Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ger Creative Commons License 2000.06.15 0 0 6
Köszi a hozzászólást.

Már kiéltem bizonyítási vágyamat az 1,6-os Suzukival. Ez nagyon megy. Leszögezem, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve, csak családi autónak nem a legjobb.

A Renaul-ot én is megnéztem, néztem is egyet, hogy ennyi extrát és technikát ilyen "potom" áron márnek. Miután csodák nincsenek, valószínü, hogy ez valahol a minőség rovására megy. (Az ADAC meghibásodási statisztika tükrözi is ezt)

Megbízható a Renault?

FORD focus TD?

Üdv

Gergely

Előzmény: I. Blasius (5)
I. Blasius Creative Commons License 2000.06.15 0 0 5

A Focusnak csak az a baja, hogy a motorja nem kellően dinamikus. Legalábbis a teszteredmények alapján egy jól megpakolt 1,6-os Focus kombi nem éppen versenyautó.

A legjobb motorja a kategóriában a Toyota mellett a Renaultnak van, de ha európai autó kell, és nem benzines, akkor egy Xsara HDI is nagyon jó választás lehet.

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.14 0 0 4
Azért a Mégane-t próbáld ki, ha tudod. Nagyobb raktér, jobb motor, jobb ülések, jobban irányítható rádió, és olcsóbb is lényegesen ugyanazzal a felszereltséggel.

Persze valójában csak azt tudom mondani, azt az autót válaszd, amelyik számodra kívül-belül a legmegnyerőbb. (bár egy Suzuki után e téren majdnemhogy csak előre lehet lépni...) A Focus kombija nem olyan szép ugyan, mint a négyajtós, de sokkal mutatósabb az ötajtósnál. (A Mégane-nál fordítva.)

Előzmény: ger (3)
ger Creative Commons License 2000.06.13 0 0 3
Köszi!

Megnézem a Bildet. Talán elboldogulok vele.

Mennyit lehet lealkudni a focus listaárból? Vannak szervíztapasztalatok? Mennyi a Casco?

További válaszokat előre is köszi.

Gergely

Ui: Tudod, hogy most akciós a Mondeo? www.autofort.com

Előzmény: tihu (2)
tihu Creative Commons License 2000.06.13 0 0 2
Hi ger!

Tudsz nemetül?
Ha igen, akkor www.autobild.de nagyteszt Focus vs. mindenki, a FOCUS nyert! Ez a vasarlastol a törestesztig tartott.
Ha nem tudsz, akkor 1,6 16v, 1,8 16v vagy 1,8 TDi. A Golftol kezdve az A3-ig kezdve összessegeben mindenkit ver. A nagybatyamnak egy 1,6 16v kombi van es esküszik ra. Fogyasztas 6,3 lityi, vege 200 fölött ( ora szerint ). Nekem Mondeom van de legközelebb könnyen Focus lehet.

Előzmény: ger (-)
ger Creative Commons License 2000.06.13 0 0 1
Igen. A Suzuki továbbra is király marad, de sajnos családi autónak kicsi. Amíg csak egyedül járok vele, nehzen tudsz jobbat (ár-érték-minőség-mebbízhatóság-stb) mutatni.

Különben légyszi abben a topicban ne Suzukit kezdjétek szídni, inkább a focust vegyük nagyító alá.

Köszi

Gergely

Előzmény: mailfrog (0)
mailfrog Creative Commons License 2000.06.13 0 0 0
Szia ger!
Te ugyanaz a ger vagy, aki a Terminálban szokott hozzászólni és mindenki nagyon szereti? :))) Ha igen, már nem a buzuki a király?
Előzmény: ger (-)
ger Creative Commons License 2000.06.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Záros határidőn belül szeretnék egy új kombit venni, ebben kérném építő jellegű tanácsaitokat

Formailag nekem leginkább a Focus jön be és ráadásul elég jókat hallottam róla.
(Az biztos, hogy ABS, 2 légzsák, klíma lesz a kocsiban, esetleg oldallégzsákok.)

Kérlek benneteket, hogy bármi infótok van a kocsival kapcsolatban (esetleg összehasonlítva valamely konkurrens gyártó termékével, VW, OPEL, RENAULT, PEUGEOT, CITROEN, más) írjátok meg.

Pl.

fogyasztás
szervíztapasztalatok és költségek, meghibásodások
biztosítási díjak
Melyik motorral érdemes megvenni.
Hol érdemes megvenni (milyen kedvezményeket kaptatok)

stb.

Köszi

Gergely

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!