?
(azt már remélni sem merem, hogy levelet írj...)
Előzmény: didé (200)
didé Creative Commons License 2000.10.16 0 0 200
No, elvileg ugye nekem lenne a felelősségem az ilyen... mindenesetre szeretném ha pontosan megnéznénk több szem többet lát alapon, hogy mi is a hiba. AZ én figyelmemet is elkerülheti ez-az.
golden Creative Commons License 2000.10.14 0 0 199
Igazad van. Én is megnéztem a Mese rólunk című írást, hogy én küldtem-e el hibásan, de nálam minden rendben volt még vele.
gitár Creative Commons License 2000.10.13 0 0 198
Hm...mit is mondhatnék erre Didé? Mondjak? Maradjon költői kérdés csupán?

Más: nem izélgetésből, de a zuhanyban levő itt-ott megtalálható helyesírási elütésekre nagyobb figyelmet kéne fordítani. Nem szép, ha egy irodalmi lapban ily hiba leledzik. Ismételten mondom, ezzel senkit sem szeretnék bántani, hisz tudom, hogy ez véletlen csupán. Nem haragszotok, ugye?

Előzmény: didé (197)
didé Creative Commons License 2000.10.12 0 0 197
Még asszongya: gitárlány.
-
Hm, elképzellek amint valaki - nem én, áh, még mit nem! - fogja a nyakad miközben a húrjaidat pengeti...
-
Azt hiszem ezt bevehetnénk Apollinaire tizenegyezer vesszői közé mint melléklet...
Előzmény: gitár (191)
didé Creative Commons License 2000.10.12 0 0 196
YoOl van, csak dódozzá! Kíváncsi leszek milyen hatással lesz költészetedre a munka.
- - -
Egyéb közelmény: pepe még mindig durcás.
Előzmény: golden (194)
golden Creative Commons License 2000.10.11 0 0 195
gitárlány: tőled is bocs a tévedésért!
golden Creative Commons License 2000.10.11 0 0 194
Bocs a bolondításért, de ma kaptam munkát!!!!!
Pécsen az ELKOTEQ nevű Finn vállalatnál fogok dolgozni mint karbantartó technikus. Ezért nem tudom mikor megyünk. Bocsi!!!
gyöngyvirág Creative Commons License 2000.10.11 0 0 193
A nekem szóló reagálásod alapján egyértelműen fiúnak gondoltalak...
gyv
Előzmény: gitár (191)
Deepfreeze Creative Commons License 2000.10.11 0 0 192
zuhanyozzék a világ :)

durcás vagyok : nyomdahibáztak a versemba :(

gitár Creative Commons License 2000.10.11 0 0 191
Bizony Golden tévedtél....ez van.

Igyekszem terjeszteni a zuhany létét.

gitárlány

Előzmény: golden (188)
didé Creative Commons License 2000.10.11 0 0 190
Nyugtasd meg magad golden. gitár leányzó. Tökös - már bocsánat! - kis jány.
Előzmény: golden (188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!