Keresés

Részletes keresés

csl Creative Commons License 2000.07.06 0 0 126
Kedves Illa, a hízókúrámhoz esetleg lenne kedves tanácsokat adni? Pszipésen van szükségem támogatásra.
Előzmény: Gór Illa pszipológus (125)
Gór Illa pszipológus Creative Commons License 2000.07.06 0 0 125
Hát igen, akár úgy is fordíthatnánk a dolgon egyet, hogy csalom a rokonomat a feleségével. És jó tanácsokat kérek, hogyan csináljam, hogy a rokonom ne vegye észre.
csl Creative Commons License 2000.07.06 0 0 124
Nektek már volt olyan, hogy valaki megcsalta ismerősötöket, aki erről nem tudott, de Ti igen? Velem még sose fordult elő ilyen.
Night Hunter Creative Commons License 2000.07.06 0 0 123
Csalja a rokonodat a felesége?
És a rokonod rájött már?
Most aztán szarban vagy mi?
Zsabo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 122
Ez az egérke az én fantáziámat is megmozgatta.
Fraz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 120
Teliszájjal hogyan lehet kacagni?
Előzmény: Egérke (119)
Egérke Creative Commons License 2000.07.06 0 0 119
Ez nálam olyan igazi, teliszájjal történő kacagást jelent.
Előzmény: Fraz (118)
Fraz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 118
:oD - mit jelent?
Előzmény: Egérke (116)
Fraz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 117
Akkor tegyük fel azt, hogy a topiknyitó szexőrült. Akkor is ellenezheti a kapcsolatot, mert mondjuk irigy, vagy másért,

ide várom az elméletedet, valamint még azt, hogy hogyan lehet megtalálni a megfelelő partnert a világrengető szeretkezéshez.

Előzmény: Egérke (112)
Egérke Creative Commons License 2000.07.06 0 0 116
:oD
Előzmény: pok_ussz (115)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 115
Ja.
És a megfelelő testrészt.
Előzmény: Egérke (114)
Egérke Creative Commons License 2000.07.06 0 0 114
Kedvesem! Mindegyik az. Csak a megfelelő partnert kellett hozzá megtalálni.
Előzmény: Frizbye (113)
Egérke Creative Commons License 2000.07.06 0 0 112
Valamit biztos kitalálnék! :o)))
Előzmény: Fraz (111)
Fraz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 111
És ha történetesen mégis szeretkezett már egy igazi világrengetőt, ami alatt összedől minden, mint ahogyan Te ezt jól tudod, mert gyakorta tapasztalod, akkor milyen új elmélettel állnál elő arra az elméletedre, hogy a topiknyitó szexellenes?
Előzmény: Egérke (110)
Egérke Creative Commons License 2000.07.06 0 0 110
Jaj Ramon! Már megint hízelegsz! :o)

Mit szólsz ehhez a topichoz? Szerintem a topicnyitó azért olyan szexellenes, mert még életében nem szeretkezett egy olyan igazi világrengetőt. Ami alatt összedől a régi és közben felépül az új... (Nem provokálok!)

Előzmény: Ramon (108)
Ramon Creative Commons License 2000.07.06 0 0 109
Egérke!
Lám megint igazat kell adnom neked. pedig kötöszködni akartam :-)
Előzmény: Egérke (103)
Ramon Creative Commons License 2000.07.06 0 0 108
Szia egyetlen Egérke!
Csak nem veszi bárki is azt az arcátlan bátorságot, hogy ebben a kételkedés legkisebb szikrája is legyen?
Ezek nem ismerik a három főszabályt!
1. Az Egérkének mindíg igaza van.
2. Az Egérkének akkor is igaza van, ha nincs igaza.
3. Aki az első két szabály igazában kételkedik, az nem tudja mit akar, tehát nincs igaza - ebből meg az következik, hogy megint az 1. szabály az igaz.
:o)
Előzmény: Egérke (96)
pancho Creative Commons License 2000.07.05 0 0 107
Aha. Csak korábban nem jutottak eszedbe.
Előzmény: GGAB (106)
GGAB Creative Commons License 2000.07.05 0 0 106
Hidd el hogy ez nem így van.Meg tudom különböztetni a dolgokat egymástól.
Amit tudok - leírom századszor is - tutibiztos tényeken alapulnak.A másik, meg nme csak hátmasszás ajánlat volt, de hadd ne írjak le mindent iode.
A korom semmit nem számít ebben a helyzetben.
És nem csdak hallottam hanem láttam is dolgokat.
Hali
Előzmény: szalka (104)
McAtti Creative Commons License 2000.07.04 0 0 105
Itt a tasztalon van egy másik topic: segítsetek megtalálni gyermekeimt!
Arról szól, hogy egy embert otthagyott a felesége, magával vive egyik gyermeket, majd egy nap megjelent az új bikával, aki a kisgyermek szeme láttára agyba-főbe verte a férfit, és a kisfiút is magával vitte.
Az ember élt-halt a gyerekekért, a nőnek meg mittudomén mire kell. Van tippem.
Ha nem szólsz rokonodnak, pontosan így fog járni, ha nem ma, holnap: a nő megjelenik egy új fiúval, elviszi a gyereket, és megvereti a férjet.
Szvsz feltétlenül szólni kell: nyilván sokan (főleg a nő, és fiúi) téged fognak tartani gonosznak. Ez már csak egy ilyen világ, ahol a rajtacsípett autótolvaj (házzasságtörő) a rendőrt vádolhatja. És azt is mond meg a rokonodnak, hogy az is baj (az A baj?) hogy mindent megcsinál. Intsen be a nőnek: nyilván csak szállodának tekinti a lakást. Dolgozzon meg érte.

Attila

szalka Creative Commons License 2000.07.04 0 0 104
Haliho,
Az biztos, ha nem testverem, vagy legalabb polyas korom ota legjobb baratom az illeto eszembe nem jutna a gondolat, hogy beleszoljak barmibe is. Ha pedig az tenyleg a legjobb baratom evek ota stb , akkor is mielott en magam velemenyt formalnek eloszor meggyozodnek a dolgokrol es ha abszolut tenyszeruen meg vagyok gyozve pl rajtakaptam a munkahelyen egy hatalmas smarban feledkezve valakivel mikozben a kezek a rejtett zugok korul voltak, na akkor elhinnem , hogy itt ez a teny. Ebben az esetben kezdenek csak esetleg ezen a dilemman gondolkozni.
Kulonben van egy 28 eves jo hazassagban elo holgy , aki velhetoen csinos es velhetoen kacer es? Aztan meg egy 21 eves fiu sokkal tobbnek gondol egy csinos notol egy artatlan kacer megjegyzest, vagy egy hatmasszirozast, mint esetleg ami.
Eleg tipikus , hogy 20 koruli sracok ha latnak egy cinkos mosolyt, vagy egy sikamlosabb megjegyzest akkor azt mar nagyon osszekombinaljak. Aztan meg rajon erre sok sracnak a kivagyisaga, aki aztan terjeszti, hogy hat igen o is volt ezzel meg ezzel, hogy machobbnak latszek, de kozben maximum almodozik rola. Igy szuletnek aztan az olyan pletykak, hogy meg a szuzlanybol is vilag ribanca lesz.
Egy kiegyensulyozott parkapcsolatban elo no az kacerkodik, szereti ha megnezik (melyik no nem? ) ha bokolnak neki, es erre ra is jatszik a legtobb, de ezt nem kell komolyan venni.
Szoval lehet, hogy amikor te ezekutan furcsan neztel a csajszira es abbahagyta, lehet, hogy azert volt, mert rajott, hogy hoppa ez a 21 eves (hozza meg kolyok) srac egesz maskent erti az ilyen artatlan kacerkodast.
Bar en se vagyok sokkal tobb nalad , de igen valtozik az ember ralatasa huszonevesen nehany ev alatt is, igy en azt tanacsolom eloszor magan azon gondolkodj, hogy tenyleg tortent-e valami.
Egérke Creative Commons License 2000.07.04 0 0 103
:oD A beírásod volt a századik!
És nem is rossz! :o)
Előzmény: martinelli (102)
martinelli Creative Commons License 2000.07.04 0 0 102
Én vagyok a századik? Miről beszélsz? Én nem is ismerem GGAB rokonának feleségét. :))))))
Előzmény: csl (101)
csl Creative Commons License 2000.07.04 0 0 101
Irigyellek, mert Te voltál a 100-ik.

e, jót röhögnek GGAB-on, hiszen nyilvánvaló dolgot akart leleplezni.

Előzmény: martinelli (100)
martinelli Creative Commons License 2000.07.04 0 0 100
Először is nem hiszem, hogy biztosan baj van abban a házasságban, ahol az egyik megcsalja a másikat. Tízévi házasság alatt én is félreléptem már párszor, (nem vagyok rá büszke) pedig otthon MINDEN rendben van. Akkor meg miért? Egyszerű, mert alkalom volt rá. Csinovnyiknak igaza van. Mi a barátokkal már rég megbeszéltük, ha valaki megtudja a másik feleségéről, hogy az megcsalja, el ne mondja!
Mégis mit lehet vele elérni?
....a/.... elválnak, ezzel egy jól működő házasság megy tönkre. Nem jó az se a gyerekeknek se másnak.
....b/.... elválnak, ezzel vége egy szar házasságnak. Na ha rossz volt a házasság előbb-utóbb úgyis elváltak volna, de az lesz a bűnbak, aki felnyitotta a megcsalt szemét. A végén mindkét fél utálni fogja, tudjátok az idő, megszépíti a dolgokat.
....c/.... nem válnak el, de a megcsaltnak iszonyatosan fog fájni a dolog, sokszor lesz miatta álmatlan éjszakája. Tehát ha elmondod szomorúságot okozol.
....d/.... nem válnak el, nem is érdekli őket, hogy kiderült, minden megy tovább a maga útján, esetleg új külsősökkel. Nem értél el semmit.

Természetesen más esetek is lehetségesek, ( az emberi lélek bonyolult ), de ezek szerintem a legvalószínűbbek.
Tehát csak annak mondd el hogy megcsalják, akit utálsz. :-)

gumimano Creative Commons License 2000.07.03 0 0 99
Akkor igen!!! ;o)
Előzmény: Egérke (98)
Egérke Creative Commons License 2000.07.03 0 0 98
Akkor barátok vagyunk! :o)))
Előzmény: gumimano (97)
gumimano Creative Commons License 2000.07.03 0 0 97
Kedves Egérke!

Nem akarnak beleszólni mások magánéletébe (legalábbis a hozzászólók döntő többsége), csak elmondták a véleményüket, mint ahogy Te is.

Beókáéhoz hasonló vélemények eddig is voltak, és lesznek a jövőben is. Én az ilyeneket megpróbálom figyelmen kívül hagyni.

Egyébként a szívem mélyén teljesen egyetértek Veled. (De - sajnos - más az amit az ember gondol, és más az amit tesz az adott helyzetben.)

Gumimanó

Előzmény: Egérke (88)
Egérke Creative Commons License 2000.07.03 0 0 96
SZIIIAAA RAMOON! :o)))
Nagy ugye, hogy nekem van igazam?! ;oD
Előzmény: Ramon (95)
Ramon Creative Commons License 2000.07.01 0 0 95
Sziasztok!
Akkor is az Egérkének van igaza, ha egyébkény nincs igaza.

Tuggyátok! A második főszabály!
Csókmák, meg a szomszéd kertje mindíg zöldebb :-)

Előzmény: GGAB (94)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!