valld be, hogy szolid metálos vagy , attól függetlenül ,hogy minek születtél. Hisz BahnScorper is megmondta:
az a lényeg, hogy a szivedben rocker legyél... annyira szép - s annyira igaz :)))))))
Asszem ha fiunak szuletek, akkor a szolid metalos lennek:))))))))) háháhá:)))))
Mohikan, az az indianonak jol allt, birom az indianokat, olyan meghato tortenetek vannak roluk:)) (komolyan)
Ok, es kozben vilagossa valt a derekig metalos, az olyan mint a szolid, csak derekig, ertem hat, jo fej vagyok, ááááá, de jóóóóóóó!!!!!!:))))
a glamster az mind közül a legszörnyübb, mert frufruja van, ami szvsz merénylet a jóizlés ellen.
a szolid metálos az amolyan izé...mint mondjuk a Lukácsnak a TCSból.Vagy a Hanson fiúk(?)nak. A mohikán az az oldalt felnyírt, a derékig érő haj kifejezést meg szerintem érted :)
kopasz, neeeeeeeeeeeeeeeeem, no, nem:)))))
Nekem hosszu a hajam:))))))))))))))))) Es kicsit ferden van levagva (koszi athy:))))!!!!), de azert ilyennek szeretem, es nincs benne hullam!:) Szoval a szoszorors ertelmeben meg csak nemi is rozse:)
Kerdezek vmit: mi az a glamster, szolid metalos, derekig metalos, meg a mohikan, a tobbi nagyjabol sejlik, bocsesz, hogy ily tudatlan vagyok, de hat ez van..
ja, igaz amit Andyrol irsz. Felrozse. Asse. Raadasul idezek "el van hizva, regen nezett ki jol, amig rovid haja volt" háháhá!!!!!!!!!: ))))))))))))
Kardigányokra en is kivancsi lettem volna, de csak kivancsi, nem ismerem oket, csak tudod, a slagereket:)))
Aze' benezhetsz ide:))) : Therapy? legyen a fozenekar!!!!!
ON:
Indexes rozsesek irhatnak ide, kinek milyen rozseje van? Pervezrek kimeljenek!!!:)))
mit nekem a Therapy, Andynek még csak normális rőzséje sincs, ne viccelj :))) amúgy meg örüljetek, hogy lesz a kedvencetek, bezzeg én...senki sem jött el, akit szerettem volna :(
nemhiszem, hogy mondjuk a Cardigansra olyan kevesen lettek volna kivácsiak, vagy csak dollármilliókért lennének hajlandóak fellépni...
Jaj, draga Jehovacska, nem pfuj, ne mar, nem csinald!!! Nagyon koszi a rozseket a koz neveben is, de inkabb most csak lobbyzz, jo?:) Legyszi, jo? Utana visszaterunk a rizsere is!!!!:)