Tévedtem, illetve a Ticketpo oldalán nem jól van írva, megnyitották a felső karéjt így tök jó jegyeket lehet még venni van egy csomó még az olcsóbb ülőből is.
A csajszi szerint még állóhely is van ami a Ticketpro-nál nem is jelenik meg :)
Így kicsit fura annak a csajnak a hozzáállása aki a saját 15 ezres jegyeit 20.000-ért akarta nekünk eladni :P
1. "Dressed for Success" 2. "Sleeping In My Car" 3. "The Big L." 4. "Wish I Could Fly" 5. "Only When I Dream" 6. "She’s Got Nothing On (But the Radio)" 7. "Perfect Day" [Marie's solo on this tour] 8. "Things Will Never Be the Same" 9. "It Must Have Been Love" 10. "Opportunity Nox" 11. "7twenty7" 12. "Fading Like a Flower (Every Time You Leave)" 13. "Stars" 14. "How Do You Do!" 15. "Dangerous" Band presentation 16. "Joyride"
Encore 17. "Watercolours in the Rain" 18. "Spending My Time" 19. "The Look"
Second Encore 20. "Way Out" 21. "Listen to Your Heart" 22. "Church of Your Heart"
Sziasztok, váratlan külföldi utazás miatt 2 jegyünk feleslegessé vált a pesti Roxette koncertre. A legjobb ülőhelyekre szólnak, eredeti áruk 15900 ft/db volt. 70%-os áron elvihetők, csak együtt a 2 jegy. Pesten, munkaidőben, személyesen vehetők át.
Szektor- és székszámokat, telefon-elérhetőséget, egyéb információkat e-mailen tudok adni: sarkoziszabi kukac c2 pont hu
Persze lehet,hogy ekkora világkörüli turné nem lesz több,de Európában fognak koncertezni ők ebben biztos vagyok!
Marie meg sajnos ilyen volt tavaly és tavalyelőtt is,ez maradt vissza a betegségéből,ő már sose fog úgy ugrálni ,mint előtte!De ez nem jelenti azt,hogy rosszul lenne,vagy ne bírná erővel!
Majd' 20 évvel ezelőtt hatalmas Roxette rajongó voltam. A kilencvenes években minden lemezüket megvettem, minden cikket elolvastam, ami róluk szólt. Közben persze mindenféle történt, de bármikor meghallottam valamelyik számukat borsózni kezdett a hátam. A mai napig szívesen hallgatom a számaikat (most is őket hallgatom munka közben).
Múlt héten a feleségem meglepett egy jeggyel a júniusi koncertjükre (nem is tudtam, hogy jönnek Budapestre). Azóta - ha tehetem - ismét Roxette számokat hallgatok. Kimaradt pár év számomra a munkásságukból, de az újabb számaik is tetszenek.
Nagyon várom már a koncertet! Kedves andyka77, talán neked is részed volt abban, hogy júniusban hozzánk is eljönnek koncertezni… Így ismeretlenül is köszönöm a közbenjárásod! Már nagyon várom a június elsejét! Érzem, feledhetetlen élmény lesz élőben látni és hallani marie-t és per-t.
Ha nem túl nagy kérés, megkérhetnélek arra, hogy nekem is juttasd el a friss Roxette-fotóidat. A címem publikus. Köszönettel: Zoli
Na akkor kimarad, mert a Deluxe kiadványon mindkét nóta jelen van. Ennek a nótának tudtommal nem készült külön rádiós változata, hosszra megegyezik a kislemezen lévővel...
Aki szeretne Roxette rajongókkal beszélgetni az új maxiról,az érkező lemezről vagy közösen készülődni a budapesti koncertre,azokat szeretettel várjuk itt: