Hm, hát szerintem úgy is értelmezhető a dolog, hogy Harmra gondol, akit ugye megsüketített. (Mellesleg ez az egyik legszemetebb dolog, amit csinálni lehet valakivel, akinek problémái vannak a látásával.)
Mac elég ellentmondásosan viselkedik Clay-jel mostanában.
Én azt a részt nem értettem abban a részben, hogy a terrorista csávó utalt rá, hogy ő intézte, hogy Rabb akkuja felrobbanjon, de akkor miért úgy csinálta, hogy csak könnyebben sérüljön meg?
Hű, ha ezt nem most olvastam volna...! Azért nem maradtam le az új részről, de hirtelen elég ideges lettem, hogy vajon mióta mennek az újak. Ezek szerint csak ma óta. :-) Egész héten mentek a JAG előzetesek, de valahogy nem jött át, hogy újak a részek. Mondták egyáltalán? (Mondjuk simán el tudom képzelni, hogy igen... Elég fáradt voltam.)
Sajnos egy érdekes felvetés nagyon-nagyon rossz megvalósítása volt, minden szempontból.
1. Egy amerikai miniszter még véletlenül se fog soha elmenni az ICC-re. Viccből sem. Azért meg pláne nem, hogy a szövetségesek örüljenek, meg politikai támogatást nyújtsanak.
2. A fordítás megint sok helyen rossz volt, ráadásul az 1998-at 1988-nak fordítani, az még csak nem is fordítási hiba.
3. A filmben végig az ICJ-t (Nemzetközi Bíróság) mutatták az ICC (Nemzetközi Büntetőbíróság) helyett. Gáz. Nem hiszem, hogy nem lehetett volna csinálni egy-két snittet az ICC épületéről.
4. A bíróság döntése a végén teljesen gáz volt (a részítéletek közötti zéró összefüggéssel). Arról nem is beszélve, hogy a valóságban egy ilyen ügyet el sem indítanának, ha meg igen, akkor nem lenne téma az adott háború jogossága. Így az egész tényleg csak arra volt jó, hogy valami hülye propaganda marhaságot adhassanak a szereplők szájába.
Én pont azt szerettem idáig, hogy ügyesen kezelte a jogi kérdéseket, legalább bemutató jelleggel, ez az epizód viszont már-már fájt.
Gossard, teljesen egyetértek. Én is nehezen fogok tudni megvállni a szériától, de a tv2-nek köszönhetően még legalább 5 évig nem kell (addig tuti ismételnek, meg végig pörgetik a szériát). A karakterek élete kicsit jobban van kidolgozva, mint az elején, szerintem amióta harm nem keresi az apját, azóta nem voltak ilyen jó részek!
viszont az a bibi, h ha legalább 2 évre visszamenőleg kezdenek ismételni, akkor ki van zárva, h ősszel új részek jönnek. bár ha hinni lehet a pletykáknak, akkor télen indul a navy, és addigra legalább ezt az évadot jó lenne letudni. de lehet, h pont a navy felfutatása miatt kezdenek bele az ismétlésbe. hisz talán télre elérik azt az alan dales részt, ahol helyszíneltek. ez egy hülye feltevés, de kereskedelmi csatról van szó, náluk sosem lehet tudni.
Sziasztok! Most fedeztem fel ezt a topikot. Szeretem a JAG-et, általában szívesen nézem, de a múlt heti rész nagyon nem tetszett, gyakorlatilag egy republikánus propaganda film volt az Iraki háború alátámasztására. Azt tudom, hogy egy ilyen katonai-jogi sorozatban nehéz kikerülni a politikát, de ez azért már sok volt.
Már megint. Ezúttal még vége sincs az évadnak, pedig több mint 1 millióan nézik (tv2.hu). Akkor mégis mi szükség van az ismétlésekre?
A 112-es résztől kezdenek bele, ebbe a több, mint 80 részes újravetítés-dologba. Így több mint 2 év múlva talán már láthatjuk is kedvenc jogi sorozatunk utolsó részeit.
Lázadjunk, küzdjünk azért,h folytassák a X. évaddal és ne legyen ismétlés amíg le nem vetítették az utolsó részt is!
Nem tudjuk biztosan. Az biztos, hogy a doktornő többször kereste telefonon az admirálist, aki nem hívta vissza. PO Coates próbálkozott, hogy majd tárcsázza, de leteremtette, hogy törődjön csak a hivatalos dolgokkal.