Francaio. - Portugália döntő
Hollandia, Spanyolo. harmadik
Persze, korántsem biztos ez, de az eddigiek alapján ez tűnik
valószínűnek. A portugál-angol meccset meg akartam várni,
mert ettől sok minden függ. Akiknek nincs sok esélye:
Németo., Jugoszlávia, Dánia, Románia
Meglepetéscsapatok (hozhatnak még fordulatot):
Töröko., Cseho., Szlovénia, Norvégia
Abszolút Ászok:
Portugália (Istenek!!), Franciaország, Anglia,
Nagyon kétesélyes csapatok (vagy ultrajók, vagy penetránsak):
Spanyolo., Hollandia
Nesze neked Anglia! óriási csalódást okozott az angol válogatott játéka. Képtelenek voltak felülkerekedni a Portugál csapaton. Ezzel jelentősen lecsökkntek továbbjutási esélyei.
Azert ide is lehet irni!
Ilyenkor persze sok aktualis topic nyilik, de ide barmirol lehet.
Itep!
Kosz, kozben en is utananeztem. Akire en gondoltam, az nem Candela, hanem Calenda, aki a 90-es evek elso feleben jatszott a PSG-ben asszem rovid ideig, de igazabol nem ismerem, csak nevrol.
EB
A 2 11-es szerintem jogos volt, bar kicsit elfogult vagyok, de ezt semleges szemmel mondom.
A meccsek amugy rohadt jok, nekem eddig nagyon ott van ez az EB!!!
Az angolokat sajnalom, bar a portugaloknak is szurkoltam. Az angoloknal tajdonkepp csak SHEARER, aki nekem szamit konkretan, de ugy alt. szimpik. Viszont a manchesteri golok nem olyan szepek (Beckh.-Scholes ) : ).
Remelem, ok es a portugalok jutnak tovabb, bar a romanoknal Hagi es Popescu is tisztelt exek, plusz ugye Chivu es Lobont, akik kozul elobbi jatszik is mar!
Viszont a portugaloknal Figo,Couto,Conceicao (miert nem jtszott???!!!) + Dimas,Sousa,Baia.
Rajottem, hogy az EB miert nem idealis topic-tema:
errol most igy kapasbol irhatnek 5 oldalt min./... ez inkabb szobeli tema : )
A negyeddöntőben összejön majd Spanyolország és Franciaország vagy Hollandia. A döntőbe szerintem az kerül, aki ezt a meccset megnyeri. A másik ágon Anglia látszik nagyon esélyesnek.
Candela nem játszott a PSG-ben,csak a Touloseban,a Guingampban(pont fordítva) és jelenleg is az AS ROMA-ban.
Mindenki!
Nekem is Spanyolország a favorit és Hollandiát várom még a döntobe.Az angolok SZVSZ bejutnak az elodöntobe csakúgy,mint a svédek.Én azért sok jó meccsre és izgalomra számítok!!!
Sziasztok!
Én Angliának szorítok majd.
Ezenkívül a kiscsapatokat is kedvelem. (Dánia, Csehország, Szlovénia...)
Szerintem az esélyesek: Spanyolország (már rájuk fér, most elég jó a csapatuk) Franciaország (most nekik is jobb a csapatuk, mint a vébén) Hollandia (otthon vannak, kitűmő játékosok) remélem Anglia (bár nekik sosem jön össze) és sajna a németeket sosem lehet leírni (szerintem gyengék)... Igazából bármelyik csapat meglepetést okozhat! (Portugália, Norvégia, a csehek (ők talán nem is lennének annyirameglepőek))
Aki tud barmilyen EB-vel kapcsolatos konyvrol/napilap mellekletrol, kerem, irja meg ide, mert en maniakusan begyujtom a vilagversenyek elott az ilyesmit.
Amirol en eddig tudok:
--- Eb-kalauz konyv (1500)/meg nincs meg, de meglesz
--- Euro2000 /Stadion sorozat (500?)
--- NS EB kiadvany (350?)
--- NS kedd+pentek 2 reszes extra (1. mar ok)
--- Nepszabadsag-szombaton melleklet!
--- mai Focivilagban kis hangolo (jovohetiben is lesz?)
--- Szines Sport mai szama, ahogy elnezem 4/1, tehat az EB-ig mindennap elosztva
Aki tud meg valamelyik napilaprol mellekletet vagy barmit, az leci irja meg!!!
En spec. nemigen kedvelem a nemeteket, raadasul most kedvenc csapataimban se jatszik nemet jatekos talan, s az EB-n asszem mindossze egy exkedvenc lesz a valogatottjukban: Hassler.
Igy tehat a lejjebb olvashato eselylatolgatas szerinti helyre varom oket.
De a hollandok-olaszok nyomulnak majd, es meg masok is.
Zak 02
Az egy tippedet beírtam vagy nem akartál játszani csak próbáltad a topicot?
Ha még is jössz a tippekkel szeretettel várlak és persze a többieket is aki akar játszani!!!!
Spanyolo.-Anglia (haaat nem biztos)
Hollandia-Olaszo. ( ugyanugy...)
DONTO
Hollandia-Spanyolo.
Persze az is 1 lehetoseg, hogy ha 2 fent 1 agon haladot akarok a dontobe, es akkor a csopmeccseken kell ugy kombinalni (pl. valaki megse legyen 1., csak 2. direkt... : )
---Anglia 0 / 1!, de az az 1 ex kulcsfigura, ALAN SHEARER, aki miatt azert igencsak szoritok az angoloknak. A masik kulcsfigura GAZZA lenne, ha ott lenne, de szegyenszemre nem hivtak meg...
---Svedorszag 0 / 2
---Norvegia 0 / 1
---Nemetorszag 0 / 1
A maradek 3 orszagban, Belgiumban, Torokorszagban es Szloveniaban nincs emberem.
Az en sorrendem tehat kb. a kovetkezo, de ehhez meg jon meg nemi szubjektiv szimpatia/ellenkezoje...
Ezenkivul a lista biztos nem pontos, mert nem biztos, hogy minden exet ismerek. A drukkolasomat a szimpatian kivul meg az is befolyasolhatja, hogy e kedvencek kozul hanyan kapnak lehetoseget...
---Hollandia
9 kedvenc / 4 exkedvenc, a 4-bol 1 kulcsjatekos szamomra, o DENNIS BERGKAMP (egy masik kulcsember R. KOEMAN, de o mar nem jatszik), aki sajnos az EB utan talan lemondja a valogatottsagot...
---Olaszorszag
9 / 1, oriasi hiba, hogy a zsenialis kulcsemberke, ROBY BAGGIO nincs ott!!!!!!!
---Portugalia 3 / 3
---Jugoszlavia 3 / 1
---Spanyolorszag 3 / 0
---Franciaorszag 2 / 6, + Candela? Ha valaki tudja, mondja mar meg, hogy Candela jatszott a PSG-ben vagy sem? Ha igen, ugy nem 6, hanem 7 exkedvenc van a keretben
---Romania 2 / 2
Ez volt a 7 vezeto csapat, ahol a legtobb "emberem" van, de aki olvasta elozo par hozzaszolasomat, tudhatja, hogy meg egy szimpatikus csapat hianyzik.
Tehat a kov. hozzaszolasban folytatom.
Felhaborito, hogy GAZZA es ROBY BAGGIO nincsenek kint. Elobbit meg csak-csak meg lehetmagyarazni, bar en ot 4 torott vegtaggal is meghivnam a keretbe. Utobbira azonban semmi kifogas nem fogadhato el...
Nekem nincs 1 konkret kedvencem, se eselyesem.
Alt. szoktam szurkolni a kulfoldi valogatottak kozul az angol,francia,spanyol,olasz,holland csapatnak, de lehet, hogy masnak is.
Mindezt az is befolyasolja, hogy hol mennyi jatekos jatszik kedvenc klubcsapataimbol. Ugyhogy meg is nezem a honlapon pontosan.
Szívem szerint angol győzelmet várok, de sajna nekik sose jön össze. Ráadásul a németekkel indulnak egy csoportban, ők meg halál mázlisták. A csehek nagy favoritok, toronymagasan nyerték a selejtezőt, a spanyolok nagyon jók egyénileg, klubszinten is, de válogatott szinten leszerepeltek a legutóbbi VB-n. A hollandok is esélyesek.
Akkor is optimista vagyok és
Hogy ki lesz az EB győztes?Eggyértelmű hogy ANGLIA
ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!ENGLAND!
Én azt javaslom,amennyiben végre megérkezik,Laci-papi nyissa meg mindenképp a topicot,hisz mégis ő a rangidős,s különben így is elég kellemetlen meglepetésben lesz része(pl.Leki megnyitotta a Kézilabda topicot,eltűnntek a topicjai.)Illetve kicsit módosítok,amennyiben nem jön csütörtök délutánig,akkor nyissa meg valaki újra,mert különben kifutunk az időből.Ám addig várjunk türelemmel.